Čekáme na další IVF

15866
14.10.12 08:09

Čekáme na další IVF

Ahoj, všechny co čekají na další IVF a zdá se jim to nekonečně daleko a chcete si ten čas nějak zkrátit, tak se klidně přidejte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
14.10.12 08:55

Tak já tedy čekám na prvni konzultaci v CARu. Jdu tam posledniho října. Ale vzhledem k tomu, ze mám za sebou laparoskopii tak vím, ze mám neprůchodné vejcovody, tudíž IVF. Čekání mi přijde dlouhe, i kdyz na laparce jsem byla 1.10 a byli na me hodni, ze me objednali brzy. Termíny měli az v lednu. Ale hlavne se bojím, jak dlouho to bude potom trvat, nez se půjde na to IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.10.12 08:58

@kačka25 Na IVF se určitě nečeká dlouho. Pokud máš všechny výsledky, tak vlastně není na co čekat :think: My další IVF vidíme nejdřív v lednu, jelikož teď jdu na genetiku a imunologii, takže budeme čekat na výsledky a až pak další IVF :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
14.10.12 09:17

Tak to já doufám, ze na genetiku a imunologii nepůjdu, děti uz spolu máme, tak to snad nebudou chtít. tedy tak to mas před sebou dlouhe čekání. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.10.12 09:21

@kačka25 Na genetiku jdu už zítra a na imunologii ve středu, tak jsem zvědavá, kdy budou výsledky :think: Na tato vyšetření jdu, jelikož jsem po IVF otěhotněla a v 15. týdnu jsem spontánně potratila :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
14.10.12 10:40

No já prave ZT ve 14.tydnu a od té doby coz je 3, 5 roku jsem neotehotnela a ted zjistili tohle. Dřív jsem nemela problém otěhotnět, az po té revizi :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.10.12 17:19

@kačka25 Tak to je divné :think: Tak snad v CARu pomůžou a brzy se dočkáte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellinka78
17.10.12 00:02

Ahoj holky,
taky čekám na IVF. My už jednou byli, v červenci. Od devátého dne jsem měla pozitivní testy, ale tušila jsem, že něco není v pořádku. A samozřejmě že mé pocity byly správné a nedopadlo to. Od toho IVF mám MS úplně rozhozenou i když před tím bylo vše ok (chyby v manželovi).No, řekli že za 3 - 4 měsíce můžu znovu. Manžel měl ale nějaká vyšetření a léky, příští týden má kontrolu a já jdu příští týden (doufám, podle MS) domluvit další termín. Minule od přihlášení do CAR, všech vyšetření, schválení pojišťovny apod. to trvalo asi 2 měsíce, tak doufám, že tentokrát to nebude trvat dýl.
Kaczule1 Vy jste byli na IVF? A vám genetiku nedělali? U nás to bylo automaticky u prví návštěvy a na výsledky jsme čekali necelý měsíc. Teprve na základě toho že výsledky byly ok jsem byla na IVF. Měli jsme i sezení s genetičkou a ta nám povídala že kdyby něco nevyšlo tak se uvidíme a pořešíme to, aby vše vyšlo dobře.

• Citovat
  • Upravit
15866
17.10.12 05:57

Ellinka78 Ahoj, nene, genetiku nám nedělali až teď. Ale stejně dr. si myslí, že tam by se najít nic nemělo, tak uvidíme :think: Náš chlapeček byl geneticky v pořádku :nevim:
Takže další IVF chcete stihnout ještě letos, nebo to necháte až v lednu? Já bych chtěla letos, ale bohužel u nás kvůli čekání na výsledky to už nestihnem :zed: Už aby bylo po vánocích :,( I když to pro mě bude asi dost těžké, jelikož jsem měla mít těsně před porodem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
18.10.12 09:03

Ahojte,

aj ja cakam na IVF, uz definitivne posledne…
Snazime sa o surodenca cca 5 rokov :,( Bohuzial, bez pomoci CAR-u to nepojde
:,(
Rada by som sa k vam pridala…Premyslala som aj o diskuii Caka nas 3,4,5,6, IVF, ale tam su kocky uz tak rozbehnute,,,ze by som sa uz asi nechytila…
Chceli by sme IVF podstupit niekedy na jar 2013…
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
18.10.12 16:57

@Anavi ahoj :mavam: jasně, přidej se :palec: my se tady teprv rozjíždíme :palec: taky plánujeme další IVF po vánocích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellinka 78
19.10.12 00:12

Ahojky,
Kaczule1 - Kam chodíš do CAR? Vím, že to tak je, ale nevím proč, že někde dělají genetiku až se něco nepovede a někde udělají všechny vyšetření předem. Platí to přece pojišťovna, tak nechápu proč s tím otálí. Jinak já bych ráda šla na druhé IVF ještě letos, ale nevím. Nějak jsem z toho nezdaru pořád tak nějak zklamaná a mám i strach že se to zas nezdaří. Mám výhodu, že v práci to ví a mám maximální podporu a nebudou dělat problémy. Jelikož mé zaměstnání znamená hromadu stresu, tak mám doporučeno od začátku stimulace nemocenskou. V tom červenci to bylo na 6 týdnů. Jak se mi pak nechtělo zpátky :D

Anavi- můžu se zeptat kolikrát jsi byla na IVF? 5 let je celkem dlouhá doba.
My se pokousíme 3 roky, 1× IVF, 3× inseminace a připadám si že už to nikdy nevyjde.
Jinak já už dvě děti větší děti mám. Ty byly obě na první pokus.. Ale rozvedla jsem se, vdala a můj nový muž je bezdětný a tak mě nějak přesvědčil a já byla děsně ráda že bych mohla mít další mimiko s něký kdo o něj opravdu stojí :D

• Citovat
  • Upravit
15866
19.10.12 05:43

Ellinka 78 já jsem v CARu spokojená a ani mi nevadí, že mám genetiku až teď :nevim: doufám ale teda, že se tam nic nenajde, náš chlapeček byl zdravý a bez jakékoliv vývojové vady :,( Spíše si myslím, jestli problém není v mé děloze :think: A o tom vracení do práce mi povídej, já byla doma 4 měsíce a pak se tam vrátit :zed: :zed: Chtěla bych IVF co nejdřív, ale letos to už nestihneme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.10.12 06:27

@kaczule1 :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: Mě sice nečeká ivf jenom ket, ale chci Ti popřát hodně štěstíčka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
19.10.12 08:35

Ahojte,
Ellinka 78, no, mame za sebou uz 6. IVF, pri jednom nedoslo k transferu…neskoro bola OPU, bol to nativ…A dceru mame po 4. IVF - tiez nativ…a odvtedy mame za sebou aj IUI aj dalsie 2 IVF a 3 KET-y a nic :,(
Dr. so mnou nic moc nechce robit, myslim tym vysetrenia, argumentuje tym, ze ked uz mame jedno dietatko, tak nie je na to dovod,,,ale chcem aspon, aby skontroloval ovarialnu rezervu… a imunologiu,,,preto by sme chceli ist do posledneho IVF na jar.....Inak,mas moj obdiv, ze mas dve deti a podstupujes IVF kvoli novemu partnerovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí