Kopie Srpňátka 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4336
1.12.13 13:39

@artepetka Ahojky! Vítej. :kytka: k těhu. Jinak TP si můžeš spočítat podle poslední MS, ne?

• načítám...
1014
1.12.13 13:40

@pampalin No můj manžel se vrátí až 18.12 takže se budu muset držet abych to nepřekecla přes telefon :lol: a pak až se vrátí :lol: Ale musím to dát, když už to tak hezky vyšlo kolem těch vánoc, tak to bude krásný dárek pod stromeček :kytka:

• načítám...
4336
1.12.13 13:41

@Sivika To jo, ten nejkrásnější a zadarmo, viď? :) Teda skoro.

• načítám...
1014
1.12.13 13:42

@artepetka Gratuluji, vítej :hug: A zkus těhu kalkulačku a tam ti TP vyleze :andel:

• načítám...
1014
1.12.13 13:43

@pampalin Přesně, krásnější nemůže být :srdce: Manžel bude ale asi hoodně překvapený :D tento cyklus jsme to tak neřešili a ono to právě vyšlo :D :dance:

• načítám...
4336
1.12.13 13:51

@Sivika Máš o měsím mladší holčičku než my raubíře. :palec:

• načítám...
1014
1.12.13 14:01

@pampalin Jé to je super :palec: :palec:,toho jsem si ani nevšimla :) Tak to budeme mít skoro stejně stejně staré obě dětičky :pankac:

• načítám...
4336
1.12.13 14:03

@Sivika Kéž by! Já zatím radši moc nejásám, minule to v půlce těhu nedopadlo.

• načítám...
1014
1.12.13 14:05

Jinak holky trochu jsem prošmejdila emimino a objevila jsem uzavřené skupiny. Nezaložila by jste taky nějakou abychom mohli o sobě víc psát v soukromí? :) Já to tedy neumím, pro mě byl výkon vytvořit podpisy :lol:

• načítám...
1014
1.12.13 14:06

@pampalin Teď jsem dočetla diskuzi a normálně mi tečou slzy :,( Je mi to líto :hug: :hug: Ale věř mi že teď si v srpnu miminko pochováš :hug: To co se stalo byla blbá náhoda a byla by to blbost aby se to zopakovalo :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Budu moc držet pěsti, já si to neumím ani představit :( :hug:

• načítám...
4336
1.12.13 14:12

Děkuju. :hug: TAky samozřejmě přeju, ať je všechno v pořádku. :palec:

• načítám...
1014
1.12.13 14:22

@pampalin Taky moc děkuji :hug: Musíme miminečkám věřit :hug: Ještě tě možná povzbudím..moje sestřenice před 6 lety porodila v 31tt mrtvou holčičku-uškrcení pupečníkem, léčila se z toho psychicky 1,5 roku, po 2 letech od potratu nečekaně otěhotněla a následně se jí narodila zdravá holčička a momentálně je opět těhotná v 28tt a čekají zdravé jednovaječné dvojčátka, chlapečky…tehdy to bylo strašné a moc jsem to prožívala a špatně nesla a to bydlí od nás dál :( ale taky..byla to blbá náhoda a teď i když si na tu první holčičku vzpomene a nikdy na ní nezapomene tak je šťastná a další 2 těhotenství má bezproblémové a to i s dvojčátky :andel:

• načítám...
1014
1.12.13 14:54

Holky a co jména přemýšleli jste už co by se vám líbilo? :) Vím že už přemýšlím moc dopředu :oops: :lol: Ale budu ráda za tipy :mrgreen: u nás to bude asi zajímavé :lol:

• načítám...
Twitter
1.12.13 16:05

@artepetka @Sivika :mavam: moc moc zdravím nové příchozí :hug:
Dneska jsme celý den pryč a za chvíli jdem do města na rozvícení vánočního stromku :) Tak se těším :dance:
Holky, zítra na devět mám tu kontrolu, myslete na mě, jak to bude za mnou, dám vědět jak jsme dopadli :roll:

• Upravit
Twitter
1.12.13 16:07

@Sivika já nad jménama budu přemýšlet až po třetím měsíci. U nás bylo už pár nezdarů (ZT), tak počkáme, ať nepředbíháme :) Ale taky se budu ráda inspirovat. I když u chlapečka to je asi jasné - po tátovi Petr :D

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+