Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Adelu Já vím
nám se povedlo až 9.měsíc.. tak snad bude vše v pořádku, a Tobě také držim plec
![]()
@Adelu píše:
AhojOmlouvám se, že vám sem tak lezu ale chtěla bych se zeptat, kdy vám vyšel pozitivní těhotenský test? Třeba jen dušík jako tady @Elisabethka?? Dnes pokud bych byla těhotná, tak bych byla 4+1tt ale těhotenský test stále negativní přitom mi 1 den mrcha mešká. Včera jsem to měla dostat, trochu jsem špinila ale toť vše a dnes nic
Pokud by to vyšlo patřila bych do srpňátek-TP asi 24.8
Tak mě vyšel první dušik už 7DPO, byla jsem 20DC.. No a na týdny to bylo přesně 2+6tt ![]()
Holky, byli jsme koupit stromeček a nějaké dárky, protože jsme neměli nic. Ale ještě toho fůra chybí, tak pojedem přes týden.
@Kleofasek píše:
Tak mě vyšel první dušik už 7DPO, byla jsem 20DC.. No a na týdny to bylo přesně 2+6tt
7 dpo? To máte dvojčátka??
@Adelu píše:
AhojOmlouvám se, že vám sem tak lezu ale chtěla bych se zeptat, kdy vám vyšel pozitivní těhotenský test? Třeba jen dušík jako tady @Elisabethka?? Dnes pokud bych byla těhotná, tak bych byla 4+1tt ale těhotenský test stále negativní přitom mi 1 den mrcha mešká. Včera jsem to měla dostat, trochu jsem špinila ale toť vše a dnes nic
Pokud by to vyšlo patřila bych do srpňátek-TP asi 24.8
No mě vyšel dušík 9DPO.Ale záleží kdy byla ovulace. Nebo poslední sexík. Kdyby jsi měla ovulaci později než obvykle třeba v půlce cyklu.14 DC tak je jasné že test ti ještě nevyšel pozitivní. Chviku ještě počkej. Držím pěsti.
@Kleofasek píše:
Holky, byli jsme koupit stromeček a nějaké dárky, protože jsme neměli nic. Ale ještě toho fůra chybí, tak pojedem přes týden.
Taky jsem dnes něco holkám koupila, ale už mám skoro vše. jen čekám na dárky z netu a už jsem nervozní aby to došlo.
A na vánoce se těším moc jako každý rok.
@Elisabethka píše:
7 dpo? To máte dvojčátka??
nemáme
prostě tam byl. ty jsi měla ducha 8DPO, ne? Tak kdyby jsi testla už 7DPO, tak tam bude také
6 den se zanoří do sliznice a už produkuje hcg, takže udšík je někdy už možný. Nejsem sama, znám holku, co mi také ukazovala test 7DPO ![]()
@Kleofasek píše:
nemámeprostě tam byl. ty jsi měla ducha 8DPO, ne? Tak kdyby jsi testla už 7DPO, tak tam bude také
6 den se zanoří do sliznice a už produkuje hcg, takže udšík je někdy už možný. Nejsem sama, znám holku, co mi také ukazovala test 7DPO
Já měla ducha až 9DPO. A to jsem testovala od 6 dne. Jsem testovací maniak.
Byla jsem na diskuzi dvojčátek a tam měly holky většinou ten sedmí osmí den. Tak proto jsem se ptala. ![]()
Ahoj holky, tak nevím ale asi potrácím. Nekrvácím a teplota se drží nahoře ale testík je o moc slabší jako včera. Tak zase jeden zamlklý ach jo. jsem moc smutná. Zítra seto rozlouskne.
Ahjte holky,
@Teríís já jsem si dělala test 3 dny po vynechání ms, a bylo sněhobílo…za týden co nedošla ms jsem si znovu udělala test a byl krásně pozitivní, šla jsem na kontrolu a byla jsem 5+6tt a vše v naprostým pořádku, teďkom čekám na 23-ho na kontrolu a hlavně na srdíčko
![]()
@Elisabethka Držím moc palečky, aby vše bylo v pořádku…a čárka začala krásně sílit..
@artepetka píše:
@Elisabethka Držím moc palečky, aby vše bylo v pořádku…a čárka začala krásně sílit..
moc díky ale myslím že je to jasné. Písnu zítra
Ahoj holky,
moc ráda bych se k vám přidala. Ve čtvrtek mi vyšel pozitivní test a akutně to potřebuju s někým rozebírat abych to nevytroubila do celýho širýho světa, protože pro celý širý svět to bude absolutní pecka, kterou nikdo nečeká, tak musím počkat až to bude tutovka.
Poslední MS jsem měla 14.11., takže termín dle netu vychází 21.8. U doktora jsem zatím nebyla a nechám to až na leden, aby bylo na co koukat. Sice už je to moje druhé těhotenství, ale to první bylo před deseti lety, takže jsem stejně vyklepaná jako by to bylo poprvé. Nic moc mi není, sem tam se mi zhoupne žaludek, sem tam mi někdo nebo něco ukrutně smrdí, chodím spát po večerníčku a rozbrečí mě třeba i krásně spadaný listí na zemi.
Všem tady moc gratuluju a držím pěsti, abychom všechny dofuněly přes parné léto až ke zdravému srpňátku.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat