Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tintinka nenasla Sem zatim nic, to co Sem nasla to uz znam, ted prave obcas hledam v uloz to, ale zatim nic noveho, taky kdyby jste neco vedeli tak mi dejte vedet ![]()
@pomenkova píše:
@Kleofasek Hlavne si holky neroztrhejte obcanky
tenkrat delali ozvy pres takovou trubici ve 12 tydnu a taky to slyseli to je fakt![]()
dneska už to nejde, jsou v plastové folii
tož aspoň bylo vzrůšo ![]()
Né, nechci jí to brát, je fakt, že já u jejího břicha nejsem ![]()
Jen je to můj názor, i když se jí nelíbí
![]()
No a budeš si to pořizovat? Tam u vás budou možná ještě nějaké lepší modely.
Ono je to fakt bezva, když si nejsi jistá. taky to jde nahrát do PC a máš památku ![]()
@pomenkova jestli hledáš dobrý film, doporučuju HOSTITEL.
Napsala to S. Mayerová. Četla jsem i knížku. Je to docela pěkné, trošku sci-fi ![]()
Holky, já viděla skvělou komedii, ale nemůžu si vzpomenout na jméno. Třeba to někdo znáte - Drogový dealer je svým distributorem (nebo jak se té funkci říká) donucen jet do Mexika vyzvednout další várku a on aby byl nenápadný na hranicích si pořídí karavan a sežene fiktivní manželku, dceru a syna…
Je to fakt strašná sranda, jen znát ten název
my už to z disku smazali.
@heyday TAKY HOLKY ANGLICTINA PRO ZACATECNIKY JE MOC HEZKY FILM
jA NEVIM JAK SE TO JMENUJE CESKY MAM TO PRENDany z nemciny
sorry za ty veliky pismena, porad mi to prepina
![]()
@Tintinka Ja dostala zu pred mesicem odkaz od Bary v nemecku, ale je to v nemcine
![]()
@Tintinka se nediv ono se to u vas jmenuje jinak
ale nevim jak, ja to hledala podle nemeckeho nazvu a preklad muj je z nemciny… ![]()
@pomenkova tak ja sice umim 3 jazyky ale zrovna nemcina mezi nima neni ![]()
@Tintinka Hale je to o jedne indce(indicky filmy) jak chudak cela vyplasena jede do ameriky poprve v zivote a tam se za tri nedele nauci vyborne mluvit-je to moc hezkej film ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat