Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26842
3.1.14 19:24

@heyday ja verim, ze i kloucci nekteri jsou proste moc milounky atd…ja to nejak nerozdeluj, jen je fakt, ze holky jsou nejak tedy tady drzejsi :mrgreen:
Treba jas mam malyho tchana,.nevim po kom manzel je vysoky, ale tchan ma jen 165 cm, byli nekde Makat na stavbe, tam prislo dite toho co si nechal delat barak a byla to holka a rikala ve 4 letech -tchanovi povida..Hale a ty zu jako nevyrostes, to bude takovej trpajzlik porad :?: No co na to rict chlapi se rezali dlouho…noa jejich syn vzdycky prijde, necha se povozit je vzorny, hodny ;) No ja bych proti nebyla pro zmenu ne :mrgreen:

• načítám...
456
3.1.14 19:26

Já myslim že po tom 12tt už by něco mohlo být vidět jsem zvědavá co budete říkat :dance:

• načítám...
26842
3.1.14 19:31

@emino holky a vam to rekli sami nebo jste si to rekli, jako ze chcete vedet pohlavi, protoze ja tam tedy jdu nejdriv vubec kvuli tomu jestli je vse o. k-ja se hlavne tesim, aby bylo vse co ma byt na spravnem miste a pak se budu zajimat o pohlavi, ale ja se na to tenkrat zeptala na Tom velikym az ve 20 tydnu, ted jsu ve 13 tydnu, to se muzu snad uz neco dovedet ne ;)d

• načítám...
456
3.1.14 19:49

@pomenkova no já si řekla sama jestli je to vidět v 18tt na 3D utz. To už bylo pohlaví 100% neomylně vidět. V tom 12tt je to prý jestě hodně podobné tak jsem si řekla, že to ještě vydržím ať to vím jistě. Lepší než být pak zklamaná :think:
V brne v prenatalu myslim nabizí testy z krve specialně na pohlaví myslím po 13 tt. Kdyžtak koukni na stránky.

• načítám...
Twitter
3.1.14 19:53

Holky já se dnes loučím, jsem strašně unavená. Možná po utrogestanu, tak dobrou :mavam:

• Upravit
26842
3.1.14 20:04

@emino To znam ty testy, ale ja si to necham rict az dyl, je cas ikdyz Sem zvedava urcite ;)

• načítám...
1592
3.1.14 20:05

@Kleofasek No a pohyby ucítím asi hoooodně brzo. U druhého mimiška od 10tt se mi vlnilo břicho od 12tt jsem cítila mravenčení a na 15tt byli kopance už jak bláázen. Ale stejně chci ten Angelsounds. Třeba syn byl klidnej ten se nehýbal i několik dní v bříšku škoda že v té době jsem o AS nevěděla

• načítám...
26842
3.1.14 20:05

@Kleofasek dobrou :mavam:

• načítám...
1592
3.1.14 20:09

@andatko Jsem beran ale taky ráda mám hádky doma a tzv. usmiřovací sexík.
A ty kecy co kdo čeká podle čeho za mě to neplatí. U syna mi bylo pořád horko, zvracela jsem celý den a celou noc až do porodu, jedla sladké a spoustu dalšího co ukazuje na holčičku.. :) A v druhém těhu co platilo bylo že holčička bere mamince krásu.. Škaredá jsem byla jak noc a byla tam buchtička

• načítám...
26842
3.1.14 20:14

@swiftily Ono to fakt nejde rict na 100 procent co kdo ceka-ma sestrenka cekala klluka a prozvravcela celou dobu, u holky ji nic nebylo, kazdy to ma jinak proste a je jedno co to bude, hlavni je zdravicko ;) ;) ;)

• načítám...
9073
3.1.14 21:54

Ahoj holky!

Ja byla dnes na konrtole a srdicko uz nadherne bouchalo. :srdce: Pred vanoci jeste nic, ted uz to bylo o necem jinem.

Pohlavi se na UTZ ze zacatku (kolem toho 12.tt) pozna podle postaveni panevnich kosti a kycelnich kloubu. :nevim:

Vnitrni pocit nemam zatim zadny.
U prvni jsem si myslela, ze to bude kluk a je to holka.
U druheho jsem si taky myslela, ze kluk a byl to kluk.
Takze ja mam intuici uplne na nic. :mrgreen:

Vitam novacky! :mavam:

• načítám...
26842
3.1.14 22:08

@Nairol takze to poznas na Tom mrneti podle jeho panve :?: ja myslela moji, tak to bylo nedorozumeni ;) No tak to jsem zvedava, akorat si musim premenit kontrolu na 13.1,protoze v patek jedem pryc, takze tam musim zavolat..no ja byla uz
v nemocnici na kontrole, bylo vse o. k..zatim..
Ja tu intuici mela fakt u male natolik, ze jsem zu od 12 tydne objednnavala ruzovy nebesa nad postylku nevim odkud Sem mela takove jasno, ale byla Sem o Tom vnitrne presvedcena, ted nic :nevim:
Asi to tim jak je mi zle nemam chut zkoumat, nejak. To prvni tehotenstvi Sem mela takovou euforii ted je to jine, takove jo je tam mrne, ale nekdy i zapomenu, nebyt tech nevolnosti, znate to nekdo, ze zapomenete nekdy tehotensvi :?: Asi je to tim, ze ted zu se staram o malou a je to proste jine ;)

• načítám...
9073
3.1.14 22:18

@pomenkova netusim jak to poznaji, ale uz i tak brzo je pry rozdil postaveni kycli.
Pohlavi samotne jeste neni vyvinuty dostatcne na to, aby byl poznat rozdil, ale z kosti to poznaji. :think:
Ale na detaily se me neptej. :lol:
Stejne chci vydrzet az do konce a nenechat si to rict.

Ze jsem tehjotna taky zapominam, ale pak se mi udela tak blbe, ze se zase rychle vzpamatuju. :think:
Zvraci nekolikrat denne a tedy vubec me to neba… :?

Euforii jsem nemela zatim v zadnem tehotenstvi. :(
Poprve jsem otehotne hodne neplanovane, podruhe jeste vic (3 mesice po porodu :oops: nemusite se ptat - ano, vime jak se delaji deti :mrgreen: ) a ted jsem na nervy, aby bylo vsechno OK. :think:

• načítám...
26842
3.1.14 22:42

@Nairol neboj bude vse o. k-prosim te ;) ;)
No tak ja to taky vedet nemusim hned, jen me to zajimalo o tech kyclich, me by to stejne muj Doktor ani nerekl ikdyz se zeptam, jak uz sem psala v tomto mesici je pro neho dulezite to zdravi atd..coz souhlasim ;
Taky je mi zle hrozne, ale nezvracim nastesti, nebo nevim co je horsi, kdyz se nemuzes vyzvracet-.tezko rict :think:

• načítám...
2960
3.1.14 23:34

@pomenkova ted jsem se strasne rozesmala :mrgreen: :mrgreen:
Ty sis myslela podle tvoji panve??? :mrgreen: tak to nejsem doktor a vim, ze podle tve panve jsi holka :mrgreen: :mrgreen:
I kdyz ja chapu, ze pisu jak debil. Holky ja mam strasne rychly myslenky a prsty nestihaji. Pak to tak vypada.

Ted jsem sedela s kamoskou v pizzerce, dela v Podoli na utz. A ano, podle panve a kosti (ditete!) to zkuseny doktor a puntickar, co ma chut se s tim zabyvat, pozna. Je to tak ma 70-75%
A dokonce mi rekla, ze ta ma doktorka, kterou mam od ni na doporuceni, delala v Podoli sefku na Utz ma super stroje a rada pohlavi zkouma uz v 1.screeningu. Tak se tesim co tam uvidi :mrgreen:

Jinak v prvnim tehu, jsme naopak vsude hlasili uz od dveri, ze nechceme znat pohlavi. Mela jsem to i v karte i v prukazce ;) a nejvic nechapali na 3D. Kdyz jsme jim rikali, ze se jdeme mrknout jen na oblicej a ze pohlavi znat nechceme.
Ta pani rikala ze jsme snad prvni. Ze tam vsichni chodi kvuli pohlavi :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí