Hotel, penzion v Praze

K-Black
31.10.13 14:17

Hotel, penzion... v Praze

Krásný dník přeji :mavam:

O víkendu se chystáme do velkoměsta :pankac: a rádi by jsme tam přespali, a tak bych potřebovala poradit nějaký hotel, penzion… :nevim: nutnost je koupelna taky možnost snídaně a večeře.

Bylo by dobrý kdyby to bylo v dosahu metra, i když budem mít auto, ale chcem se pohybovat místní dopravou, ať si děti užijou trošku místního folkloru ;) :mrgreen:

Taky by bylo dobrý kdyby v objektu byla kuřácká restaurace nebo bar, kouřím sice jediná z rodiny ale do uplně nekuřáckýho objektu nechci 8) :mrgreen:

Co se týče ceny tak vůbec nevím :nevim: jako prezidentské apartmá fakt nechci :mrgreen: a ubytovnu taky ne.
Jsem hodně lakomá, takže kdyby to bylo za 500 na noc pro osobu jsem spokojená, což nebude že? :think: :lol: ale tak nějak normál ;)

Doufám že mi něco poradíte, a nedopadne to jako s benzinkou v Č. B :roll:

Děkuji všem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
31.10.13 14:23

Chtela jsem ti poslat par, co znam, ale jsou na vikend plne. ale pod 1200kc za pokoj(2os) se da v Praze sluzne vybrat. http://www.booking.com/…results.html?…

doufam, ze se to zobrazi nejak rozumne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
31.10.13 14:24

V Praze jsem byla v Diplomatu, Clavionu a Royal něco… První dva byly úžasné, ten poslední zas tak ne. Clavion je v Praze 2, takže všechno byste měli kousek. Diplomat je dál, už přesně nevím kde. Ale zas v Diplomatu měli největší snídaně. Na jejich máslové croassanty nikdy nezapomenu. :srdce: :mrgreen:

Mimochodem, jakou benzínku myslíš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17978
31.10.13 14:25

@K-Black jukni na www.prag-fevo.de, myslim ze by to bylo 1000 kc na den pro vsechny. Tel 602843762

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
31.10.13 14:26

Jo, Booking. com jsem ti taky chtěla doporučit. Máš tam hotely z celého světa. Někdy se tam dají chytit i dobré slevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
31.10.13 14:26

Hotel Prokopka v Praze 3 :) Byla jsem tam již několikrát, musím si vynachválit. Dobře přístupná doprava, hezký výhled z okna… Není ani drahý. Platila jsem 300,– za noc i se snídaní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
31.10.13 14:27

V tom Royal něco jsme platili za manželskou postel asi kolem tisícovky za noc. Za ubytovnu byste dali asi šest stovek, tak doporučuju si připlatit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
31.10.13 14:31

Už vím, byl to hotel Royal Court. Ale přišlo nám, že byl určen hlavně pro ruskou klientelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
31.10.13 14:38

http://www.prokopka.cz/
mají tam vyvěšené strašné ceny, ale když jim napíšeš email, sleví ti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
31.10.13 14:47

Díky, já myslela že na mě vypadnou ceny dva litry na osobu, zatím se mi to líbí ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.