Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9073
6.1.14 14:23

@Kleofasek boticky vyberte urcite teplejsi, snih preci jen asi jeste nekdy napadne, tak aby ji potom nebyla zima a nepromocily se. A mely by mit dobre ohebnou podrazku. Loni jsme taky kupovali pidi zimni boticky velikost asi 19, v tehle velikosti v zimnich neni zrovna extra vyber. Ale byly uzasny, takovy malinkaty. :srdce:

• načítám...
4649
6.1.14 14:24

@Kleofasek my je nosili na konci zimi a na jaře, protoze maly byl jeste hodne v kočárku. Ale urco nejsou do snehu, jsou to jako kožené backurky. Ale ty Pegres urco delaji i nejake na ted :palec: uvidíš, co vyberete :D na trhu je jich spousty, ale vím, ze botky od nich jsou dost chvalene. Meli jsme pak jeste jedny a ty mely kožíšek a byly nad kotnicky.

Příspěvek upraven 06.01.14 v 14:26

• načítám...
26842
6.1.14 14:25

Tady je nadherne dneska :srdce: :srdce: :srdce:,ted Sem odstrojila Strom a jdu na pradlo, tak se zatim mejte mam Energie dost jak je krasne, jdu prerovnat cely barak :mrgreen: :mrgreen: :mavam:
Jo holky az to tedy bude zavrene, tak pisnete kde jsme jo??

;) ;) ;)
Jo holky oni vam v Cr pousteji srdicko??ja to mela az ke konic ty pasy, jinak Sem pokazde videla ze je v akci, ze blika, jinak tady to ani naenabizeji, tedy u nas v ordinaci ;) ;)

• načítám...
4649
6.1.14 14:28

@pomenkova me to driv taky nepousteli a ted mi to pani dr pustila primo na utz a ja se rozbulela :-) asi jak kdo a asi zalezi na ultrazvuku, jaky je.
Zavidim, taky se musim donutit neco delat :mavam:

• načítám...
Twitter
6.1.14 14:29

@Nairol @cunklik holky, další týden asi mrknem po obchodech. Něco se najde :)
@pomenkova já taky vidím srdíčko jen blikat a na screeningu mi ho pouštěli nahlas.
O uzamčení jsem už psala adminovi, zatím zprávu nepřečetla. Ona mi pak napíše zpět. Dám vám vědět.

• Upravit
4649
6.1.14 14:29

@Kleofasek http://www.outdoorkids.cz/?… tady jsem je nasla :-) ale ted je jich spousty na trhu. Malemu se ted dobre nosi superfity :palec:

• načítám...
Twitter
6.1.14 14:30
@cunklik píše:
@Kleofasek http://www.outdoorkids.cz/?… tady jsem je nasla :-) ale ted je jich spousty na trhu. Malemu se ted dobre nosi superfity :palec:

asi špatně zkopírovaný odkaz, neotevřelo se to. Ale napíšu to do vyhledávače

• Upravit
Twitter
6.1.14 14:32

@cunklik jenže prodejnu ve Zlíně nemají :( Botky jsou pěkné, něco takového bych právě chtěla. Ale chci jí to obout a vyzkoušet. Takže projdem obchůdky tady u nás. Snad něco dobrého vyberu.
A já mám zas motovicu po utroši, strašné.

• Upravit
9073
6.1.14 14:33

@cunklik spousty jich je, ale vetsinou tak nejdriv od velikosti 20. Mala potrebovala mensi (vel.18-19), a to bylo fakt jen par kousku. :nevim:
Nevim, jakou velikost potrebuje Kleofaska mala.

• načítám...
4649
6.1.14 14:40

@Kleofasek to ano, vyzkouset je to urcite třeba, zvlast ty první, aby se dobre tapkalo a pani prodavacka vam s vyberem poradi, jake jsou vhodné. :palec: nekdy je mivaji i v normalnich obuví

• načítám...
4649
6.1.14 14:41

@Nairol ty pegresky se prave delaji uz od malych velikosti. My meli 18 a 20 :palec:

• načítám...
9073
6.1.14 14:50
@cunklik píše:
@Nairol ty pegresky se prave delaji uz od malych velikosti. My meli 18 a 20 :palec:

Tak to jsou jedni z mala.
Zimnich je ve velikosti do 20 fakt malo.
Letni nebo celorocni dela kdekdo, ale z tech opravdu zimnich u nas meli na vyber tak kolem 4-5 paru vic ne. :nevim:

• načítám...
26842
6.1.14 15:04

Asics
Belmondo
Bloch
Boxfresh
Bronx
Buffalo

0

Größe wählen

18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
 36

Alle

Deutsch
Englisch

Es befinden sich 82 Artikel in dieser Kategorie:

Kategorie

Farben

Fütterung

Sortierung

Holky boty jsou vynikajici taky nemecke od Deichmann a Elefanten-tak nejak kolem 39 euro, ale kvalitni na zimu…

• načítám...
26842
6.1.14 15:05

Mne se to nezkopirovalo skoda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
4649
6.1.14 15:17

@pomenkova elefanten jsou super, ale tady doat drahé, kupovala jsem malemu sandalky od nich v Plzni u daichmana, ale ve sleve byly 800 kc, jinak kolem tisicikoruny :roll:
Koukám, ze v nemecku se vyplati kupovat vše, my kupujeme jen drogerii a mlicko pro maleho :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+