Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pampalin
Taky me pobavilo to „driv“ ![]()
tak ale ja jsem ji popsala jak jsem to mela u prvniho a jak to mam ted.
Ale musim rict ze me to bud boli jako na MS, pak zas jak na OVU, a ta me teda vzdy trapi poradne…to je bolest ze jsem mela driv brat i prasky. Pak me picha na jedne strane…pak na druhe…pak vsude…pak citim paleni…a pak pul dne vubec nic…jen jakoby takovy tlak. No zajimavy to mam
ja jsem totiz hodne citliva na bolest..tak. mozna proto…jeste D rma podezreni na srusty, to.mi rikala jeste v prvnim tehu.Ale to se da zjistit jen laparo, ale z toho jsmemela strach tak jsem to nechala byt…si pripadam jak hypochondr
porad neco
@Tintinka Tak to jsi teda pěkná bambula, to laparo sis měla nechat udělat! ![]()
@pampalin
jsem strasna co? ![]()
manzelovo bejvala byla na laparo taky skrz ty bolesti ze srustu. Odstranili…a pak ji to bolelo jeste vic. Tak me to odradilo…a trapilo me to jen v tehu. To jsem skrz ty bolesti byla asi 3× na chire aa 2× do mesice na gynde. Ale po porodu pak ani tuk ani pri sexu nic nebolelo tak pak uz jsem neresila.
Na ruzne bolesti bricha trpim od malicka, prisuzuji to svemu predcasnemu narozeni ( v 8.mecici)…mam vic problemu kvuli tomu
@Tintinka Tak třeba by Tě to zrovna nebolelo, i když jsi asi citlivější na bolest. Ale hlavně by Tě nic nebolelo teď. No jo, když ono je fakt, že bez problémů to dneska nejde, ať už se to týká čehokoliv. Jinak nejsi hrozná. Každej to máme jinak, třeba já i náš malej vydržíme i celkem silnou bolest, ale je mi jasný, že každý má prostě jiný práh bolesti.
@pampalin
tak to zavidim, ze to tak zvladate!
Ja do ted nechapu jak jsem prezila prvni vyvolavaci porod…bolesti hned od zacatku…trvalo to 11 hodin a posledni dve a pul hodiny pred tlacenim, kdy mi praskli vodu u jsem zoufale knourala, prosila o pomoc, rikala ze umru atd. Ted mi to prijde strasne vtipny
ale zarvala jsem jenom jednou kdyz jsem uz citila tlak a rekli mi ze musim prodychat dve kontrakce nez mi zajde lem abych se nepotrhala. To ti byl takovy rev ze na par vterin ohluchla i ja
tlaceni uz pak brnkacka. Nebo spis makacka jak blazen ale bolest od stupnici 1-100 tak mozna na 5
Ahoj holky, včera jsem to už nestihla. Na UZ už byl gestační váček. Nechápu to, navíc o 1,5mm větší, než by měl být. Jsem z toho nesvá. Vím totiž, kdy byly ovulace a že dřív být nemohla - měli jsme prezervativ skoro měsíc.
Tak Bůh ví, jak to zas dopadne
Dneska nebo zítra budu ještě vědět hcg.
Doktorka byla spokojená, dala mi aj foto. Ale já su z toho zdrblá. Prý to odpovídá o něco víc, že jsem a pravděpodobně jsem i dřív otěhotněla. Tak jsem jí řekla, že jsme se chránili, no a že prý tam mohla být mikroprasklinka v tom kondomu. Uplná blbost. Navíc ov. test i BT mi potvrdili ovulaci na 12DC ![]()
@Kleofasek Ahojky! A jak dlouho tedy jsi těhotná podle poslední MS? A podle UZ to vypadá tedy o kolik víc?
A proč jsi z toho zdrblá? Embryo se pěkně vyvíjí, roste, horší, kdyby to bylo obráceně, ne? ![]()
Taky se pripojuji k holkam. Hlavne ze se vyviji:) a kdy a za jakych okolnosti jste pocali taky nezkoumej. Hlavne ze se povedlo ![]()
@pampalin píše:
@Kleofasek Ahojky! A jak dlouho tedy jsi těhotná podle poslední MS? A podle UZ to vypadá tedy o kolik víc?
podle poslední MS 3+5tt. Ale to by musela být ovulace 14DC. Ta byla už 12DC, takže 4+0tt.
Holky, já vím, navíc je to jen váček, stejně se stáří pak určuje dle plodu. No, prostě mám strach. Už mám za sebou 3 nevydařené těhotenství.
By me zajimalo co bude videt u me
kdyz tam jdu 6.12… dle posledni MS bych mela byt 5+2tt
@Tintinka no, to jsem myslela, že jde po 5+0tt vidět teprve váček. Já to tak minule právě měla. Proto su zaskočená a ještě je k tomu větší.
Jak mi blbý milimetr nebo dva umí zaměstnat myšlenky ![]()
Ja si taky pamatuji z minula, ze v 5+ neco byl videt jen zloutkovy vacek…zvlastni
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat