Termín porodu srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1393
4.2.16 11:56
Ahoj, ty máš děti takto po sobě? Jaké to je? A jak to jde? :potlesk:
@Alllousek píše:
Zdravím holky. Jířa začal chodit v roce a třech týdnech a od té doby běhal jak ďábel. To mu zůstalo. Má něco přes 12kg a 86cm (dnes má 17 měsíců) a pusu nezavře, co je od rána do večera. Kromě klasických mamí, tatí, hačí, mimi (to je teď úchylnej na brášku) u něj vede ham a papání :D A opakuje všechno, co řeknu. Něco je fakt prča. Ale už se domluvíme. Hlavně mamí podat, bác. :mrgreen: a zvířátka jede taky super. Dneska se naučil výt jako vlk. To od tatínka, já ho učím plodnější zvuky :lol: Vojta se narodil v prosinci, takže teď má 7 týdnů, roste ještě rychleji než Jiřík, ale je fakt zlatej. To mi vynahrazuje zlobivýho Jířu. Docela vzpomínám na Katku, která lítala jak pometlo kolem holek, nějak ji víc chápu. :mrgreen: Je to kolikrát zabíračka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.16 21:51
@Tyna_matiss píše:
Ahojky mi jsme 14.8.14 brno venkov je tu někdo? :)

Taky tak a Brno město ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
5.2.16 22:49

@Alllousek ahoj velka gratulace a uzivej si dokud Vojtíšek lezi to je pohoda…ja litam furt a na vsechny strany kdyz nevim co uz tak volam i mestskou policii treba jako dnes. Deti jsou na zabiti ale stejne je miluju jen doufam ze je do dospelosti dovedou… Mozna i pres mrize u Dr.Chocholouska.Pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
7.2.16 16:17

@Alllousek : Velká gratulace k Vojtíškovi, přeji hodně zdravíčka a štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
8.2.16 13:52

@Alllousek veliká gratulace k Vojtíškovi :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
9.2.16 14:35

Díky moc holky :kytka:
@pabe14 Vojta je za odměnu. Fakt zlaty dítě. V noci kojím jednou a pak až ráno. Kolikrát spí i do půl desáté, to teda dostane do té doby dvakrát. Čekala jsem to horší, možná to je lepší, když jsou takhle chvilku než když jsou třeba dva roky. Jiřík nežárlí, dává pusinky a dělá malá, ale teda zase si to vynahrazuje na psech. Furt po nich něco háže, takže musím být ve střehu. A když ho nechám přemýšlet, tak by i Vojtu plácl. Zatím je Vojta v koši, ale už se tam skoro nevleze. Pořídila jsem ohrádku pro dvojčata, tak ho budu dávat tam. Ale zatím je ten koš pohodlnější.
na vítání občánků byli 4 z 6 nemocní, plus chrchlající sourozenci. Nejdřív jsem lehla já, pak Jiřík a dnes začal kašlat i Vojta. Takže lambáda, užívám si nemocných dětí.
@katy17 hele, já si maluju, že jak bude Vojta větší a bude lozit, tak si vyhrají a já budu mít klid a bude to lepší. Takže mi neboř vzdušný zámky :mrgreen: Fakt je to taková dřina? Není to lepší? 8o
holky, spí vám ještě po obědě? Jiřík mi to těžce bojkotuje. Jako já ho dám spát, on tam vydrží hodinu minimálně, vyhazuje věci z postýlky, chodí jak voják z jednoho konce na druhej, vykládá si, prská a tak. Někdy vydrží i dvě hodiny blbnout. Ale málokdy se mi stane, že usne. Docela mě to štve. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
10.2.16 21:45

@Alllousek je mi líto moc tě nepotěším…Zojka furt jen sekýruje a Elda si to moc nenechává líbit. Ted máme období Zojka já všechno sama a první a to je mazec. Elenka je jako ocásek a když si náhodu sem tam nejde práci sama pro sebe tak hned jí vše bere to je pak řev. Elenka je moc šikovná ale na Zojku zdaleka nemá…porovnávat se nemá, ale když to máš z první ruky a vidíš tak to prostě nejde. A neboj bude líp…až se vypakují z domu budeš mít klid od hádek atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
11.2.16 13:27

@katy17 prej až půjdou z domu :lol: No, já taky porovnávám :oops: Jiřík nebyl schopnej už jako miminko vydržet na jednom místě, furt se hýbal, oblíkání pro mě bylo jako sprint na 500m jak jsem byla zpocená a s Vojtou je to vše tak v poklidu, je taky šikovnej co se týče pasení koníčků, vykládání (víc toho zatím není :mrgreen: ) ale Jiřík byl šikovnejší. On mluví na svůj věk hodně dobře. Má širokou slovní zásobu, zvířata zná snad všechny jak se jmenují a jak dělají a další hromadu věcí, je chytrej jak opice, dokáže si říct o jídlo, pití, smrkat, že má rýmu a chce vysát a stříknout do nosu, že mu mám vyčistit zuby, když náhodou zapomenu, prostě se nehne a ukazuje a volá mamí čisti čisti, ale zase je to vykoupeny tím, že vymýšlí už teď a je hroznej choler a vzteká se, když něco není po jeho. Holt po tatínkovi, že :roll: Vždycky si vzpomenu právě na Zojku, která je taky hodně šikovná, pěkně mluví a tak a taky to máš vykoupeny. To by člověk doma měl radši míň šikovny dítě, kterýmu ten mozeček furt nešrotuje :oops: :lol: (tím se nechci rouhat, miluju ho moc i tak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
17.2.16 13:33

@Alllousek to je přesný. Teď je Zojka doma a musím říct že jsem si myslela že to bude pohoda…no pokud je nazabavím tak mám pech. I když teď šiju jako o život tak vím že musím začít když Elda spí a třeba se mě to pak ještě podaří dokončit. TeĎ Zojka kouká na Mrazíka u toho si maluje, každou minutu mi chodí ukazovat co dokreslila a musím říct že kreslí jak 5 leté děcka a hodně se já za poslení měsíc změnilo pojetí obrázku. Zato Elda ta si vezme pastelku a kouká kam by ji schovala. Zrovna včera jsem říkala že to není možný na vánoce donesl Ježíšek asi 3 balení pastelek a fiksky a ono nebylo čím kreslit…Elenka je nastrkala do gauce tak bylo tak 50 ks pastelek. A když to není v gauči (máme v područce díru…Zojka ji tam vyskákala ) tak Elenka má ještě radiátor tam se taky najde dost věcí. Teď je teda samé ne a nene..tak snad holky začnou líp komunikovat. Včera jim to šlo. Jenda přinesl pošlou lékarničku tam mě operovali obě a byla jsem jak mumie a ještě v té stříbrné folii tak to jim šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
3.3.16 14:16

@katy17 já si to docela maluju, no :mrgreen: Jiřík taky nemaluje. Ztrácí všechno, co chytne do ruky. Já mám naprosto všude balonky, kostky, auta, zlatej úklid po psech. Kolikrát nemám čím psát já a chytnu šanon a z něj mi vypadne x propisek. Jiřík to strká do těch dírek. Vojta je furt úžasně hodnej, kolikrát je to balzám na duši, oproti živýmu Jiříčkovi. Konečně už taky spí ve velké posteli, tak si ráno vstane a volá a bouchá do dveří. :mrgreen: ještě ho nenapadlo zkusit si je otvírat, tak doufám, že ho to nějakou dobu ještě nenapadne. Ale i tak je to balzám na duši, když z ničeho nic pronese mami pusí. :srdce:
já si myslela, že děti si prostě rozumí tak nějak normálně tou svojí dětskou žmatlaninou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.3.16 18:44

Tak rychle to letí a uteklo a moje zlatíčko má dneska za sebu 18.měsíční prohlídku ma me 11.1 kg 81,5 cm OH 46 cm dostali jsme velkou pochvalu Nikolka ukázala jak pěkně umí mluvit a co všechno už řekne plnou pusinku zoubků, očkování máme posunuto až ke konci měsíce nebo na začátek dubna, spustil se nám soplík tak až budeme zdraví máme dojit :-) :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
4.3.16 09:25
Tak to závidím, my vždy u doktora ukážeme perfektní hysterický záchvat. Ale je to tím, že už se doktoři něco natrápili :-(
@kikca29 píše:
Tak rychle to letí a uteklo a moje zlatíčko má dneska za sebu 18.měsíční prohlídku ma me 11.1 kg 81,5 cm OH 46 cm dostali jsme velkou pochvalu Nikolka ukázala jak pěkně umí mluvit a co všechno už řekne plnou pusinku zoubků, očkování máme posunuto až ke konci měsíce nebo na začátek dubna, spustil se nám soplík tak až budeme zdraví máme dojit :-) :) :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
4.3.16 10:15

@kikca29 já myslela, že očkování je v 15ti měsících? Nebo to je zase další? :oops: Jířa půjde teď za chvíli, rovnou s Vojtou, kterej jde na tříměsíční.

@pabe14 Jiřík u doktorky taky nějak nemluví. On ji spíš ignoruje. A minule po ní hodil pískací hračku :roll: Byl s ním tatínek a ten místo toho aby rychle jednal, tak se tomu blbě smál, takže se tam předvedli oba. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.3.16 08:01

@Allousek dr říkala, že se to očkuje mezi 15-18 měsícem, ale že to můžeme klidně posunout jinak kdybych to chtěla odložit musela bych ji podepsat nějaký papír, ale musí do mít naočkované než půjdeme do školky jinak by jí nevzali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí