Čekání na ET listopad 2012

596
28.10.12 10:33

Čekání na ET listopad 2012

Ahoj všichni, které čekají na výsledky po OPU a na termín ET,,napište svoje pocity, atd. ráda se s vámi o vše podělím.:-)
Můj příběh: 2 roky neúspěšné snažení, potom IUI také bez úspěchu,,nyní 27.10. jsem po OPU a zítra ráno volám na výsledky broučků jak se jim daří a jak nám rostou, aké se dozvýme termín ET, nejspíš to bude středa, nebo čtvrtek,,jinak já jsem bez potíží, partner má bohužel méně spermiek a některým z nich se holt nechce tolik makat…tak uvidíme, vyfasovala jsem Utrogestan, zavádím 2 tobolky 2 denně, tak jsem zvědavá co to se mnou bude dělat za psí kusy…PIŠTE ČEKÁM NA VAŠE NÁZORY :potlesk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
29.10.12 12:18

@Vendula83
ahoj Vendulko koukám, že ti ještě nikdo nenapsal.
Já jsem taky po 2 letech snažení, mám za sebou 6× IUI, ta 4. vyšla, ale ve 13 tt jsem musela na revizi.
Dneska je to 5. den stimulace, píchám menopur 3 ampule a ode dneska i centrotide. Na 1. ultrazvuk jdu ve čtvrtek.
Taky mám v hlavě spoustu otazníků a nervů, 1. jak budu reagovat na stimulaci. taky jsi měla obavy? kolik jsi měla oocytů a jaké léky?
kam chodíš do caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.10.12 12:21

Jinak na utrogestan jsem zvyklá zhruba rok a nic to s tebou krom přibírání dělat nebude :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
29.10.12 14:24

@Vendula83 tak držím palce ať broučci pěkně rostou :kytka:
@Simi11 tak to jsme na tom skoro stejně. Já od soboty stříkám synarel a od včera píchám menopur. Na ultrazvuk a krev jdu taky ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
29.10.12 15:32

@Simi11 Ahojky, tak ja jsem pichala necelych 14 dni Menopur, pak ho nemeli tak jsem mela Merional ale je to stejne, taky 3 ampule a pak i Cetrotid, ten mi vzdy v miste vpichu delal zarudnuti a trochu to oteklo, svedelo, ale tak za 3 hodky to zmizelo,,den pred odberem mi pichli Pregnyl, ja mela Ovitreal, a pak samotny odber, odsali mi v so 18 foliku, z toho bylo 9 vajicek a dneska jsem volala do caru, chodim do prahy do Gestu a rekli ze 5 vajicek nebylo zralych,4 oplodnili a zbyli nam jen dve embryjka,,tak zitra mam volat znova rano kdy bude ET, bud zitra nebo pozitri, tak se ted modlime aby aspon ty dva prdolkove nam zustali,,,zavadet budem jen jedno,,to druhe kdyz pujde si nechame zmrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
29.10.12 16:05

Ahoj holky, můžu se taky přidat?? jdu 2.11. na KET, takže to bude aktuální téma.. :-)

pingvin.. jsem ráda, že tě zase vidím, takže další pokus??? doufám, že to vyjde líp, než v létě.. :-) stále jsi v Artu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.10.12 16:07

@pingvin Tak at je to už tak jak má :* Minule jsi měla jiné stimulační injekce, že jo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.10.12 16:39

@pingvin ¨paráda, takže jsme na tom všechny podobně.
já zítra zvyšuju dávky menopuru. dneska prvně jsem přes den trošku cítila podbřišek, tak se tam snad líhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.10.12 16:41

@Vendula83
já měla centrotide dneska prvně. teda ten mi dal zabrat.
normálně jsem se lekla že jsem nějaká alergická. okamžitý obrovský svědění zarudnutí a dokonce boulička. ale jak píšeš, já po cca hodině, úplně vše zmizelo a v pohodě. ale lekla jsem se, ne že ne.
prý je to na zadržení ovulace.
jsem zvědavá jak budu reagovat a ještě abych neodovulovala dřív, ale snad vědí co dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.10.12 16:44

@Vendula83
a to je přesně to, čeho se bojím, ale neovlivním a musíme si s tím vystačit. myslím tím to, že ti odeberou tolik krásných folikulů a postupně se ti to redukuje. Když se ti to zredukuje na dvě pěkná embryjka tak dobrý, ale když třeba na jedno 4 buněčné, tak já přísahám, že bych se asi sesypala :,(

nebudu to přivolávat. vendulko tak ty jsi z nás asi nejdál, žejo? už máš po opu. ostatní teprve stimulujeme, nebo čekáme na ket.

také máme v plánu zavádět 1 embryjko a zbytek zmrazit.

jsou to nervy, že jo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.10.12 16:46

@pingvin
ahoj pingvinko, ty máš v popisku 1 IVF a denny píše, že máš další pokus a že doufá, že vyjde líp. bylas už předtímto na ivf?

já mám za sebou 6 iui a už mi to taky stačilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.10.12 16:48

@Simi11 u 1.ivf má už smajlíka, který mluví za vše..bohužel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
29.10.12 17:16

@Danny77 ahojky :mavam:
Jé tak to ti budu držet moc palce ať to tentokrát vyjde :kytka: No já další pokus, tentokrát jiný protokol a jiné injekce, takže snad to dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
29.10.12 17:18

@denisa 76 jj, měla jsem puregon a špatná reakce na něj, možná to bylo i tím protokolem, každopádně jsem chtěla změnu a v případě, že by bylo zas tak málo vajec tak za ten menopur se aspoň nedoplácí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.10.12 17:20

@pingvin
ježíši marjá promin, já si tele nějak neuvědomila, že 7 není říjen.
jsem nějaká zamrzlá, chápu, omlouvám se. držím palce.

musíme věřít, že to tedka dopadne a budeme mít překrásný konec léta příští rok :mrgreen:
máš menopur jako já, takže to prostě bude dobré.

mě primář dával vybrat mezi puregonem a menopurem. šla jsem za známou do lékárny at mi řekne co je lepší a řekla menopur. tak proto má volba. a to, že se nedoplácí byl bonus.
od ledna se prý doplácí i na menopur, takže se holky snažme.

taky vám řekli at hodně pijete? pro mě je to mazec. piju normálně snad pul litru denně, tedka si hlídám 3.5-4 litry, se snad utopím.

věřím, že to pro obě bude volba ta nejlepší

Příspěvek upraven 29.10.12 v 17:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí