Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kleofasek ![]()
Presne tak to vidim i ja. Pises presne to, jak jsem se tam citila i ja. ![]()
Co mi vadi na otevrene je to, ze to jeste vubec nikdo nevi. Jsem hodne na zacatku. Dneska teprve asi 4+4tt.
U dr. jsem jeste nebyla, jsem objednana az na pristi ctvrtek. Snad to bude OK.
O jedno miminko jsme uz prisli, tak mam trochu strach.
Doma mam 2-letou holcicku. ![]()
Snad se budes citit lip. ![]()
@TCHS holka jak ses na tom? co kadernice? Ja dneska zitra mam manzela doma, tak me obskakuje a ja se snazim co nejvic odpocivat
@Tintinka
však holky, klidně pište sem i tam. Mě to tam nevyhovovalo. Jak už jsem psala. Budu ráda, když se tady občas někdo objeví ![]()
také si pamatuju nejvíc holky odsud. Z té soukromé skoro nikoho ![]()
@Nairol takže tady máme všechny už nějakou tu cácorku doma
I @Tintinka má dcerku.
No jo, to jsi sice ještě na začátku, ale snad tě zatím nikdo nevypátrá ![]()
Já jsem to sice netajila, ale hned jsem si vehementně udělala metřík a po kontrole jsm eho zase rychle sundala, páč ještě taky nevím, jak to může dopadnout. A uvidíme, co na další kontrole. Půjdu den po tobě, přístí pátek.
Jinak manžel mi už přinesl cosi z lékárny, prý to můžou i ženy v prvním trimetsru, tak jsem si všechno hned vzala a uvidíme. Teď mi chudák umývá podlahu
![]()
@Kleofasek píše:
@Nairol takže tady máme všechny už nějakou tu cácorku domaI @Tintinka má dcerku.
No jo, to jsi sice ještě na začátku, ale snad tě zatím nikdo nevypátrá
Já jsem to sice netajila, ale hned jsem si vehementně udělala metřík a po kontrole jsm eho zase rychle sundala, páč ještě taky nevím, jak to může dopadnout. A uvidíme, co na další kontrole. Půjdu den po tobě, přístí pátek.
Jinak manžel mi už přinesl cosi z lékárny, prý to můžou i ženy v prvním trimetsru, tak jsem si všechno hned vzala a uvidíme. Teď mi chudák umývá podlahu![]()
a cosi z lekarny to je co? Ten muj me vcera prinesl sam od sebe lizatka na nevolnost z lekarny. Tedka dela domaci vafle. Sice mi dneska smrdel zapecenym syrem a cesneckou po celym byte a malem jsem se z toho
ale byl poucen a uz zadnou takovou chybu neudela. Je zlatej
Holky snad nevadi, ze jsem sem mezi vas v trhla, kdyz uz se znate a ja jsem tu novacek. ![]()
Jee vy se mate, jak se manzele staraji. ![]()
Ten muj hlida cely den malou (chodim do prace), takze je jasny, ze vecer uz mu vuuuubec zadna energie nezbyva.
Natoz aby umyl podlahu. ![]()
@Tintinka No ty jsi dobra, ty pises i tady v diskuzi.
Ja jsem sem jen tak nahodne najukla, jinak bych to ani necetla.Jo u kadernice dobry, udelalo se mi jen jednou trochu nevolno, ale jinak o. k. upozornila jsem radeji kadernici predem, aby nedostala infrakt, kdybych nahodou musela letet na wc. ![]()
@Nairol jasny ze nevadi ![]()
tady je jaksi prazdno takze naopak uvitam nejakou akci ![]()
@TCHS píše:
@Tintinka No ty jsi dobra, ty pises i tady v diskuzi.Ja jsem sem jen tak nahodne najukla, jinak bych to ani necetla.Jo u kadernice dobry, udelalo se mi jen jednou trochu nevolno, ale jinak o. k. upozornila jsem radeji kadernici predem, aby nedostala infrakt, kdybych nahodou musela letet na wc.
A upozorneni mas na co? ![]()
ja uz moc nepisu…jaksi neni nalada:/
Ahojte holky, chtela bych se k vam pridat mohu
jsem po druhem ivf, z prvniho mam chlapečka (2,5roku) a ted to vypada, ze se opet zadarilo
Nevim, ktery sem tyden pocitam asi 4
a kdyz jsem si zadala datum punkce, jako ze ovulaci, vyslo mi tp na konec srpna, tak uvidime jak to dopadne
koukam vsechny uz tu mate ditka ![]()
@foresto
ahoj, my se známe z diskuze FN Olomouc ![]()
Jasně, přidej se
Takže to opět vyšlo? Moc blahopřeju
Já jsem to na druhé diskuzi nějak nepostřehla, nepročítám to uplně důkladně, spíš jen tak sleduji ![]()
@Nairol klidně vtrhávej, budu ráda, když se tady pár lidí sejde
A tvůj je RD? Můj chodí do práce, vrátí se v pět a jak se vrátí, tak se snažím, aby si malé také „užil“ ![]()
@Tintinka
lízátka jsem měla, ale teď je nějak nepotřebuju. Občas mi je zle, a to letím teda rovnou na WC. Ale teď už mi je až na tu virozu dobře. Tak nevím, jesti to není známka toho, že to opravdu nedopadlo. Musím počkat ještě týden, to je tak nekonečné
![]()
@Tintinka píše:
A upozorneni mas na co?
ja uz moc nepisu…jaksi neni nalada:/
3 diskuze fakt stihat nestacim. ![]()
@TCHS píše:
3 diskuze fakt stihat nestacim.
však si můžeš zvolit nějakou, která se ti bude líbit
Já jsem zas nestíhala v té uzavřené ![]()
A i kdyby to tady šlo do pryč, což vy mě mrzelo
tak co už no ![]()
Založím nějaké jiné témě a snad mi tam nevtrhne nějaká uživatelka s tím, že si v mém tématu bude šířit svoji uzamčenou skupinu
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat