Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky teď jsem narazila na diskuzi o balonku EPINO, co tomu říkáte? Mě to přijde trochu odvážný.
@Kleofasek Ahoj holky, chci se jen zeptat… Mám termín 9.8. 2014… Podle propočtů doktora bych teď měla být 9+0 tt… Má otázka zní Kolikátý ste týden… Moc děkuju za odpověď
@Silvie86 ahooj
já cca 6 - 7tt nevím to přesně, protože teprve půjdu na kontrolu
@Silvie86 no podle kalkulačky mi to vychází na 28.8. 2013, ale spíš teď myslím na to aby to vše vyšlo v pohodě do toho 12tt
10 ledna jdu na UZ a už by mělo být vidět srdíčko, tak jsem zvědavá ![]()
@darlene Já sem byla 20.12. 2013 A srdíčko už bylo vidět a to sem byla 6+6… Taky doufám, že to všechny dáme a malé budou zdravé
![]()
@Silvie86 já nevím jestli se mám těšit nebo ne, všechno je tak nový a ač se už rok snažíme a teď to vyšlo doslova nečekaně, tak jsem z toho ještě teď pomalu v šoku. ![]()
@Silvie86
měla bych být 9+4 dle ovu. Ví, přesně kdy byla. Ale dle MS a UZ mi to vycházelo o dva dny jinak, tak musím počkat, co na screeningu ![]()
@Kleofasek Ahoj… Já sem byla hnaná do nemocnice, že mám mimoděložní a tam mě zjistili, že mám cystu a zřejmě těhotná, ale ještě nic nebylo vidět… A jedna necita doktorka mě se mě ptala asi už po 50-sáté kdy byly měsíčky a zdrbala, že to podle nich nevychází… Takže jestli to nebude podle menstruace což termín vychází na 9.8. 2014 tak podle ovulace to bude 25.8. 2014… Na genetiku valím až 28.1. 2014… Tak se necháme asi obě dvě překvapit
![]()
@Kleofasek A ty máš kdy termín a kdys měla ovulaci, jestli se můžu zeptat?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat