Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojte, u nás mrznoucí déšt, sníh nikde, těším se na něj kvůli malému
Já pořád nemám žádné příznaky, snad přijdou, u mě jsou známkou prosperity zdá se. Minule byly slabé a pak zmizely a těhu nedopadlo. Člověk se teď trochu víc bojí a víc řeší. @Kleofasek Uplně ti v těch starostech rozumím. Ale máme výhodu, že už máme doma prcky…Narazila jsem před chvílí na takové video s paní doktorkou na téma očkování a je mi z toho na
Bude mi to ležet v hlavě zase…
@Fiialka
jaké očkování? Proti čemu? Nás čeká v roce, ale ani nevím na co.
No jo, Adélka je moje zlato. I kdyby to zase nedopadlo, tak už to neberu tak tragicky.
@Tintinka na jaké odběry jsi byla? Na hcg? ty chodíš na hcg nalačno? To nemusíš.
@Kleofasek Je to o očkování celkově, v poslední době o tom všude čtu a už je to moje noční můra, prostě nevím kde je tedy pravda. Jestli chceš jukni https://www.youtube.com/watch?…
@Fiialka no, já to rači nečtu
, věřím v tomhle lékařům. Pro očkování jsem. Dáváme tedy jen to standartní, placené pojišťovnou.
vidím, že Matýsek je starší nějak o půl roku, něž naše Adélka ![]()
@Kleofasek Já si blbec právě nedávno přečetla jeden článek a od té doby mě to tíží. A skoro není šance zjistit jak to opravdu je. Já malému dala i prevenar 13, druhému už určitě dám jen to povinné. Asi fakt lepší nevědět
Mýmu Matějovi byl v červnu rok. Jojo, jsou o 7 měsíců od sebe
Přáli bychom si mu pořídit sestřičku (ale bratříček by taky byl moc fajn ![]()
@Almondea Jé, koukám, že volíte dvouleté odstupy jako bychom rádi my
Osvědčilo se vám to?
@Kleofasek píše:
@Almondea čaoA kam chodíš k doktorovi ty?
No já chodím k dr. Lánské na polikliniku. Vím, že si na ni sem tam někdo stěžuje, ale já k ní chodím docela ráda. A jedna její sestřička je velká kamarádka s mými rodiči a je moc fajn. Je to moc hodný člověk. ![]()
U těch prvních dvou jo, tak doufám, že i u třetího.
Můj hlavně nechctěl moc dlouho čekat, my už jsme takoví postarší, tak si nemůžem dovolit nějaké riskantní odstupy, když jsme chtěli 3 děti.
Mě bude v lednu 37 a mojemu je 44. ![]()
@Kleofasek
Nejhorší je, že jsem se odstěhovala do Kroměříže a nechce se mi měnit gynekologa. Jsem hrozná, k chlapovi bych nešla ani za nic a u téhle doktorky je aspoň ta teta. Sice teda to dojíždění… V těhotenství je to nejhorší, to je těch návštěv spousta+ 2× v baťovce na oskatovi+ několik odběrů krve. No už se neteším, kor v zimě. ![]()
@Almondea Já se toho malinko bojím, jestli se budu stíhat věnovat staršímu, bude-li mladší stejný nespavec jako je Matěj
Ten do 3.měsíců celé dny brečel a neusnul víc jak na 5 minut, ale zas spal noci. Těším se, že se takhle podobně staré děti vzájemně zabaví. No, u nás je to věkově podobný, mě bude v prosinci 34 a manželovi je 45. Taky ještě semtam zmíníme možnost třetěte, zvláště bude-li druhátko klučík, ale je brzy na závěry ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat