Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26842
6.1.14 15:51

@cunklik jj drahy jsou, ale kvalitni ;) zase ja nakoupila jendou levnejsi a vydrzeli prdlajz :) Jj nakupuji tady hodne..No tak nakupuju tady vse, ale v cr kupuju Rada hamanky, lepsi nez hipp ;) Jenomze ja tam jezdim jednou za rok jen

• načítám...
Twitter
6.1.14 15:55

Holky, malá má 20 už teď. Koupím spíš 21. Ale jak jsem psala, musím to vyzkoušet.

• Upravit
7144
6.1.14 16:26

Holky vy jste se zase rozepsaly. Gratuluji ke kontrolám mám z toho radost! Ahoj Kleofasku! Byla bych ráda kdybych mohla sem častěji, ale mrňous a to těhu mi dávají zabrat.
Já beru Folio s jódem. Doporučení od mojí Dr.To je hezké když máte ty kontroly takhle stejně. Tak vám všem držím palce ať je vše o. k.Mě minulý těhu pustili v nemocnici zvuk srdíčka. A moje dr. taky, ale to byl u toho i manžel, tak asi, aby s té ko něco měl.

• načítám...
7144
6.1.14 16:36

Jo a s botkama to nemáme jednoduchý malej má dost vysoký nárt. Chtěla jsem taky koupit boty od Elefanta, ale žádné nemohl obout. Ještě sám nechodí, tak jsem koupila jen takové kožený s vlnou z beránka zatepleny.Jen nazouvaci, ty zatím stačí.

• načítám...
26842
6.1.14 16:40

@TCHS kolikaty ty jsi tyden vlastne ja to neprocitala ;)

• načítám...
20830
6.1.14 16:52

Diskuze byla na žádost uzamčena a nyní pokračuje v soukromé skupině TP srpen 2014 .

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí