Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, bydlím v čelákovicích skoro od narození a mě se tu docela líbí. Najdeš tu spoustu krámů, dostupnost spojů, škol, školek (je z čeho vybírat) a zájmových kroužků (sportovních, ZUŠ, výuka cizích jazyků, bazén)…školy/školky státní tak i soukromé…spousta dětských hřišť (již i oplocených)…to že je tu nějak černo tak
nějací tu jsou, ale že bych je každý den potkávala tak to né…jediná nevýhoda je asi zdravotní péče…jen 2 dětské lékařky… a zubaři tu stojí za starou bačkoru ![]()
Nevím o jakým bytu přemýšlíš, ale jestli je to ten na náměstí co jsou úplně nové tak jsou strašně předražené…a ještě pozor z jaké strany ho koupíte, některé jsou pod stínem tak by byl hodně studené ![]()
Jinak my jsme tu spokojený
máme 9ti měsíčního syna, tak klidně pak můžeme vyrazit společně na procházku ![]()
Ahoj je to starší barák ve kterym by měli bejt udělané nové byty…http://www.novecelakovice.cz/ posílám odkaz. Takže tam neni situace, že se bojíš jít sama s klukem večer na prochajdu?
Jinak mam skvělou dětskou takže ji měnit nebudu a budu dojíždět do Prahy
@prdelinka_p1 píše:
Ahoj je to starší barák ve kterym by měli bejt udělané nové byty…http://www.novecelakovice.cz/ posílám odkaz. Takže tam neni situace, že se bojíš jít sama s klukem večer na prochajdu?
Aha, to je bývalé CMC, bydlím hned naproti ![]()
s prckem se sama nebojím někam jít…mě trošku překvapilo, že by tu mělo být více černo
toho bych se vůbec nebála ![]()
Ahojky tak hneska jsme tam byli na kukačku a vypadá to opravdu dobře…zítra budeme vyřizovat hypotéku a když všechno půjde ok tak za měsíc bydlíme. Hurááá. Jinak rádi půjdeme na procházku.
@prdelinka_p1 píše:
Ahojky tak hneska jsme tam byli na kukačku a vypadá to opravdu dobře…zítra budeme vyřizovat hypotéku a když všechno půjde ok tak za měsíc bydlíme. Hurááá. Jinak rádi půjdeme na procházku.
Tak to je super, už se na vás těšíme
tak se pak ozvi až se zabydlíte…
Ahoj holky ![]()
přemýšlíme, že si koupíme dům na ulici Na výsluní. Jenom mě děsí, že je to takhle na kraji Čelákovic, kde třeba obchod je 2km od baráku. Bydlíte někdo poblíž?