Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@stiskoch
zprávce je uživatelka Sivika. Až tady bude napíšu jí, aby ti poslala pozvánku. Jinak si můžeš zažádat o vstup. Musím ale najít odkaz.
@Kleofasek díky, už jsem zažádala o vstup, nějak jsem to nakonec našla ![]()
@pampalin Já se mám na houby, lítám kolem malé a do toho mám i já sama teplotu, momentálně jsem se doměřila a už 37,8
Pojd za námi do uzavřené skupiny
Máš to v profilu na pravé straně ![]()
Ahojky Děvčata, ja taky objevila //, ale nechci se moc radovat, proto jsem ještě ani nepožádala o vstup do té uzavřené skupiny, jinak si Vás čtu, když ještě nejste tajné:-) Ale nesmím to přehánět, nebo mi s toho pak hrabe a chodím se dívat na testy:-))) a přemýšlím, zda je mimi tam kde má být:-( jinak jsem asi 5+0 podle MS, ale podle ovu tak 4+4, a k dr. jdu 10.12, ale do Vánoc jsem chtěla srdíčko, myslíte že bude v 7t +? Bo jsem to chtěla říct nejbližší rodině:-)
@lenula29
v te zavrene skupine jen Kleofasek uz ma navstevu gynekologa s nejakym nalezem na UTZ za sebou
Jinak zbytek holek je na tom stejne jako ty ![]()
a v 7+ by uz srdicko melo byt videt
Právě mě to vychází 20.12 v pátek na asi 7+3 ale podle ovu tak 7+0, a je fakt, že bez srdíčka to říkat nechci:-( I když i tak se něco může stát, ale snad né, myslet pozitivně:-) Jinak jsem už zažádala o členství ve skupině:-) Termín mám asi 11.8:-)
@lenula29 pustit te muze jen moderatorka…ale ta je chudak marod a tam ted malo. Tak vydrz ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat