Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@artepetka Ahojky! Vítej.
k těhu. Jinak TP si můžeš spočítat podle poslední MS, ne?
@pampalin No můj manžel se vrátí až 18.12 takže se budu muset držet abych to nepřekecla přes telefon
a pak až se vrátí
Ale musím to dát, když už to tak hezky vyšlo kolem těch vánoc, tak to bude krásný dárek pod stromeček ![]()
@artepetka Gratuluji, vítej
A zkus těhu kalkulačku a tam ti TP vyleze ![]()
@pampalin Přesně, krásnější nemůže být
Manžel bude ale asi hoodně překvapený
tento cyklus jsme to tak neřešili a ono to právě vyšlo
![]()
@pampalin Jé to je super
,toho jsem si ani nevšimla
Tak to budeme mít skoro stejně stejně staré obě dětičky ![]()
@Sivika Kéž by! Já zatím radši moc nejásám, minule to v půlce těhu nedopadlo.
Jinak holky trochu jsem prošmejdila emimino a objevila jsem uzavřené skupiny. Nezaložila by jste taky nějakou abychom mohli o sobě víc psát v soukromí?
Já to tedy neumím, pro mě byl výkon vytvořit podpisy ![]()
@pampalin Teď jsem dočetla diskuzi a normálně mi tečou slzy
Je mi to líto
Ale věř mi že teď si v srpnu miminko pochováš
To co se stalo byla blbá náhoda a byla by to blbost aby se to zopakovalo
Budu moc držet pěsti, já si to neumím ani představit
![]()
@pampalin Taky moc děkuji
Musíme miminečkám věřit
Ještě tě možná povzbudím..moje sestřenice před 6 lety porodila v 31tt mrtvou holčičku-uškrcení pupečníkem, léčila se z toho psychicky 1,5 roku, po 2 letech od potratu nečekaně otěhotněla a následně se jí narodila zdravá holčička a momentálně je opět těhotná v 28tt a čekají zdravé jednovaječné dvojčátka, chlapečky…tehdy to bylo strašné a moc jsem to prožívala a špatně nesla a to bydlí od nás dál
ale taky..byla to blbá náhoda a teď i když si na tu první holčičku vzpomene a nikdy na ní nezapomene tak je šťastná a další 2 těhotenství má bezproblémové a to i s dvojčátky ![]()
Holky a co jména přemýšleli jste už co by se vám líbilo?
Vím že už přemýšlím moc dopředu
Ale budu ráda za tipy
u nás to bude asi zajímavé ![]()
@artepetka @Sivika
moc moc zdravím nové příchozí ![]()
Dneska jsme celý den pryč a za chvíli jdem do města na rozvícení vánočního stromku
Tak se těším ![]()
Holky, zítra na devět mám tu kontrolu, myslete na mě, jak to bude za mnou, dám vědět jak jsme dopadli ![]()
@Sivika já nad jménama budu přemýšlet až po třetím měsíci. U nás bylo už pár nezdarů (ZT), tak počkáme, ať nepředbíháme
Ale taky se budu ráda inspirovat. I když u chlapečka to je asi jasné - po tátovi Petr ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat