Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminky, taky čekáte mimi v březnu? jak se cítíte? máte už vybraná jména a víte pohlaví?
@Petulinka89 Ahojky já mám termín 9.3. a čekáme holčičku. Bude to Evička a už se jí nemůžeme dočkat. Je to naše první miminko. Jinak se cítím vcelku dobře, nějaké to píchnutí sem tam je asi normální tak to nějak nehrotím
Nic závratného se neděje. A co ty?
Ahoj,
my čekáme klučíka, bude to naše první miminko, termín mám podle ultrazvuku 21.března. Jinak musím zaklepat, celou dobu mi nic není, až poslední 2 dny mě pálí žáha.
Ja cekam o5 chlapecka. jednoho rostaka uz doma mam (6) a ted teda pribude dalsi. celou dobu jsem si myslela jak to bude holcicka, protoze mi bylo strasne spatne. vlastne je mi tak nejak porad. chute spis na sladky. maso fakt nevyhledavam. proste uplne jine tehu nez to prvni. pri prvnim chlapeckovi to na me slo trosicku poznat az v 6 mesici a celkove jsem pribrala 24kg. ted jsem taky v 6 mesici, uz mam nahore 10kg a bricho jak pred porodem
des.
@Tučňačka20 poslední MS 7.5 a termín 9.3? to je zajímavé, já mám termín 4.3 a poslední MS jsem měla 1.6 ![]()
Hehe tak ja posledni ms mela 12.6. a termin mame 19.3.
asi slo o preklik, ne?
Ahoj holky, já čekám první mimi, bude to kluk… Podle ultrazvuku to vychází na 16. března. Jméno zatím nemáme, nemůžeme se dohodnout ![]()
Bříško už mám hodně veliké, ale váhový přírustek zatím jen 5,5 kg
.
Na co se teď nejvíc těším je 3D ultrazvuk, na ten jdu v úterý… Už jste na něm byly?
@kamce Měla jsem začátek dost zmatený. MS jsem měla 7.5. a další už nepřišla, pravděpodobně jsem měla ovulaci hodně pozdě, podle dr došlo k oplodnění okolo 17.6. potom už těhotenství probíhá normálně.
@Petulinka89 No má to v podpisu ![]()
@evušák Já už byla 2× na 3D, je to paráda ![]()
@evušák jj, my uz byli. je to krasa. pak sem hodim foto. ted musim pro starsiho klucinu do skolky. jinac. ja si moc prala holcicku ![]()