Celodenní výlet s miminkem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
celodenní výlet s miminkem
Ahoj holky,
přemýšlím, jestli máme jet začátkem prosince na celodenní výlet do Prahy. Malé bude v té době 7 týdnů. Dopoledne by to byla cesta a Ikea a odpoledne výstava, vánoční trhy a azyl u kamaradky. Jeli byjste?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo. Moje dítko mělo 18 dní a byla jsem s ním celý den v Jizerkách. Pokud ho je kde nakrmit a přebalit, tak je to v pohodě
- Citovat
- Upravit
@uf-ounek To asi záleží jak ti spí, já s takhle malou jezdila např. na grilovaný pstruhy, do lesa opékat párky a procházky - spala i 4 hodiny v kuse, ale teda venku a v takovýmhle prostředí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jela bych, a ty jeď taky. To že máš mimino neznamená že musíš sedět na zadku doma
Jeď a užij si to ![]()
- Citovat
- Upravit
Kdyby to bylo třeba v létě tak bych jela, ale teď se snažim s malým nechodit do těch obchoďáků a větších davů lidí, každej prská, chřipkuje, tak nechci aby to chytl taky, vyhnout se teda tomu úplně nelze, ale snažim se co nejvíc.. Jako venku na trzích to jde, ale ty uzavřený prostory jsou nic moc.. Takže stejně bude rozhodnutí jen na tobě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybychom jeli autem, bylo pěkné počasí a nemrzlo, klidně bych jela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky za názory. já bych ráda jela. S krmením nebude problém, kojím jen částečně, tak dám malé flaštičku a nakojím ráno v autě a odpoledne u kamarádky. Jinak v kočárku mi hezky spinká (až moc). A ta Ikea by byla rychlovka, maximálně na půl hodinky. Chceme se tam podívat na desku a zase frčet dál
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych s malou v tomhle věku jed nemohla, v kočáru řvala…pokud Tito mimčo umožňuje jela bych jak píše @K-Black to, že máš dítě neznamená, že musíš dřepět doma na zadku a starat se o dítě
- Citovat
- Upravit
@jitka.84 autem pojedeme a mrznout by snad nemělo, ale jsou to ještě 3 týdny a búh ví, ak předpovědi změní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ikyki já si to taky myslím, že s dítětem nekončá život a jede se dál. Spíš mi jde o to jestli na to není ještě moc malá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych klidně jela, teď (malé je 22 měsíců) vzpomínám na to, jaká to byla pohoda s ní někam jet, když byla takhle malá, než teď, když je jak velká voda a do obchodu s ní můžu jít maximálně pro rohlíky a rychle pryč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katuskka píše:
Taky bych klidně jela, teď (malé je 22 měsíců) vzpomínám na to, jaká to byla pohoda s ní někam jet, když byla takhle malá, než teď, když je jak velká voda a do obchodu s ní můžu jít maximálně pro rohlíky a rychle pryč
ano, ano
čím menší dítě tím lepší, ti starší už prudí
![]()
@ikyki divná profilovka, nesluší ti ![]()
- Citovat
- Upravit
Nejlip se jezdi s takovyma prckama (pokud to nejsou rvouni)- napapa se to, necha se to prebalit a spinka to…jakmile to zacne kapku chytat rozum, je to horsi a horsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě bych jela, akorát tu Ikeu bych vynechala. Bude tam strašnejch lidí, s kočárem nebo vozejkem se budete hrozně prodírat. Byla sem tam nedavno a byl to děs, neumim si představit mit tam dítě chodící natož v kočáru, ale taky tam tací byli. Já bych z toho byla hrozně na nervy:-), vypadla sem tam odsud rychlostí blesku ani sem nevzala všechno, co jsem potřebovala. Mimochodem už jenom parkování bude zážitek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.