Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tintinka Dakujem:)
Ja som taka polo hysterka, ale musime si verit, ze tentokrat to proste vyjde. Nic ineho nezbyva:)
Holky, já vás asi opustím, dneska ráno jsem si dělala test a pak ještě druhý a moje čárka vůbec nezesílila, do kontrolní má hrozně daleko, ba naopak mi přijde slabší než byla před třemi dny, asi bude konec ![]()
@petukla nejsem zprávce, to je Sivika, musíš na ni počkat, až tady prostě bude
Mě to ale můžeš napsat a já ji na to upozorním.
Když už teda založila sama od sebe skupinu v mé skupině ![]()
@Fiialka píše:
Holky, já vás asi opustím, dneska ráno jsem si dělala test a pak ještě druhý a moje čárka vůbec nezesílila, do kontrolní má hrozně daleko, ba naopak mi přijde slabší než byla před třemi dny, asi bude konec
Fialko a děláš pořád ty stejné testy? Jaké používáš? Ukaž fotky.
Na Dr. maxexh bývá velmi čsto na testovacích čárkách málo bervy a vypadá to pak slabší. Taky jsem se trochu bála. Snad to bude jen tím.
@Tintinka Jsem, ale až za dva týdny, do té doby bude konec si myslím. Čárka prostě přestala sílit a dnes je slaboučká. Měla bych být 17 dní po ovulaci, to už by měla být pořádná. Ach jo
@pampalin píše:
@Kleofasek Třeba už tam opravdu nebude. Držím palce!Jinak já jdu na KO přesně za týden, to budu 6+5tt, tak snad už bude i tlouct
.
jj, to už by tam srdéčko byt mohlo
Já mám oficiální kontrolu teda až za 14 dní, to budu 6+6tt. Ale řekla, že jestli sama chci, tak si můžu přijít na UZ. Tož já určitě chcu ![]()
@TCHS píše:
@Kleofasek Snad to stou cystou nebude zle! Ja kdyz jsem byla na kontrole, tak me cysta pry praskla, mela jsem v brise trochu volne tekutiny, ptala jsem se jestli je to spatne a rikala, ze vubec ne, ze pry to nevadi.
to ráda slyším, že to nemusí udělat nic, zas mi to o trošku víc zpravilo náladu ![]()
@Fiialka a jsi si jistá, kdy byla ovulace? Mě přijde pořád stejná. Ale je stejná už dlouho
Tohle jsou jiné testy, ty neznám.
Ach jo, to mě moc mrzí ![]()
@Kleofasek Jojo, DR.Max. Ach jo. Co se dá dělat no. Jojo, ovulací jsem si jistá +-2 dny. Hold snad to vyjde příště. Přeji vám všem krásné těhotenství s dobrým koncem
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat