Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Fiialka já jsem práve byla v jedné diskuzi, kde to očkování probírali do mrtě. A taky jsem nevěděla, co by bylo lepší. Z diskuze jsem odešla a nechávám normálně očkovat, tak jak se děti očkují.
Ahoj holky, moc gratuluju těm co už vědí že se zadařilo a těm co čekají přeju ať to vyjde ![]()
Jsem 16.11. po ET, je to druhý pokus, při prvním ani nedošlo na transfer. Na odběr krve jdu až začátkem příštího týdne. Mooc si přeju, aby to vyšlo. Už jsem to nevydržela a testovala doma, naposled dnes ráno a nic. Pořád se uklidňuju, že to ještě nemusí být na testu vidět.
Držte mi palce
Termín by byl na začátku srpna ![]()
Taky píšu zatím anonymně
W.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, moc gratuluju těm co už vědí že se zadařilo a těm co čekají přeju ať to vyjde
Jsem 16.11. po ET, je to druhý pokus, při prvním ani nedošlo na transfer. Na odběr krve jdu až začátkem příštího týdne. Mooc si přeju, aby to vyšlo. Už jsem to nevydržela a testovala doma, naposled dnes ráno a nic. Pořád se uklidňuju, že to ještě nemusí být na testu vidět.
Držte mi palceTermín by byl na začátku srpna
![]()
Taky píšu zatím anonymně
W.
ahojky
budeme ti držet palce, aby to dopadlo dobře a ten termín fakt klapl
Sama jsem absolvovala 2 IVF, vím co to je za nervy.
@Kleofasek Děkuju
snad to tentokrát klapne, nervy to teda jsou
Chtěla bych se někam zahrabat a vylézt až to bude jistý ![]()
W.
A koukam ze mate same kluky:) ja mam teda rostandu 3roky a 8 mesicu a je to certice mazliva
a jsem mezi vama asi i nejmladsi. Me na Silvestra budou 29 ![]()
Tak se holky hlasim do sluzby!
Termin jeste neni jisty, ale 12.12. kotrola a to bych mela uz na 100% vedet.
Holky, dolehla na me depka…dneska v podbrisku me boli o neco vic nez treba vcera…ale hlavne je to vic na jedne strane…at uz je toho 6.12(prvni KO na gynde)…abych vedela jestli ta bolest je negativni nebo pozitivni… ![]()
@Tintinka neboj, já mám taky strach z mimoděložáka. Trochu mě uklidňuje ta biblina, co jsem měla v děloze. Ale taky mě to dost pobolívá, naštěstí na obou stranách. vejcovod mám jen vpravo.
Holky, jsem ráda, že je kontrola v pondělí
To už je za 3 dny. Tak budu vědět, jak to vypadá. Bojím se, ale doufám, že to bude vypadat dobře.
Dneska jsem trpěla šíelnou nespavostí, jsem od čtyř vzhůru, unavená.. Tak jsem navařila, uklidila, povlíkla, malou vypravila babičce na chvílu ven a asi se natáhnu.
@TCHS
vítej, doufám, že nás bude čímdál víc ![]()
Ahoj dvcata! Me je 28 let 29 az v cervnu.Mam doma uz jednoho 11 mesicniho raubire.Rada bych jeste holcicku, ale kdyz to bude kluk nevadi hlavne, aby bylo mimco zdrave.
Podle Ms by byl termin 30.07.,ale to se uvidi az co rekne doktorka. Minule tehu byl prcek ze zacatku o 6 dni mensi nez podle ms, teda u doktorky to tak bylo. V nemocnici maji silnejsi UZ tam mi ta velikost vychazela presne na den.Tak uvidime jak to bude tentokrat.
Jo a priznaky taky nic moc.Pali me zaha, byva mi spatne po ranu z hladu, takze kdyz se trochu najim je mi zase dobre, obcas poboliva podbrisek, ale ne na stranach spis jen dole cely podbrisek, prsa se zpevnily, ale neboli a jsem unavena.
Za sebou mam uz 1 zamlkle tehu, zjistili jsme to az v 12tt, protoze mi nic nebylo.To bylo moje 1. tehu, ted doufam, ze bude zase vse o. k. Musim cekat jeste 13. dni na kontrolu, ja to snad nepreziju. ![]()
@TCHS jsme na tom podobně, ale myslím, že jsme si o tom už psali
Malá má 10 měsíců, hodně lidí se diví, že chceme další miminko tak brzo ![]()
A se ZT taky stejně, zjistili to taky ve 12tt. Ale taky jsem měla ještě ZT v 8tt a jeden mimoděložák ![]()
První 3 měsíce budou pro mě hodně napínavé. Asi budu trochu histerčit
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tolik kluků chcete
to bude parta