Poradna duly
Jana Čurdová
Aho kdo nasel tento mesic dve a chysta se na srpen na sveho potomka?
![]()
Ja bych se pridala, ale zatim anonymne, nejak to neni zatim jiste, tak to nechci zakriknout, dle Ms termin porodu 2.8.
@pou79 píše:
Ahoj vitam te ja dle ms cca 8.8. snad bude vse tak jak ma
Je to mas termin jeste dyl nez ja… ja mam za sebou pouze jeden tehu test a dneska si jdu pro dalsi, tak snad se to potvrdi.. i kdyz bych rekla, ze jo.. je to dost podobny scenar jako u prvniho…
ja si to zatim pocitala dle pocitace k doktorce jdu v tydne vzhledem k minulemu samovolnemu potratu ve 3mesici, chci to co nejdrive resit s ni (leky na podporu)
@Anonymní píše:
Je to mas termin jeste dyl nez ja… ja mam za sebou pouze jeden tehu test a dneska si jdu pro dalsi, tak snad se to potvrdi.. i kdyz bych rekla, ze jo.. je to dost podobny scenar jako u prvniho…
mas fotky testu? ja prikladam fota
@pou79 píše:
mas fotky testu? ja prikladam fota
Je to krasne sili, to vypada dobre, taky bych to resila, co nejdrive, kdyz byl predtim potrat.. ja mam taky jeden za sebou, ale v 7. Tydnu..
7tyden zamrzi treti mesic kdyz je to clovicek to je hruza uz
nikdo nechape proc…byl to tedy 11 tyden
Ahoj holky, také jsem našla na testu 2 čárky, druhá je teda zatím hodně slabá, ale je tam. TP vychází na 7.8. A čekáme třetě. ![]()
@Almondea píše:
Ahoj holky, také jsem našla na testu 2 čárky, druhá je teda zatím hodně slabá, ale je tam. TP vychází na 7.8. A čekáme třetě.
jé gratuluji k 3. miminku..
já měla taky hodně slabou, tak zítra znovu testnu…
Ahoj, taky bych se přidala, přišla jsem na 2 II v pondělí a 26/11 jdu k doktorce.Snad bude vše na svém místě a já se budu moct začít radovat. Navíc je to poprvé, tak jsem z toho ještě taková celá paf ![]()
Ahojky, já sice nenašla //, ale zato mi našli hcg, když mi dělali krevní obraz
papírek to už pak jenom potvrdil? můžu se přidet? ![]()
Holky, můžu se taky přidat? Našla jsem // 20.11. Zatím taky anonymně, protože to nechci zakřiknout. Podle PM mám TP 1.8.
@Anonymní píše:
Holky, můžu se taky přidat? Našla jsem // 20.11. Zatím taky anonymně, protože to nechci zakřiknout. Podle PM mám TP 1.8.
tos je našla na moje narozky ![]()
@já78 to jo, každopádně mě to hodně zaskočilo, jelikož už mám doma tři…