Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kleofasek jeje to je ten nejhezci rok malinke..
Moje ma zu tri roky a je to takova mala rozumbrada, ted zu je to moje partacka, ale na ty prvni krucky clovek nezapomene nikdy
![]()
Ahoj holky, můžu se taky přidat
?
Mám od Vánoc pozitivní těhotenský test takže nejkrásnější dáreček a podle těhu kalkulačky jsem zhruba v 6tt a vychází to na konec srpna ![]()
@swiftily píše:
@Kleofasek Mě tu plodovku dělali na 16tt a choriové klky na 14tt. Prostě hned jak zjistili ze screeningu že je něco špatně.
Já na prvního kupovala až v 8. měsíci a taky v 8. jsem rodilano na druhé jsem první věc koupila v 5tt a nedopadlo to
Teď chci být připravená na předčasný porod. Takže až bude černé na bílém že je mimi zdravé hurááá do obchodu
já malou rodila taky v osmém
a měla jsem už zbalenou i tašku do porodky. Prostě haluz. Rodila jsem v 35tt a tašku jsem si nachystala týden před
Výbavičku a vše okolo jsme pořizovala od šestého měsíce a krásně bez křečí jsem to stihla mít nachystané do toho osmého měsíce. jediné, co nám došlo pozdě, byl kočár, páč byly Vánoce a zdrželo se to, navíc dodací lhůta z Německa byla skoro 3 měsíce.
Proto to tak udělám i teď. Ale já defakto všecko mám, jen to ještě přeperu, mám to v krabicích. Budem kupovat jen dvojkočár a větší postýlku a na to je času habakuk ![]()
@Verunnies píše:
Ahoj holky, můžu se taky přidat?
Mám od Vánoc pozitivní těhotenský test takže nejkrásnější dáreček a podle těhu kalkulačky jsem zhruba v 6tt a vychází to na konec srpna
@pomenkova píše:
@Kleofasek jeje to je ten nejhezci rok malinke..
Moje ma zu tri roky a je to takova mala rozumbrada, ted zu je to moje partacka, ale na ty prvni krucky clovek nezapomene nikdy![]()
![]()
![]()
je to takový malý člobrdík a jak už chodí
breptá, no zajímá ji kde co, hlavně co nemá
Ale to asi všecky děti ![]()
Budu mít dětičky sice blízko u sebe a asi si pěkně máknu, ale těším se, že budou dvě. Vždycky když se vrátíme domů od našich, tak mám pocit takové divné samoty. Jsem ze 4 sourozenců a máme odstup také po dvou letech a jsme si hodně blízko. Takže další člen rodiny je potřeba, aby si měla malá s kým pohrát ![]()
@Kleofasek My musíme vše nakoupit
krom postýlky tu podědí po bráškovi. Jak se říká co enchceš mít to někomu puč
Známé jsem půjčila veškeré oblečky od narození do 6 měsíce a má to již 2 roky skoro a nekomunikuje a nevrátila nic
a to jsme tam měli i bodyčka z BIO bavlny 3 body za tisícovku, spoustu značkového a krásné oblečky
Já balit chtěla 15.12. ale jaksy už 13.12. si mě nechali po kontrole ve špitále s tím že jsem na 8cm
Pořád jsem si říkala času dost času dost termíny jsem měla až 1.1., 6.1 a poslední 10.1.
@swiftily mela jsem angelsounds v prvnim tehu (od 16tt) a mam ho i ted. Koupili jsme ho ted v pondeli (8+5tt) a srdicko je krasne slyset:)
@pomenkova jeee:) na to, ze mimi ted ma nejakych 2,5cm tak je slyset kraasne:)))
@Tintinka kde se to da koupit a Kolik to stojio prosim te-v lekarne
ja Sem uz 10 tyden tak by jsme to mela take slyset ![]()
@swiftily píše:
Budete si někdo kupovat angelsounds? Já o něm uvažuji
mám ho a jsem moc ráda, že taková vymoženůstka existuje. Když jsem nervozní a nejsem si jistá, poslechnu srdíčko a hned mi je lépe. Ale u sebe jsem našla až okolo 15tt. Jsem silnější, takže to hůř zaměřuje ![]()
@Tintinka píše:
@swiftily mela jsem angelsounds v prvnim tehu (od 16tt) a mam ho i ted. Koupili jsme ho ted v pondeli (8+5tt) a srdicko je krasne slyset:)
mno, tak to slyšíš spíš svoje srdce
mimčo máš zatím skované pod stydkou kostí. Uvididíš později, že jsi poslouchala sebe, že miminko uslyšíš až později ![]()
@pomenkova píše:
@Tintinka kde se to da koupit a Kolik to stojio prosim te-v lekarneja Sem uz 10 tyden tak by jsme to mela take slyset
já to mám z aukra za 800 stovek nové. Jinak normálně z netu. Ale stojí to okolo 1200 nebo možná i víc. Ale ty už by jsi za chviličku i slyšet mohla. Každopádně v 8+5 je fakt brzo. V jedenáctém tt možná že jo.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat