Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2137
5.1.14 13:44

Holky moje znama to takhle mela s porodem v Irsku tak nejak tam porodila a kdyz zjistila, ze se dal nic nedeje okamzite se vratila zpatky CR. prej hrozny nikdo si nikoho nevsimnul, zadna kontrola ditete a po porodu supky domu. dalsi pece o dite katastroficka, zadne prohlidky ockovani nic. nevim jestli to nebylo tim, ze pro ne byla cizinka, protozejestli se tak chovaji ke vsem tak potes koste to tam maji dost dobry nervy mamiminy

• načítám...
26842
5.1.14 13:46
@cunklik píše:
@pomenkova :kytka: :hug: vím, ze se to nedělá se ptat :mrgreen:, ale kolik ti je? Me je zajímá, kdyz pises kvuli věku

taky zu Sem to psala :mrgreen: 38 jer mi, promin pürecetla jsem to az tedko :mrgreen: ;)

• načítám...
2137
5.1.14 13:47

@heyday ja jsem prave z toho taky nejaka mimo, ale tak on mi vse vysvetli az tam v patek pujdu, teda aspoň doufam :roll: :lol:

• načítám...
2715
5.1.14 13:48

@pomenkova neboj…zadny horor to neni:)) je to moc pekny:))

• načítám...
26842
5.1.14 13:48

@darlene jj nedelaji to jen cizinkam, v irsku je tpo tvrde jak zastara bohuzel..v Tom by se opet vyzivali ty< eko maminky, co necheji zadnou pomoc :roll: :roll: :roll: Ty by pak primo prchlali do raje cech :mrgreen:

• načítám...
2137
5.1.14 13:51

@pomenkova to jo to ja bych nedala bez pomoci na to se o sebe moc bojim :)

• načítám...
26842
5.1.14 13:52

@Tintinka tak se pak mozna kouknu ;) ;) ;) Spis holky nevite nejaky film opet Sem zvedava :mrgreen: nebo cesky dokumentarni atd…neco jako byli ty dokmantarni o tech tehotnych nebo tech pred svatbou atd..tento styl, toho Sem, se nasmala :mrgreen:

• načítám...
26842
5.1.14 13:53
@darlene píše:
@pomenkova to jo to ja bych nedala bez pomoci na to se o sebe moc bojim :)

Ja taky,.jak vidim bile Plaste uklidnuju se..znate to boli vas zhub prijedete do ordinace a je po???

• načítám...
1625
5.1.14 13:53

@pomenkova Děkuju :* :* :srdce: :hug:

• načítám...
26842
5.1.14 13:55

@Silvie86 neni zac :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
908
5.1.14 14:52

@heyday Ahoj, ty jsi z Liberce? Já taky. Z jaké části?

• načítám...
908
5.1.14 14:54

Jinak k těm císařům, každý to má jinak, já byla asi dva měsíce po císaři mimo, doufám, že teď budu moci rodit normálně, moje sestra byla jako čiperka :nevim:

• načítám...
26842
5.1.14 15:31

@Kačenna asi ano, kazdemu se to jinak hoji a ne kazdy umi operovat pod tlakem ;)
Ja by jsem chtela taky normalne, ale vzhledem k minulemu prubehu mi nabidl doktorr uz rovnou planovaneho cisare, coz mi nevadi..ted jde jen o to, aby vse bylo jak ma ;) ;) :D

• načítám...
11444
5.1.14 15:54

Holky s těma odběrama a vyšetřeníma je to takhle:
1. kolem 9-10tt se dělá odběr krve na krevní skupinu+na pohlavní nemoci (aids, syfilis a další, asi 5 nemocí nebo kolik)
2. kolem 12tt se dělá utz + se bere krev, je to ten screening, kontroluje se nosní kůstka, šíjové projasnění+ vnitřní orgány, které jsou už krásně vyvinuté+ srdce. Bere se k tomu i krev a pak se z toho vypočítává riziko na downa a další. Také se přesně určuje stáří plodu, je to hodně přesný utz a vylujučuje většinu vývojových vad.
3. Kolem 16tt se dřív dělaly triple testy (jen krev) ale už je nahrazují ty screeningy ne 12tt.
4. kolem 20tt se dělá 2.„velký utz“ na vývojové vady, hlavně srdce a vnitřní orgány a dá se i určit pohlaví.

No pak se od cca 22tt dá dělat i 3d utz.

Ten screening ve 12tt není hrazený ze zdr. pojištění, takže skoro vždy se musí zaplatit (ve Zlíně v nemocnici to dotují, takže je zdarma) a ostatní utz a vyšetření jsou zdarma, jsou hrazené pojištovnou.
:mavam:

• načítám...
3210
5.1.14 16:04

@Kačenna Ahoj :mavam: jsem z Nových Pavlovic a ty?
já byla po císaři ok. jeden den jipu a druhý den dopoledne jsem hned po svých šupajdila pro dcerku :) taky mi ji pak sestřičky nechtěly brát na noc - na pohled na mě operaci fakt nepoznaly :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+