Bešeňová - výlet s dvouletým?

441
2.11.13 21:13

Bešeňová s dvouletým?

Chtěli bychom do Bešeňové s dětmi. Když jsme tam byli naposled (asi v roce 2010) s čtyřletou dcerou, tak tam nebylo žádné brouzdaliště (tenkrát jsme již bepotřebovali). Nyní náme dvouletého prcka a ten by to ještě potřeboval. Na jejich stránkách jsem toho moc nezjistila.
Byli jste tam v poslední době někdo? Je to vhodné s dětmi ( jeden plavec v pohodě zvládne vše, ale ten menší prcek fakt potřebuje brouzdaliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1118
2.11.13 21:34

Mas namysli Besenovu na slovaci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
2.11.13 21:39

Byli jsme tam v lete, s malym 2,5 roku. je tam obří bazén pro deti s atrakcí, takovym hradem s klouzackama, ale to uz je spis pro starsi - nesmi tam dospeli ani jako doprovod nahoru. do brouzdalka samozrejme normalne muzes.
hned vedle je bazen s umelymi vlnami, zacina velice pozvolna, takze tam taky.

ale je tam dlouha spojovaci chodba a tam i v lete dost tahlo, tak s tom pocitat (zupan apod.)

celkove jsem byla zklamana. tatralandia je drazsi ale naprosto nekde jinde. do besenove uz nejedem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
2.11.13 21:40

Byli jsme tam v lete, s malym 2,5 roku. je tam obří bazén pro deti s atrakcí, takovym hradem s klouzackama, ale to uz je spis pro starsi - nesmi tam dospeli ani jako doprovod nahoru. do brouzdalka samozrejme normalne muzes.
hned vedle je bazen s umelymi vlnami, zacina velice pozvolna, takze tam taky.

ale je tam dlouha spojovaci chodba a tam i v lete dost tahlo, tak s tom pocitat (zupan apod.)

celkove jsem byla zklamana. tatralandia je drazsi ale naprosto nekde jinde. do besenove uz nejedem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
2.11.13 21:54

Byli jsme vloni v prosinci a byl tam fakt akorat maly bazen. Ale tento rok tam utevreli novy areal pro deti, takze si myslim ze si uzijete;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11877
2.11.13 22:02

Byla jsem tam v lete a mi. vikend s 3 letymi dvojcaty, jako musi se jit do vnitr, maji tam to detcke a pak taky nerezovou skluzavku, ktera detem uplne stacila, voda 35 st…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
2.11.13 22:31

Ano, mám na mysli Bešeňovou Slovensko.
Letní areál je myslím pro děti ok. Ale co ty vnitřní? Chceme jet za čtrnáct dnů.
Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
2.11.13 22:37

@Pleo
co jsem popisovala vyse, to je vsecko uvnitr!
venku jsme nebyli, lilo zrovna jako z konve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
2.11.13 22:55

Ahojky, my tam byli s 10ti měsíčním mimčem, byli jsme sice na začátku července, ale byla šílená zima a lilo, takže jsme byli jen uvnitř a bylo to super :pankac: v jednom z bazénů je voda teplá 35C a různě tam bublají bublinky nebo proudí voda, malému se tam mooooc líbilo ;-)a pak je tam skutečně celé jedno „křídlo“ s dětskými atrakcemi, kde je výše zmiňované brouzdaliště a mořské vlny - tam to taky bylo fajn. Jak tu někdo výše poznamenal - na přesuny mezi jednotlivými částmi akvaparku určitě vzít pro prcky něco na oblečení - župánek nebo osušku nebo tričko… Jo a uvnitř zapůjčí bezplatně kočárek - to taky bylo bezva :kytka:
Hezky si to tam užijte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
27.9.14 22:35

Prosím kde se ubytovat v Bešeňové? Nejradši bych ten hotel přímo v areálu termálů, ať nemusíme někam dojíždět, ale trochu mě odrazuje, jak je to moc drahé… jak pak s jídlem, jak jste to řešily?

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
30.9.14 10:18

My jsme na slevomatu koupili ubytko v penzionu Fontana. Do 10ti minut pesky od termalu. V cene byla polopenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carloska
16.10.14 14:51

Jezdíme do Bešeňové už i dvakrát do roka, naše princezny to tam milují :) Dřív jsme přespávali různě, ale teď už bychom jinde nespali: http://www.a-hotel.com/…ny-besenova/ Jsou to nádherně velký apartmány se vším co potřebuješ, pár minut pěšky od koupání.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.