Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7144
5.1.14 21:37

@pomenkova jé já bydlím taky v Německu, ale v Baden Würtemberg. To jsme sousedky. :D

• načítám...
9073
5.1.14 21:42

Mne je taky hodne spatne. Minimalne 1× za den zvracim, spis vickrat.
Na vahu radsi nelezu, jsme zvedava, co mi dr. na pristi kontrole rekne. :think:

• načítám...
2960
5.1.14 21:46

Ja mam vlastne ten femibion kvuli te listovce. To ostatni mam jako bonus. Uz minule jsem ho brala a je to jedine co mi nevadi.
Po listovcé je mi zle :roll:

• načítám...
7144
5.1.14 21:52
@Tintinka píše:
@TCHS me je taky porad a neustale na zvraceni. Sem tam i :poblion:
ale ja sw snazim do sebe cpat jidlo. Malinke porce…muzu treba sucharu, jablka, pomerance, banany, detske presnidavky, sem tam nejake normalni jidlo nebo polevka ale jidlo spis jednodruhove a bez koreni…obcas me u jidla natahuje ale ja to prodycham a jim dal. Protoze vim jestli do sebe to nenasoukam tak to nepreziji

Tak to tě obdivuji, já se nedokážu takhle do jídla nutit.Co mi jde nejlépe jíst je čerstvá zelenina hlavně paprika a okurka.Nebo i ovoce, ale normální jídlo mi fakt dělá potíže. Minulý týden to bylo už lepší a teď už to mám zas. :roll:

• načítám...
2715
5.1.14 21:52

Me je zle po vsech vitaminach a doplncich ted :( mam ted nove nejakou biolistovku a stejne je mi zle…takze beru jen z donuceni pro dobry pocit

• načítám...
7144
5.1.14 22:04
@Nairol píše:
Mne je taky hodne spatne. Minimalne 1× za den zvracim, spis vickrat.
Na vahu radsi nelezu, jsme zvedava, co mi dr. na pristi kontrole rekne. :think:

Chudinko taky jsi to pěkně chytla co. :roll: Taky se raději nevážím. Už tak dr. vždy komentuje, že mám přibrat i bez těhu. Bohužel to málo kdo chápe, že takovou hubenou postavu máme v rodině a že jím co chci a nepřibiram. :zed:

• načítám...
7144
5.1.14 22:12
[citace@Tintinka píše:
Me je zle po vsech vitaminach a doplncich ted :( mam ted nove nejakou biolistovku a stejne je mi zle…takze beru jen z donuceni pro dobry pocit

Tak to mě po tabletach zle není. I ty tablety co mám od dr. na ty nevolnosti jsou dobré jen já je nechci brát tak často. Ale jestli se to nezlepší budu muset je dál brát. :?

• načítám...
9073
5.1.14 22:12
@TCHS píše:
Chudinko taky jsi to pěkně chytla co. :roll: Taky se raději nevážím. Už tak dr. vždy komentuje, že mám přibrat i bez těhu. Bohužel to málo kdo chápe, že takovou hubenou postavu máme v rodině a že jím co chci a nepřibiram. :zed:

Tak to mame stejne.
Mne muj dr. porad rika, ze mam pribrat, i kdyz jsem nebyla tehotna. Pry kdybych pribrala 5 kilo, tak otehotnim hned. :nevim:
A kdyz mi delal hormonalni profil, tak mi tam jen 1 hormon vysel nejak hur a on rekl, ze to tak maji zensky trpici podvyzivou. 8o
A pritom docela zeru. :oops:

• načítám...
2960
5.1.14 22:19

@Nairol ja chci taky ten hormon na podvyzivu :mrgreen:

• načítám...
7144
5.1.14 22:24

@Nairol doktoři mají furt něco. Když si trochu při těle tak máš zhubnout, když si hubena tak máš ztloustnout. Já cítím se svojí váhou dobře a kdybych měla přibrat nějakých 5 kilo přišla bych si nejspíš tlustá, tedy myslím bez těhu.

• načítám...
7144
5.1.14 22:25
@andatko píše:
@Nairol ja chci taky ten hormon na podvyzivu :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
2960
5.1.14 22:29

@TCHS presne tak. Clovek se ma citit dobre. Pokud to neni extrem, tak ci tak.
Ja zas byla vsude v tabulkach v naproste norme, i okoli mi rikalo, neblbni co bys chtela po dvou detech, ale ja furt citila, ze tech 5kg by chtelo dolu, pro muj pocit…

• načítám...
7144
5.1.14 22:35

@andatko Ano to musíš vědět sama nejlépe jaká váha ti vyhovuje.Ale jak říkáš pokud to není nějaký extrém tak je vše o. k.

• načítám...
7144
5.1.14 22:40

Jdu dohajan s nadějí, že mi zítra bude líp, taky se musím postarat o malého, ještěže měl manžel teď dovolenou tak mi mohl pomocí, ale od úterý je zas v práci.
Dobrou.

• načítám...
2715
5.1.14 22:45

@TCHS chodim spat s touhle myslenkou uz 5 tydnu…a zazrak ne a ne prijit :-D dobrou

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+