Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@heyday ja verim, ze i kloucci nekteri jsou proste moc milounky atd…ja to nejak nerozdeluj, jen je fakt, ze holky jsou nejak tedy tady drzejsi ![]()
Treba jas mam malyho tchana,.nevim po kom manzel je vysoky, ale tchan ma jen 165 cm, byli nekde Makat na stavbe, tam prislo dite toho co si nechal delat barak a byla to holka a rikala ve 4 letech -tchanovi povida..Hale a ty zu jako nevyrostes, to bude takovej trpajzlik porad
No co na to rict chlapi se rezali dlouho…noa jejich syn vzdycky prijde, necha se povozit je vzorny, hodny
No ja bych proti nebyla pro zmenu ne ![]()
Já myslim že po tom 12tt už by něco mohlo být vidět jsem zvědavá co budete říkat ![]()
@emino holky a vam to rekli sami nebo jste si to rekli, jako ze chcete vedet pohlavi, protoze ja tam tedy jdu nejdriv vubec kvuli tomu jestli je vse o. k-ja se hlavne tesim, aby bylo vse co ma byt na spravnem miste a pak se budu zajimat o pohlavi, ale ja se na to tenkrat zeptala na Tom velikym az ve 20 tydnu, ted jsu ve 13 tydnu, to se muzu snad uz neco dovedet ne
d
@pomenkova no já si řekla sama jestli je to vidět v 18tt na 3D utz. To už bylo pohlaví 100% neomylně vidět. V tom 12tt je to prý jestě hodně podobné tak jsem si řekla, že to ještě vydržím ať to vím jistě. Lepší než být pak zklamaná ![]()
V brne v prenatalu myslim nabizí testy z krve specialně na pohlaví myslím po 13 tt. Kdyžtak koukni na stránky.
Holky já se dnes loučím, jsem strašně unavená. Možná po utrogestanu, tak dobrou ![]()
@emino To znam ty testy, ale ja si to necham rict az dyl, je cas ikdyz Sem zvedava urcite ![]()
@Kleofasek No a pohyby ucítím asi hoooodně brzo. U druhého mimiška od 10tt se mi vlnilo břicho od 12tt jsem cítila mravenčení a na 15tt byli kopance už jak bláázen. Ale stejně chci ten Angelsounds. Třeba syn byl klidnej ten se nehýbal i několik dní v bříšku škoda že v té době jsem o AS nevěděla
@andatko Jsem beran ale taky ráda mám hádky doma a tzv. usmiřovací sexík.
A ty kecy co kdo čeká podle čeho za mě to neplatí. U syna mi bylo pořád horko, zvracela jsem celý den a celou noc až do porodu, jedla sladké a spoustu dalšího co ukazuje na holčičku..
A v druhém těhu co platilo bylo že holčička bere mamince krásu.. Škaredá jsem byla jak noc a byla tam buchtička
@swiftily Ono to fakt nejde rict na 100 procent co kdo ceka-ma sestrenka cekala klluka a prozvravcela celou dobu, u holky ji nic nebylo, kazdy to ma jinak proste a je jedno co to bude, hlavni je zdravicko
![]()
Ahoj holky!
Ja byla dnes na konrtole a srdicko uz nadherne bouchalo.
Pred vanoci jeste nic, ted uz to bylo o necem jinem.
Pohlavi se na UTZ ze zacatku (kolem toho 12.tt) pozna podle postaveni panevnich kosti a kycelnich kloubu. ![]()
Vnitrni pocit nemam zatim zadny.
U prvni jsem si myslela, ze to bude kluk a je to holka.
U druheho jsem si taky myslela, ze kluk a byl to kluk.
Takze ja mam intuici uplne na nic. ![]()
Vitam novacky! ![]()
@Nairol takze to poznas na Tom mrneti podle jeho panve
ja myslela moji, tak to bylo nedorozumeni
No tak to jsem zvedava, akorat si musim premenit kontrolu na 13.1,protoze v patek jedem pryc, takze tam musim zavolat..no ja byla uz
v nemocnici na kontrole, bylo vse o. k..zatim..
Ja tu intuici mela fakt u male natolik, ze jsem zu od 12 tydne objednnavala ruzovy nebesa nad postylku nevim odkud Sem mela takove jasno, ale byla Sem o Tom vnitrne presvedcena, ted nic ![]()
Asi to tim jak je mi zle nemam chut zkoumat, nejak. To prvni tehotenstvi Sem mela takovou euforii ted je to jine, takove jo je tam mrne, ale nekdy i zapomenu, nebyt tech nevolnosti, znate to nekdo, ze zapomenete nekdy tehotensvi
Asi je to tim, ze ted zu se staram o malou a je to proste jine ![]()
@pomenkova netusim jak to poznaji, ale uz i tak brzo je pry rozdil postaveni kycli.
Pohlavi samotne jeste neni vyvinuty dostatcne na to, aby byl poznat rozdil, ale z kosti to poznaji. ![]()
Ale na detaily se me neptej. ![]()
Stejne chci vydrzet az do konce a nenechat si to rict.
Ze jsem tehjotna taky zapominam, ale pak se mi udela tak blbe, ze se zase rychle vzpamatuju. ![]()
Zvraci nekolikrat denne a tedy vubec me to neba… ![]()
Euforii jsem nemela zatim v zadnem tehotenstvi. ![]()
Poprve jsem otehotne hodne neplanovane, podruhe jeste vic (3 mesice po porodu
nemusite se ptat - ano, vime jak se delaji deti
) a ted jsem na nervy, aby bylo vsechno OK. ![]()
@Nairol neboj bude vse o. k-prosim te
![]()
No tak ja to taky vedet nemusim hned, jen me to zajimalo o tech kyclich, me by to stejne muj Doktor ani nerekl ikdyz se zeptam, jak uz sem psala v tomto mesici je pro neho dulezite to zdravi atd..coz souhlasim ;
Taky je mi zle hrozne, ale nezvracim nastesti, nebo nevim co je horsi, kdyz se nemuzes vyzvracet-.tezko rict ![]()
@pomenkova ted jsem se strasne rozesmala
![]()
Ty sis myslela podle tvoji panve???
tak to nejsem doktor a vim, ze podle tve panve jsi holka
![]()
I kdyz ja chapu, ze pisu jak debil. Holky ja mam strasne rychly myslenky a prsty nestihaji. Pak to tak vypada.
Ted jsem sedela s kamoskou v pizzerce, dela v Podoli na utz. A ano, podle panve a kosti (ditete!) to zkuseny doktor a puntickar, co ma chut se s tim zabyvat, pozna. Je to tak ma 70-75%
A dokonce mi rekla, ze ta ma doktorka, kterou mam od ni na doporuceni, delala v Podoli sefku na Utz ma super stroje a rada pohlavi zkouma uz v 1.screeningu. Tak se tesim co tam uvidi ![]()
Jinak v prvnim tehu, jsme naopak vsude hlasili uz od dveri, ze nechceme znat pohlavi. Mela jsem to i v karte i v prukazce
a nejvic nechapali na 3D. Kdyz jsme jim rikali, ze se jdeme mrknout jen na oblicej a ze pohlavi znat nechceme.
Ta pani rikala ze jsme snad prvni. Ze tam vsichni chodi kvuli pohlavi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat