Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pomenkova píše:
Jo a kdyzt jsme odchazeli mela Sem dva kufry, tri tasky-a malou sme zapomeli na pokoji v jejim ruzovem sedatku do autaTak rikali a co to ruzovy to si s sebou nevezmete, me omejvaly
![]()
@Kačenna Květnové revoluce a ty? Sousedky
to je mazec.
jinak já se skoro nemaluju, moc mě obtěžuje odličování a ven jdu klidně i neučesaná ![]()
Já se taky nemaluju. Byla doba, kdy bych bez namalování nešla ani před barák a teď mi to přijde naprosto normální. taky nemám ráda odličování.
Až mi bude víc roků, tak s tím ale určitě znovu začnu ![]()
@pomenkova píše:
@Tintinka jj vitej v klubu, ja nejdu nenamalovana ani vynest kos a to mame kontejner pred nasim barakema si 5 metruJsem hrozna-vite jakou dobu to trva se namalovat aby to vypadalo prirozene
@Kačenna přesně tak v županu na ulici, protože mame vchod z ulice a sousedi maji haloooo z toho ![]()
@andatko no tak to si predstav ten muj ultra chlupatej zupan z PolskA, teply ponozky a rozcuchany vlasy
ale kdybych bydlela ve meste mozna bych si to rozmyslela ![]()
Ja pro postaka pokud je to necekane, tak aspon narychlo upravim oboci a zamaskuji kruhy pod ocima ![]()
@andatko píše:
@Kleofasek ja uz ho tady mam nakoupeny az do konce tehu
co máš nakoupený? ![]()
@Kleofasek femibion ![]()
@darlene ja bydlim na vesnici
o to vic by to melo efekt. Ve meste si te nikdo nevsima ![]()
@heyday Tak to je mazec, já jsem z Borováku a pracuju v Bezovce ve školce.
@Kleofasek píše:
@andatko jo ahano, tak to tě muselo stát vcelku balík
![]()
Nevim. Prinesl mi to manzel.
ale mam pocit, ze mi to nevyjde. Pry to pocital s lekarnici, kolik jsem byla v te dobe, cca 7tt tak kolik budu potrbovat 1 a kolik 2. A mam prave pocit ze mam o krabicku te 2min. ![]()
Ale uz to resit nebudu. Slo mi hlavne o ten zacatek.
@andatko krabičku pak dokoupíš
nebo třeba porodíš o týden dřív a budeš to mít akorát ![]()
Já si koupím asi to chytré miminko nebo mamavit. Ale strašně blbě se polyká ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat