Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11444
3.1.14 16:11

@pomenkova

Jj, na pobavení je to pěkný. :pankac: :pankac: :pankac: Věřím jenom utz.

• načítám...
26842
3.1.14 16:13
@Almondea píše:
A opravdu klučičí spermie jsou rychlejší, ale dlouho nevydrží. Prostě jedou na rychlej zásah a pak odpadnou. Kdežto holčičí jsou sice o něco pomalejší, ale zato vydrží i 5 dní (údajně), holt si to umí lepší rozvrhnout, asi u toho trochu přemýšlejí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No prave ty jsou vychcany ty holcici no holt zensky ne :?:
Kluci se nechaji hned zabit, rychle rychle a nepremyslet co :mrgreen:

• načítám...
11444
3.1.14 16:14
@pomenkova píše:
Kluci se nechaji hned zabit, rychle rychle a nepremyslet co :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hlavně že jsou první!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
2960
3.1.14 16:20
@Almondea píše:
@pomenkovaJj, na pobavení je to pěkný. :pankac: :pankac: :pankac: Věřím jenom utz.

Ani tomu bych neverila na 100% :mrgreen:

Holky tak at vezmu vsechny vypocty propocty a teorie. Furt mi to vychazi 50/50 :mrgreen:

Jinak jste mi udelaly velkou radost, ze tu nepiseme pisemky, protoze s mym iPadem bych neprosla ani nahodou ;) a to se snazim :nevim:

• načítám...
26842
3.1.14 16:22

@Almondea a urcite se u toho jeste porvou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2960
3.1.14 16:24
@pomenkova píše:
Kluci se nechaji hned zabit, rychle rychle a nepremyslet co :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja mam desnou predstavivost. A jeste jsem si vzpomnela na film Kdopak to mluvi…
Uplne vidim jak ty klucici spermie makaj hlavicka nehlavicka. Hlavne at vyhrajou.
A ty zensky za nima si v klidu plavou, klabosi, pak jen tak propluji nad tim klucicim pohrebistem a reknou: pojdte se vrtnout holky :mrgreen:

Tak to bylo v nasem pripade. V pripade @Almondea si holky rekly: jeeee uz maji zavreno. Tak jindy :lol:

• načítám...
26842
3.1.14 16:27

@andatko No prave ja tu predstavivost mam taky :mrgreen:
Ty holcici vidi ty klucici a rikaji si at se nepretrhnou, jdem pokecat.. :mrgreen:
A klucici nech me ty zmetku ja Sem tady byl prvni, holky jsou nekde u baru, ty uz maji smulu :mrgreen:

• načítám...
2715
3.1.14 16:29
@andatko píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja mam desnou predstavivost. A jeste jsem si vzpomnela na film Kdopak to mluvi…
Uplne vidim jak ty klucici spermie makaj hlavicka nehlavicka. Hlavne at vyhrajou.
A ty zensky za nima si v klidu plavou, klabosi, pak jen tak propluji nad tim klucicim pohrebistem a reknou: pojdte se vrtnout holky :mrgreen:Tak to bylo v nasem pripade. V pripade @Almondea si holky rekly: jeeee uz maji zavreno. Tak jindy :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hehehe
  • načítám...
Twitter
3.1.14 16:38

@pomenkova já vím, ale já tomu nevěřím, tak nevím, proč to někomu tolik vadí, že si myslím něco jiného. Přece nemusím se vším souhlasit :nevim:
To je tak strašné :nevim: Ty poslechy v devátém týdnu na youtube jsou dělané uplně jinám typem doppleru, ne tímto.
Ale to je jedno. Přece na tom fakt vůbec nezáleží.

• Upravit
Twitter
3.1.14 16:41
@Tintinka píše:
@Kleofasek
Tak jeste jednou. Dneska jsem 9+2 dle MS. Dle utz prcek na posledni KO byl o necely tyden starsi. A to srdicko jsem slysela jak v pondeli (poprve) tak i dneska porad ho slysim. Nevidim duvod proc bych mela lhat, ze to slysim. Co bych z toho asi mela? To je to same jak pred nedavnem tu jedna pani zalozila diskusi, ze se ji po dvou ivf, neplanovane a necekane se povedlo prirozenou cestou treti, ikdyz ji lekari rikali, ze prirozenou cestou nikdy neotehotni a ona se rozhodovala jestli jit na potrat nebo ne. A takovych pripadu je spousta. A taky v knizkach se pise ze se to stat nemuze a stava se to (tohle jsem napsala k tomu, jak porad pises ze v navodu od Angelsoundu pisou, ze to doporucuji az od 16tt, a pres to vlak nejede). Uz tu napsala i dalsi slecna, ze slysi takhle brzo srdicko, jak uz bylo psano je spousta videi na youtube. Jen nechapu co mas proti me? Tak Pomenkova muze citit vlneni v 11tudnu, Cunklik slysi miminko (ma tehotenstvi jen o jeden den stari), a ja proste nemuzu ja si to vymyslim? To pak protirecis sama sobe. Jestli ti tolik vadim tak mi to rovnou napis nebo jednoduse me ignoruj. Ale nejednej se mnou laskave jako s blbcemPříspěvek upraven 03.01.14 v 13:55

dobře. Já už se o tom vážně bavit nechci. Nechme to téma být, prosím.

• Upravit
Twitter
3.1.14 16:41
@pomenkova píše:
Jinak jine tema…koukala jsem se na ten film-moc hezky to bylo :kytka: :kytka: :kytka:
Mate jeste neco jineho :?:

myslíš toho Hostitele nebo který jsi viděla?

• Upravit
26842
3.1.14 16:44

@Kleofasek ne nemusis se vsim souhlasit, to je jasne-ale to je stejne zase pro ty co piou ze to zazily..nejde o to, ze se chce nekdo hadat, ale ze tomu co slysi verio..tak zase nikdo nebude psat neco schvalne na co by mu to bylo :?:
Ja ty poslechy taky slysela, nejdriv to bylo jako takove sumemi, ale pak se tam dal vysledovat ten srdecni puls, rychlej… ;)
Ja neznam ty typy nevim jaky meli na youtube, protoze Sem je nevidela, ja to jen slysela :think:

• načítám...
26842
3.1.14 16:45

@Kleofasek Jo hostitel bylo to hezky…

• načítám...
Twitter
3.1.14 16:48
@pomenkova píše:
@Kleofasek ne nemusis se vsim souhlasit, to je jasne-ale to je stejne zase pro ty co piou ze to zazily..nejde o to, ze se chce nekdo hadat, ale ze tomu co slysi verio..tak zase nikdo nebude psat neco schvalne na co by mu to bylo :?:
Ja ty poslechy taky slysela, nejdriv to bylo jako takove sumemi, ale pak se tam dal vysledovat ten srdecni puls, rychlej… ;)
Ja neznam ty typy nevim jaky meli na youtube, protoze Sem je nevidela, ja to jen slysela :think:

však ano. Ale ono to ani není moje věc, co kdo slyší. Takže já se už do toho nechci míchat.
Mám pak z diskuze divné - negativní pocity. Připouštím, že jsem to vyvolala já. A raději si příště budu myslet jen svoje ve své hlavě. Ono je to občas lepší :roll:
každopádně mít doppler je výborná věc, to na to nic nemění :palec:

• Upravit
26842
3.1.14 16:50

@Kleofasek No ja si ho koupim taky ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí