Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@andatko Ja nekde cetla s HCG takovou dikuzi, ze vyssi hcg maji holcicky..Holky se tam porovnavali a pak rikaly podle ultrazvuku jetli je nebo neni toto pravda..Vetsina tech co mela volne beta nebo jak se to jemnuje hcg od zacatku nizsi meli opravdu kluky, ty co meli vyssi meli holky, ale ne vzdycky…nasli se tam i takovy co to nepotvrdili a cekali u nizssiho hcg holku a naopak, takze se na tomto faktu stavet neda..
take znam spousty kterym je spatne u kluka a u holky vubec nic ![]()
Za me vyzkumy nevyzkumy-ja se tesim a je jedno na jake pohlavi-ikdyz Sem clovek zvidavy, presto si rikam, ze zdravi je to nejpodstanejsi..
Jen u kloucka bych byla Rada, ze by jsme mela parecek, ale na druhou stranu u holcicky uz vim co cekat
![]()
A muj chlap je zvlastni exemplar, ten by prej kluka ani nechtel, asi se boji ze by byl po nem
Ne on opradu tihne k holkam, ona je mala cela papanek
Taky rika, ze je m to jedno, hlavne zdravi, ale pak rekne divci jmeno automaticky nejake ![]()
Tak ja ma podle cinskeho kalendare kluk, podle nohou kluk, protoze zimou trpim od zacatku, ale stejne se proste spoleham az na ultrazvuk ![]()
Jinak zima muze byt take tim, ze ma nekdo spatnou stitnou zlazu Sem cetla, takze tezko rict ![]()
@andatko me u myho chlapecka bylo zle celodenne do nejakyho 15 tt a naopak segra a kamaradka obe holcicky a ani to nevěděly ![]()
Ahoj holky, měla jste některá z vás vnitřní pocit, že jste věděly co to bude?
@pomenkova píše:
Tak ja ma podle cinskeho kalendare kluk, podle nohou kluk, protoze zimou trpim od zacatku, ale stejne se proste spoleham az na ultrazvuk
Jinak zima muze byt take tim, ze ma nekdo spatnou stitnou zlazu Sem cetla, takze tezko rict
aha, takze u me ty studene nohy nejsou na kluka ale je to mou stitkou. Jinak zbytek veci mi vychazi opet na holku
no nechame se prekvapit. Ikdyz ja se pro jistota na kluka pojistila sexem v den ovulaci, tomu snad verim nejvic, ze by se tto mohlo povest..
@cunklik Mne u male take nic nebylo-vubec nic..ted je mi zle, ale nezvracim, ale poznam jak je to uz nekdy hnusny, ze se to proste neda srovnavat s tim prvnim tehotenstvim, tam Sem jedla co chtela tady Sem tam do neceho pomalu dobnu..dlouho rozmyslim co jist, aby mi nebylo spatne..U male Sem to do sebe valila pod tlakem ![]()
Ale i tak mam kaosku co mela kazde tehotenstvi naprosto jine a mala stejne pohlavi-dve holcicky..
@Kačenna Myslela Sem si ze mam vnitri pocit, ale ted uz si nejsme jista..
naprosty vyborny pocit Sem mela u male, vedela sme snad od zacatku, ze to bude holcicka, nevim proc, ale vedela Sem to..ted si nejsme jista vubec nicim.. @Kačenna
Hokky to ja dala jen pro uvolneni
jasne ze tomu neverim. Podle me se to neda zjistit nicim. A tim ze je to 50×50 tak to proste obcas nekde vyjde ![]()
S tou ovu jsem to taky slysela. Ale uz nevim jak to je. Tak schvalne. Kdyz si vetsinnou davame pozor na plodne dny a ty abstinujem. Tak jsem myslela ze mam po. A ejhle. I dle utz to vypada ze ovulka byla pozdeji. To by znamenalo ze by byl sex na zacatku plodnych dni.???
@Tintinka jak to je?
@Kačenna je to tezky. U holek jsem si tim byla jista od zacatku. Nebylo zadne, ale! Dokonce tim, ze jsme v prvnim tehu nechteli znat pohlavi a meli jsme prekvapko dokonce, mi mama asi tyden pred terminem rika: pocitas ale s tim, ze to muze byt kluk, vid?
Holky pro me to byl sok. Ja s tim nepocitala. Proste to byla jasna holka. A ten vecer jsem si predstavovala co kdyby to byl kluk.
A tak mi bylo zle ( neeee z toho kluka, jen z toho pocitu) ze jsem si rychle vratila myslenky na moji holcicku. A byl klid ![]()
Takze pokud byla kluk, tak ten vecer, si ho tam musela ukousnout
![]()
A ted myslim kluk, sle nevim jestli to neni jen pocit, ze se toho „bojim“. Zas rikam, neee toho kluka, jako takovyho. Ale je to jine. Jestli to zvladneme. A jak.
Jinak me je to fakt fuk. Chci zdrave dite a chci to hlavne prezit. Pro moje dve holcicky. Tot vse. Ale tyhle hratky a domnenky me vzdy strasne bavily ![]()
@Tintinka muj muz je taky na holky
i kdyz chtel vzdy syna. Ale ted je naprosto odevzdanej
a pod jejich velenim ![]()
@andatko no ja se ridila dle toho ze klucici spermici jsou rychlejsi aa v den ovu, vajicko je pripravene a ten spermik-kluk je tam hned. Spermici holky jsou pomale a zustavaji v tobe i 3dny. Takhle jsem mela s malou. Meli jsme sex dva dny pred ovu aa pak uz asi 3-4dny po. Takze kluci tam sice byli hned ale jikoz vajicko jeste se nevylouplo tak tam zhebli a zustali jen holcici. Eeee…je to aspon trochu srozumitelne? ![]()
Chtela jsem tuhle teorii vyzkouset (v prvnim tehu jsem o tom nevedela a v tomhle jsem se dozvedela par dni pred ovulaci tak jsem to vuzkousa a uvidime
)
@Kačenna no v prvnim tehotenstvi jsem pod tlakem okoli myslela, ze to bude kluk. Vsichni, ze je to pry na me videt. No ve 12.tt se ro ve me zlomilo a ja jsem byla na 100% presvedcena, ze to bude holka. A taky ze jo:))) Ted v druhem tehu jeste nevim…
@Tintinka TA TEORIE JE SPRAVNA;ZE KLUCICI JSO RYCHLEJSI;ALE ZA TO MENE VYDRZI PREJ;TAKZE JE DOBRE V DOBE OVULACE MIT SEX;KDO CHCE KLUKA–sorry zu mi to zase pse velikym pismenem ![]()
No je to i logicke, ale nekdo to tak delal a stehjne mel holku, tak Sem si nekde na toto temna cetla nejake vyzkumy a ty povrzuji, ze nektere zeny muzou svoji PH neutralitou v pochve nektere muzske spemie s y zabijet, protoze holcii snesou kyselejsi prosteredi zato klucici prej ne ![]()
je to vsechno na vysokou skolu uz ![]()
Teda klucici nesnesdou kyselejsi jenom neutralni nebo jak ted uz
Sem to napsala opacne, holky snesou kyselejsi, kluci ne ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat