Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak to ja tentokrat nebudu nakupovat tak brzy. Asi je to udel tretiho mimi. Vim, ze se da vse poridit za pochodu. Tak co blbnout pul roku predem.
Ja zacnu az tak v cervnu. ![]()
Ale u prvnich dvou tehu jsem snad uz 3mesic tehu mela doma kocarek
blazen.
Jinak ja nemam po holkach vubec nic. Uz jsme nepocitali s tretim. Ve jsem vyhodila. Nebo darovala. A stejne bych asi nakoupila vse nove. At to treti to chudak nema po tech dvou. Jedine co tu mam je postylka. Holky z ni maji udelany gaucik. Tak jim ho zas seberu.
a koupim jen novou matraci.
@swiftily no to ja taky:)) ale ja zacnu s nakupovanim nejdriv na jare…hlavne az zjistime pohlavi. V prvnim nam to rekli az nejak po tom 20.tt…a jeste to nebylo na 100%. A ty neutralni veci me fakt nebavili. S mnohem vesti chuti jsem nakupovala, kdyz jsem vedela ze to bude holka ![]()
@andatko Já u prvního začla vše kupovat až tak 14 dní před tím než jsem rodila
a to co jsem nestihla musel hooonem splašit chlap za ten týden v porodnici co jsem byla.Kluk je 36tt takže my že času dost času dost a ono prd
@Tintinka My pohlaví budem vědět už cca ve 14-16tt jdu na 100% na odběr z placenty nebo z plodovky kvůli VVV v předchozím těhu
Ja furt nevim zda budeme chtit vedet pohlavi. U prvni to bylo prekvapko a bylo to super. Ale manzel to asi nevydrzi. ![]()
Me ty neutralni veci nevadi. Stejne to je jen na chvilku.
@swiftily nejdes v 11tt na odber tech chlku nebo jak se to jmenuje. Pry je to lepsi. A neeee tak drasticky jako plodovka.
Me mozna budou hnat na plodovku kvuli veku. Ale nepujdu. Mam dve zdrave deti. Nic se nezmenilo. A ja se toho bojim. ![]()
@andatko Odběr choria se dělá až od 14tt a je to daleko horší než plodovka. Byla jsem na obou vyšetřeních a u odběru choria jsem brečela bolestí a plodovka v pohodě. U nás totiž odběr choria dělají jehlou přez břicho a uštípnou ti kus placenty. Někde to dělají spodkem ale u nás přez to břicho ![]()
@swiftily aha kamoska prave na tom byla. Ale fakt nekdy ve 12tt. A dr ji rikala, ze kdyby bylo blby ze ji udelaji potrat. Kdezto u plodovky. Ze trvaji i dele vysledky ze by pak musela normalne vyvolat porod. Tak ja nevim ![]()
Taky mela vysledky do dvou dnu. U plodovky to pry trva i tri tydny. Tak prave pak se to treba protahne do 20tt.
Ale je fakt ze ona sla jen kvuli veku. Zadne rizikove faktory nemela.
Ahoj! ![]()
Koukam, ze uz resite obleceni.
![]()
Nakupovat uz v unoru rozhodne nebudu. Za prvy jsem poverciva, za druhy je opravdu jeste more casu a kdo vi, co se jeste stane.
U prvni jsem taky nakupovala az v samem finale.
Nejake veci mam po ni, ale taky se narodila v zime.
Takze spoustu veci bude jinak.
Ale momentalne jsem fakt v klidu. ![]()
Na plodovku me v minulem tehotenstvi taky nutili, protoze dcera ma srdecni vadu, ale nesla jsem.
Ted jsem zatim taky rozhodnuta nejit, i kdyz to minule „nedopadlo“. ![]()
Docela verim screeningu, kdyz tam bude vse OK, rozhodne si do bricha pichat nenecham.
@swiftily a taky byla pres bricho. A na to jaka je cita. Tak rikala pohoda. Ze nic necitila. ![]()
@Tintinka přesně, jestli to bude kluk, tak manžela klepne - budu nakupovat znovu a mě to nakupování pro děti děsně baví ![]()
ale zatím nákupy nechystám. u dcery jsme se dozvěděli pohlaví až ve 22. týdnu. takže času dost. a hlavně jsem měla nakoupené blbosti a pak jsem dokupovala věci, které se mi líbily.
@Muflu
![]()
Je mi to lito, moc si se tesila ![]()
Ale jak rikas, je pohnojino, jdi do toho a na nic necekej
![]()
Pak se k nam brzy opet pridas…nebo zustan rovnou s nami, myslim, ze to nebude dlouho trvat
![]()
@Tintinka Taky si rikam, tak brzy-obleceni
![]()
Holky ja pri male nakupovala uz od tretiho mesice a mela az moc veci, vsechno ruzove cervene, oramzove, mam tady dve postylky, ani nevim proc jeden kos posunovaci s nebesy, hracky nersseim zu vubec co toho tady je
Cela mistnost vseho druhu ![]()
Ale ty veci na leto me taky budou zajimat, mala je tedy rijniova, ale tak nejak bylo vic tech zimnich..Je zajimave ze u male Sem zacala driv o vecech premyslet, ted se drzim zpatky zatim–
Jinak mam vybrany kocarek-na to je strasne bzy, ale uz mam predstavu-sice mam dva od male, ale na kazde dite si rikam, ze by mel byt novy preci jenom uz je takovy jety jak je v garazi
![]()
Ahoj holky, k těm nákupům - čekám třetí a odstup budeme mít 9 a 14 let, takže vše nakupovat znovu, ale až tak od dubna, kočárek až tak v červnu asi.
Jinak všem přeji krásný Nový rok a ať to nám všem dobře dopadne.
![]()
@Kačenna Take vsem krasny novy rok
![]()
At nam to vyjde vsem a at ty, kterym to nevyslo jsou brzy tehotne a stastne..
Hodne zdravi, stesti, lasky holky
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat