Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Twitter
3.1.14 16:50
@pomenkova píše:
@Kleofasek Jo hostitel bylo to hezky…

jsem ráda, že jsem se strefila :) četla jsem i knížku, hrozně tlustou, ta byla ještě lepší :palec:
Jinak dneska jsem se objednala na screening, jdu 20.1.
Myslíš, že když se zeptám na pohlaví, že už by to šlo poznat? Asi ještě ne, co?
budu tak 11+5

• Upravit
26842
3.1.14 16:54

@Kleofasek No ja nevim s tim pohlavim je to slozite, nekdo to na lepsim ultrazvuku pozna, ale ja si mylsim, ze je to jeste brzy..Ja jdu na ten NT scrinning az po kontrole, tu mam 10.1-pak za tyden jdu na ten NT a tam se prave zvedava, kdyz mi to nabidnou, ze si jako mysli jake pohlavi to mze byt, tak si to necham rict, ale myslim si ze to jeste neni 100 procent-
Mne to tenkrat na obycejnem rekl jeden Doktor ve 12 tydnu, ze si mysli, ze to bude holcicka a byla, ale mohla to byt nahoda, nevim :nevim:
Oni sami rikaji, ze to neni jeste 100 procent ;)

• načítám...
Twitter
3.1.14 17:06

@pomenkova já jdu taky ještě na kontrolu 13.1 a screening 20.1. Objednala jsem se na vlastní pěst, protože v krajské nemocnici mi ho udělají zadarmo, tak aby měli místo. Sestřička byla hrozně přívětivá. Řekla jsem jí, že mě paní doktorka mě posílá na Prediko, kde se to platí, a že tam nechci. I s malou jsem byla v nemocnici a byla jsem moc spokojená.
Tak doufám, že se toho screeningu dočkám, minule jsem ho rušila, páč ve dvanáctém týdnu mi zjistili, že je zmlklé.
Mám z toho divné pocity, nerada předbíhám. No ale mám jinou paní doktorku a musím si to hold zajišťovat jinak.

• Upravit
Twitter
3.1.14 17:07

@pomenkova nám řekli až ve 22tt, že čekáme holku. tak si kdyžtak počkám :)

• Upravit
2960
3.1.14 17:08

Nam rekli na 1.screeningu pohlavi. Tak s tim trosku pocitam i ted ;)

• načítám...
2715
3.1.14 17:22
@Kleofasek píše:
@pomenkova já vím, ale já tomu nevěřím, tak nevím, proč to někomu tolik vadí, že si myslím něco jiného. Přece nemusím se vším souhlasit :nevim:
To je tak strašné :nevim: Ty poslechy v devátém týdnu na youtube jsou dělané uplně jinám typem doppleru, ne tímto.
Ale to je jedno. Přece na tom fakt vůbec nezáleží.

http://www.youtube.com/watch?… mam uplne stejny typ doppleru. Mela jsem ho i v prvnim tehu. Je tam vic videi v tom 9-10tydnu se stejnym Angelsaundem :))
Ale vic uz se k tomuto tematu vracet nebudu… ;)

• načítám...
26842
3.1.14 17:37

@Tintinka Ja to slysim krasne ten typ si koupim, uz Sem se ted koukala nemecka videa-je tam na prodej presne tento typ..
Ta zenska tam neco rika, ze prej si koupila k tomu i ultrazvukovej gel na bricho, ze je to prej pak slyset jeste vic, nebo ze staci krem ;)

• načítám...
78
3.1.14 17:45

Holky, jinak jak jste se tu bavili o určení pohlaví kolem 12. tt, tak jsem četla, že se to určuje podle pánve. Lepší doktoři to poznají podle pánve, že prej je jiné postavení u holek a jiné u kluků. Pindíci jsou v tomhle období tak malý, že se často stává, že zamění kluka za holčičku. Ale taky jsem zvědavá. Jednu holčičku už doma máme a chtěli bychom druhou :oops: Podle ovu by vycházela, protože během ovu sex nebyl. Byl několik dní před, tak uvidíme :)

• načítám...
2715
3.1.14 17:46

@pomenkova no v prvnim tehu jsem na sebe vypatlala lubrikacni gel (stejne byl k nicemu pac jsme meli zakazany sex :-D) a pak jsem pouzivala normalne hodne kremu nebo olejicek. Ale vadilo mi jak je to takove mastne. Tak ted mi manzel koupil za 50Kc v lekarne pul litrovy sono gel a parada :mrgreen:
Bez toho bych slysela velky houno :-D

• načítám...
2960
3.1.14 17:47
@Maivis píše:
Holky, jinak jak jste se tu bavili o určení pohlaví kolem 12. tt, tak jsem četla, že se to určuje podle pánve. Lepší doktoři to poznají podle pánve, že prej je jiné postavení u holek a jiné u kluků. Pindíci jsou v tomhle období tak malý, že se často stává, že zamění kluka za holčičku. Ale taky jsem zvědavá. Jednu holčičku už doma máme a chtěli bychom druhou :oops: Podle ovu by vycházela, protože během ovu sex nebyl. Byl několik dní před, tak uvidíme :)

Noooo to je ono. Me rikal, ze to smeruje dolu (to TO byla asi ta panev ) :mrgreen:

• načítám...
2960
3.1.14 17:47

@Tintinka sono gel vid :palec: :mrgreen:

• načítám...
26842
3.1.14 17:52

@Maivis jo a jak to smeruje u holek a jak u kluku, to je dobry hale ;) ;)

• načítám...
78
3.1.14 17:53

Na natu k tomu angelsounds píšou, že buď lubrikační gel nebo že stačí dětský olejíček. Někde to prodávají i s tím gelem :)

• načítám...
78
3.1.14 17:54

@pomenkova No to já nevim :mrgreen: To by měli vědět ti doktoři a říct nám to :)

• načítám...
26842
3.1.14 17:55

@Maivis Koupim si to jasna vec ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital