Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@petukla
a jaka byla reakce?
30.12 mas s jistotou, ze uz tam bude bit srdicko ostosest!:))
Ja jdu driv jen kvuli bolestem ![]()
Nebo kdyz jsme byli v hospode, tak chtel objednat sam pivo a rum.Tak se ptal jak to ma rict.1 rum a 1 pivo. Dobry, pozdeji chtel toho objednat vice a rika mi jestli je to rika stejne, tak mu rikam, ze ne, ze od 2 do 4 piv a rumu se rika:2-4 rumy a 2-4 piva, ale az bude chtit toho ojednat 5 a vice, ze se rika 5-…rumu a 5-… piv, tak na me nevericne koukal.
Tak jsem mu rikala vis co tak rekni za kazdym cislem krat jako dvakrat trikrat…rum dvakrat trikrat pivo a mas to jednodussi. ![]()
@petukla píše:
Ahojky, děkuji za přijetí do diskuze! @Kleofásek, @Sivika prosím o přidání do soukromé skupiny, zda je to možné? Včera jsem tu novinku konečně oznámila partnerovi, proto jsem se už neobjevilaHolky já dnes volala své doktorce kvůli prohlídce a jsem objednaná až na 30.12.
nezdá se Vám to nějak pozdě?
To je docela pozde.
V kolikatem tt asi jsi?
@Tintinka píše:
@Kleofasek
A v kolikatem tydnu teda ses dle utz?
jsem prý konec pátého týdne, což jsem
Já to počítám dle ovulace, vím +- 1 den kdy byla. Takže dnes 4+6tt nebo max. 5+0tt.
Ona mi k tomu zatím nic víc neřekla. Příště asi změří už ten plůdek
Teď pořád měřila váček, i když plůdek tam je, ale skovával se ![]()
@petukla No, tak to je fakt celkem dlouhá doba, bych se mušela zbláznit.
@Kleofasek Snad to stou cystou nebude zle! Ja kdyz jsem byla na kontrole, tak me cysta pry praskla, mela jsem v brise trochu volne tekutiny, ptala jsem se jestli je to spatne a rikala, ze vubec ne, ze pry to nevadi.
Holky, muzu dat nohy do lavoru s varicu vodou? Potrebuji oskrabat paty tak premyslim…nebo spis mi to nepremysli co se muze nebo nemuze v tehotenstvi…hrabe mi ![]()
@Tintinka Byl docela překvapenej, ale myslím, že štastnej! Vlastně mu v tu chvíli došla slova! ![]()
@TCHS Poslední MS byla 29.10.2013, takže dle MS 4+6tt a na prohlídku až 8+6tt ![]()
Zdá se mi to fakt už docela pozdě, chtěla, abych přišla 27.12., ale to z pracovních důvodů bohužel nemůžu. Počítala jsem ale s tím, že půjdu spíš už před svátky, abych měla na Vánoce potvrzeno…
@Tintinka Dej si ty nohy do tého lavoru a koukej si ty paty oškrábat! ![]()
Ahoj holky, tak podla tehu kalkulacky by som mala byt 5+2, k doktorke by som chcela ist tak o tyzden-dva. Trosku sa bojim, ci je vsetko ok, ale na druhej strane sa utesujem, ze keby nieco, tak to citim. Asi ako minule, ked to nevyslo a musela som do nemocnice. To som myslela, ze umriem od bolesti. Tak sa tak trosku utesujem, moc by som si babatko priala:) Ale to asi vsetky, ktore sme tu:) Termin by som mala mat 2.8. Co sa tyka priznakov..rano ma vzdy boli hlava, k veceru mam pocit na zvraceni, ultra citlive prsia, bricho ako balonek, zmena nalad a brecim u reklamy na Coca-colu ![]()
@MoniB
vitej
ono ten strach je prirozeny…ale ja jsem treba desna hysterka a kolikrat zbytecne plasim ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat