Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2715
6.1.14 12:15
@pomenkova píše:
Dneska poprve nemam zadne nevolnosti a asi je to tim, ze je venku tak nadherne-jak na Jare-uz aby bylo jaro, nebo minimalne snih a slunce :mrgreen:

Me teda dneska je naopak blivno az moc :((

• načítám...
26842
6.1.14 12:15

@Kleofasek kdo chce uzavrit tu skupinu jsem take pro, je to nejlepsi reseni..holky kdo to udela???ja ne ja zu mam svoji jednu a do jedne zu chodim, kdo to uzavre z vas??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
26842
6.1.14 12:16

@Tintinka no ono to u me opet asi prijde-mozna je to jen poct, jak je venku hezky, ja Sem strasne na pocasi, kdyz je pekne neberu si to asi tak moc..neboj bude lip ;) :hug:

• načítám...
11444
6.1.14 12:16

Holky já beru jen listovku. V prvním těhu jsem taky poctivě brala myslím mamavit, ve druhém už hodně nepoctivě a ted na to kašlu. Taky jím hodně ovoce a zeleniny celkově na to braní různých „prášků“ nejsem. :nevim: Podle mě je opodstatněné brát tu listovku a později železo a případně magnezko, když tvrdne děloha. To ostatní je asi spíš pro dobrý pocit. ;)

• načítám...
26842
6.1.14 12:20

@Almondea jasne kazdy at to dela podle sveho pocitu, jsem pro…
Ja tro beru hlavne kvuli tomu, ze jsem starsi, tak Sem chtela predejit nejakemu vadnejsimu vajicku, brala Sem to jeste pred jak se ma-ale pri prvnim Sem dost taky vynechavala a nic se nedelo, ja sem taky dost na zeleninu a ovoce snim i Kila za den, takze si myslim, ze je to spis take pro dobry pocit-ikdyz doktori v nemecku to dost doporucuji :nevim:

• načítám...
11444
6.1.14 12:20

Také jsem pro uzavření, sice už v té druhé uzavřené jsem, ale tady s vámi se mi líbí víc. :oops: :hug:

• načítám...
11444
6.1.14 12:22
@Kleofasek píše:
@Almondea já na 9:15 :lol:
budu tam s mužem, ale ráda tě poznám, pak ti budu držet fleka v porodnici :D

TAk to se určitě potkáme, to je super. Také tě moc ráda poznám. :srdce: ;)

• načítám...
26842
6.1.14 12:23

@Almondea oni uz spou tady uzavrene na srpen taky :?: Tam jich bude asi hodne ne, nejlepi je tak jak je to tady, aby jsme se znaly dobre…ja Sem v jedne skupiny kde je nas 6 a staci to bohate :dance: :dance: :dance: :D

• načítám...
2715
6.1.14 12:25

No co jsem koukala tak celkove uzavrenych Srpnatek jsou 2, a otevrenych taky 2

• načítám...
9073
6.1.14 12:46

Ahoj holky!

Ja vitaminy neberu. :nevim:
My celkove doma tlacime porad nejakou zeleninu, zase se nemusim predavkovat. :mrgreen:

Pro uzavrenou skupinu jsem urcite. 8) Myslim, ze by ji mela zalozit @Kleofasek . ;) Ale samozrejme ji nic nenutim. :)

@Almondea uz 3 cm? 8o To je super. Gratuluju, ze je vse, jak ma byt. ;)

• načítám...
Twitter
6.1.14 13:13

Holky, můžu to zkusit, kdysi jsem zakládala, ale nevím, jeslti se mi to podaří. A chcete uzamčít přímo tuhle diskuzi nebo mám vytvořit uplně novou?
Zkusím napsat administrátotovi, jestli by šla uzamčít přímo tady ta rozkecaná skupina.

• Upravit
74
6.1.14 13:15

Ahoj holky, mám po kontrole, zklamaná jsem pouze z toho že jsem neslyšela srdíčko, které ale asi určitě bije, protože máme už 2,4 cm a dle nového zjištění 9+3 tt. Dr. mi doporučil nějaké vitamíny tak jsem hned vlítla do lékárny a koupila nějaké ale vůbec nevím zda jsou to ty správné. Je to Calibrum Mami a na zadní straně píšou že je to pro 2. a 3. trimestr, můžu to i já když jsem takhle na začátku? Obsahuje to už i kys. listovou, mám brát ještě navíc listovku nebo to v tomto bohatě stačí? Díky moc

• načítám...
11444
6.1.14 13:15
@Kleofasek píše:
Holky, můžu to zkusit, kdysi jsem zakládala, ale nevím, jeslti se mi to podaří. A chcete uzamčít přímo tuhle diskuzi nebo mám vytvořit uplně novou?
Zkusím napsat administrátotovi, jestli by šla uzamčít přímo tady ta rozkecaná skupina.

tož asi podle toho, co bude pro tebe jednodušší. :mavam:

• načítám...
11444
6.1.14 13:17

@wabinka
záleží, kolik tam té listovky je. měla bys brát min. 400mg na den, lépe 800mg do konce 1. trimestru. pak stačí těch 400mg.

• načítám...
74
6.1.14 13:19
@Almondea píše:
@wabinka
záleží, kolik tam té listovky je. měla bys brát min. 400mg na den, lépe 800mg do konce 1. trimestru. pak stačí těch 400mg.

Tady píšou že to obsahuje 200 ug a doma mám ještě listovku která má snad 400 ug, tak můžu obě? Díky

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+