Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Almondea píše:
A opravdu klučičí spermie jsou rychlejší, ale dlouho nevydrží. Prostě jedou na rychlej zásah a pak odpadnou. Kdežto holčičí jsou sice o něco pomalejší, ale zato vydrží i 5 dní (údajně), holt si to umí lepší rozvrhnout, asi u toho trochu přemýšlejí.![]()
![]()
![]()
![]()
No prave ty jsou vychcany ty holcici no holt zensky ne ![]()
Kluci se nechaji hned zabit, rychle rychle a nepremyslet co ![]()
@pomenkova píše:
No prave ty jsou vychcany ty holcici no holt zensky ne
Kluci se nechaji hned zabit, rychle rychle a nepremyslet co
@Almondea píše:
@pomenkovaJj, na pobavení je to pěkný.![]()
![]()
Věřím jenom utz.
Ani tomu bych neverila na 100% ![]()
Holky tak at vezmu vsechny vypocty propocty a teorie. Furt mi to vychazi 50/50 ![]()
Jinak jste mi udelaly velkou radost, ze tu nepiseme pisemky, protoze s mym iPadem bych neprosla ani nahodou
a to se snazim ![]()
@pomenkova píše:
No prave ty jsou vychcany ty holcici no holt zensky ne
Kluci se nechaji hned zabit, rychle rychle a nepremyslet co
ja mam desnou predstavivost. A jeste jsem si vzpomnela na film Kdopak to mluvi…
Uplne vidim jak ty klucici spermie makaj hlavicka nehlavicka. Hlavne at vyhrajou.
A ty zensky za nima si v klidu plavou, klabosi, pak jen tak propluji nad tim klucicim pohrebistem a reknou: pojdte se vrtnout holky ![]()
Tak to bylo v nasem pripade. V pripade @Almondea si holky rekly: jeeee uz maji zavreno. Tak jindy ![]()
@andatko No prave ja tu predstavivost mam taky ![]()
Ty holcici vidi ty klucici a rikaji si at se nepretrhnou, jdem pokecat.. ![]()
A klucici nech me ty zmetku ja Sem tady byl prvni, holky jsou nekde u baru, ty uz maji smulu ![]()
@andatko píše:![]()
![]()
ja mam desnou predstavivost. A jeste jsem si vzpomnela na film Kdopak to mluvi…
Uplne vidim jak ty klucici spermie makaj hlavicka nehlavicka. Hlavne at vyhrajou.
A ty zensky za nima si v klidu plavou, klabosi, pak jen tak propluji nad tim klucicim pohrebistem a reknou: pojdte se vrtnout holkyTak to bylo v nasem pripade. V pripade @Almondea si holky rekly: jeeee uz maji zavreno. Tak jindy
@pomenkova já vím, ale já tomu nevěřím, tak nevím, proč to někomu tolik vadí, že si myslím něco jiného. Přece nemusím se vším souhlasit ![]()
To je tak strašné
Ty poslechy v devátém týdnu na youtube jsou dělané uplně jinám typem doppleru, ne tímto.
Ale to je jedno. Přece na tom fakt vůbec nezáleží.
@Tintinka píše:
@Kleofasek
Tak jeste jednou. Dneska jsem 9+2 dle MS. Dle utz prcek na posledni KO byl o necely tyden starsi. A to srdicko jsem slysela jak v pondeli (poprve) tak i dneska porad ho slysim. Nevidim duvod proc bych mela lhat, ze to slysim. Co bych z toho asi mela? To je to same jak pred nedavnem tu jedna pani zalozila diskusi, ze se ji po dvou ivf, neplanovane a necekane se povedlo prirozenou cestou treti, ikdyz ji lekari rikali, ze prirozenou cestou nikdy neotehotni a ona se rozhodovala jestli jit na potrat nebo ne. A takovych pripadu je spousta. A taky v knizkach se pise ze se to stat nemuze a stava se to (tohle jsem napsala k tomu, jak porad pises ze v navodu od Angelsoundu pisou, ze to doporucuji az od 16tt, a pres to vlak nejede). Uz tu napsala i dalsi slecna, ze slysi takhle brzo srdicko, jak uz bylo psano je spousta videi na youtube. Jen nechapu co mas proti me? Tak Pomenkova muze citit vlneni v 11tudnu, Cunklik slysi miminko (ma tehotenstvi jen o jeden den stari), a ja proste nemuzu ja si to vymyslim? To pak protirecis sama sobe. Jestli ti tolik vadim tak mi to rovnou napis nebo jednoduse me ignoruj. Ale nejednej se mnou laskave jako s blbcemPříspěvek upraven 03.01.14 v 13:55
dobře. Já už se o tom vážně bavit nechci. Nechme to téma být, prosím.
@pomenkova píše:
Jinak jine tema…koukala jsem se na ten film-moc hezky to bylo![]()
![]()
Mate jeste neco jineho
myslíš toho Hostitele nebo který jsi viděla?
@Kleofasek ne nemusis se vsim souhlasit, to je jasne-ale to je stejne zase pro ty co piou ze to zazily..nejde o to, ze se chce nekdo hadat, ale ze tomu co slysi verio..tak zase nikdo nebude psat neco schvalne na co by mu to bylo ![]()
Ja ty poslechy taky slysela, nejdriv to bylo jako takove sumemi, ale pak se tam dal vysledovat ten srdecni puls, rychlej… ![]()
Ja neznam ty typy nevim jaky meli na youtube, protoze Sem je nevidela, ja to jen slysela ![]()
@pomenkova píše:
@Kleofasek ne nemusis se vsim souhlasit, to je jasne-ale to je stejne zase pro ty co piou ze to zazily..nejde o to, ze se chce nekdo hadat, ale ze tomu co slysi verio..tak zase nikdo nebude psat neco schvalne na co by mu to bylo
Ja ty poslechy taky slysela, nejdriv to bylo jako takove sumemi, ale pak se tam dal vysledovat ten srdecni puls, rychlej…
Ja neznam ty typy nevim jaky meli na youtube, protoze Sem je nevidela, ja to jen slysela
však ano. Ale ono to ani není moje věc, co kdo slyší. Takže já se už do toho nechci míchat.
Mám pak z diskuze divné - negativní pocity. Připouštím, že jsem to vyvolala já. A raději si příště budu myslet jen svoje ve své hlavě. Ono je to občas lepší ![]()
každopádně mít doppler je výborná věc, to na to nic nemění ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat