Čekání na tt

Anonymní
28.8.22 11:41

Čekání na tt

Ahoj holky,
Jestli je tu někdo, komu hrabe jako mě a pořád přemýšlí, který dpo je, kdy udělá test a čte diskuze, pojďme čekat spolu :D já jsem dnes 11dpo, test budu dělat asi ve středu 14dpo. Vyloženě jsme se nesnažili, ale měli jsme sex v pravděpodobně plodné dny, tak mi to vrtá hlavou :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3734
28.8.22 11:58

Já jsem si ani nevzpomněla na nějakou menstruaci natož na těhotenský test. Měla jsem plno starostí se zařizování svatby a ještě pár dodelavek bytu, že mi ani nedoslo že mi už 10 dní vynechává menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
28.8.22 12:10

No, já byla celkem zvědavá, s manželem jsme si jeden den spontánně řekli, že to jednou zkusíme a uvidíme, jestli se vyplní manželovy predikce, že se to podaří napoprvé. Ani jsme nějak neřešili, jestli mám zrovna ovulaci…bylo to asi týden před Vánocemi, jednou jedinkrát bez kondomu, moc jsem tomu teda nevěřila. Plán byl, že zkusím test na Silvestra (zase jsme ani nijak nepočítali…). Už tak od 28. jsem přemýšlela jestli jo nebo ne a měla sto chutí si ten test udělat dřív. Nevydržela jsem, udělala ho 29. a každou chvíli se nám má ten náš pokus narodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
28.8.22 12:13

@EmmaFrost To je hezký!😄 😊tak hodně štěstí ❤️️ my máme už chlapečka bude mít v zimě 2 a chceme děti blizko u sebe, ale vyloženě snažení plánujeme až na jaro, teď jsme přesně jak vy, si po vínu rekli, že ze srandy zkusíme😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
28.8.22 12:15

Zaměstnej hlavu něčím jiným nebo se z toho zblázníš :lol: Taky si přejeme miminko, ale testovat budu, až mi vynechá menstruace. Ale diskuze a články o snažení čtu občas taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
30.8.22 11:34

Koukám, že to máte podobně jako já. Dcera má 13m a asi před 14 dny jsme si řekly, že to riskneme a když…tak nevadí :) Osobně jsem si ale myslela, že ovu stopro nemám ani v nejbližších dnech mít nebudu, ted jsem z toho nervozní, v sobotu jdeme s kamarádkami na víno, tak budu určitě testovat (nebo přijde MS), ale začínám na sobě pozorovat, že je něco jinak. Před dcerou jsem nemohla otěhotnět a když se konečně zadařilo, tak byl první příznak, že mi byla pořád zima a pak strašná bolest zad a v kříži…a mě už druhý den bolí znovu záda a v kříži…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
2.9.22 12:03

[ @Amelia94 tak jak je?😊 já jsem v úterý testovala a snehobilo, ale proste jsem měla
Pocit, ms měla dojít dnes nebo přes vikend a bolí mě už x dni tak hlava, že jsem dnes testovala znovu a dva testy pozitivní 😄 😊 pepino ráno a dr max teď v poledne.. takže bych měla byt nějak 3+5.. přítel je do zítra pryč, tak mám čas to vstřebat a snad se nic nepokazí a není to plány poplach, nejsou to duchové, ale normálně viditelné čárky 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí