Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@andatko no ja si myslela, ze jako zenska ma panev nejak vic dole a tim je to holcicka, jako vnitrnim ultrazvukem proto Sem to nechapala jak to myslite kdyz je dole
![]()
Jasne asi se to da poznat u nas v nemecku naji fakt dobre pristroje nekteri doktori maji v postate ty velike ultrazvuky ktere jsou na scrining vedle v pokoji s obrovskou televizi, ktera to prenasi, ale i tak mi to ten muj gynekolog nerekl..
ja to necham na nich, kdyz reknou reknou, ale Sem tam, hlavne kvli tomu jestli je dite zdrave to jo zase
![]()
Me to ted taky rozesmalo jako jit tam a rict…hale doktore jako co Sem a ted na ferovku zenska nebo chlap
![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jak jste na tom co se týče nevolností? já kdybych neměla potvrzený // tak ani nevím že jsem v tom ![]()
@Verunnies kdyz si prectes zpatky par stranek tam to piseme ![]()
Mne je blivno od 4 tydne do ted a zacinam 11 tyden, takze hnus
![]()
Bud Rada, ze nevis, ze jsi v Tom, to jsme mela u male taky
![]()
@Verunnies ja jsem strašně unavená. ráno mi trvá dvě hodi y v praci nez se proberu a večer jsem zase brzo KO. už to takhle mam od Vánoc, ale to jsem ještě nic nevěděla amyslela jsem, že je to počasím. taky jsme měli večírky vánoční a návštěvy, kde protekly litry vína. těd už je to zse lepši tak snad bude vše v pohodě ![]()
Ahojky holky,
tak se k vam pridavam a chci se zrovna zeptat jestli jste tu nektera z okr. Sumperk?
@apetuschka já ne
![]()
Holky, tak já se zkusím na tom vyšetření zeptat a buď to dle té pánve poznají nebo ne
Minule jsem se nezeptala, páč na nástěnce měli psané, že za odhalení pohlaví si berou stovku
Ale kámoškám to řekli a nic nechtěli.
@Verunnies mne je tedy blbe hodne. ![]()
Ale v prvni tehotenstvi mi taky skoro nic nebylo.
Vitam novacka. ![]()
@swiftily píše:
Těhu pás do auta ANO či Ne?! Jaké má výhody?!
asi je to bezpečnější na bříško. Ale já si ho nepořizuju.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat