Celý měsíc špinění, krvácení

Anonymní
13.7.24 09:40

Celý měsíc špinění, krvácení

Minuly měsíc jsem dostala Ms o týden dřív. Cca 14.6. 2 dny po skončení byl 21.6.sex. Nechráněný, ale jen chvílí, par stouchu, neudelal se. Asi tri dny poté jsem začala hnede spinit. A spinila jsem stále. 4.7.byl sex, s někým jiným, s kondomem, a to hnede spineni se den, dva na to změnilo v krvaceni. Myslela jsem, ze to je ms o tolik dřív. Ale bylo to uplne bez bolesti, bez sliznice. Vždy mám bolesti, ze si musím brat prášky. Takže těžko říct. To krvaceni trvá už týden. Nic moc silneho, to tak den byl. Ale přijde mi, ze až teď jakoby se rozjizdela prava Ms, včera tam byly i trochu kousky sliznice a začíná me typicky pobolivat břicho. Fakt to nechápu, co se to děje? Nikdy jsem to neměla takhle cely měsíc spineni a pak krvaceni.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.7.24 10:16

Co tady chceš slyšet? Že z pár šťouchů a neudělal se, jsi třeba těhotná? Nebo jestli nějaký z pánů (když jich je víc) není tak obdařený, že by ti to tam poranil? Zajdi si k lékaři, který tě vyšetří, co ty víš, co se mohlo stát. Třeba jen stres, tady to moc lidí neporadí. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.24 11:35
@Anonymní píše: Více

Nevim proste co to muze byt. To je výjimečný, jinak sex moc nemyvam. Proste to nechápu
K dr jdu za 10 dnů, navíc menim původní odešla.
Těhotná jo? No to je blbost přeci ne, ani test sem si nekoupila, protože mi to přijde jako miziva pravděpodobnost

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.24 11:48

To bylo myšleno ironicky, to těhotná, jelikož jsem nechápala, co chceš slyšet. Může to být ze stresu, nebo prostě dlouhý cyklus, můžeš tam něco mít, vyšetření vše řekne. Ale je divné, že to trvá měsíc? Jako třeba 10 dní MS bych pochopila, někdy ze stresu bývá (ale ty ve stresu nějak nejsi ne?), ale jako měsíc. No honem k lékaři.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.24 14:11

Před tím byl jeste sex s jedním chráněny a to 3.5. Ms jsem pak dostala v terminu jako obvykle. V červnu sem ji dostala o týden dřív. A pak po tom sexu 21.6.(těch par stouchu bez) jen problémy. Od te doby cely měsíc spineni a teď týden krvaceni což nevim jestli je ms nebo ne, to by bylo zas o tyden dřív, ta by měla přijít teď dle minulého měsíce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.24 14:18

Je to zajimavé, pokud nebereš anti (asi ne), tak se menstuace může posouvat, ale bež k tomu lékaři

• Citovat
  • Upravit
78489
13.7.24 14:24

ty jo, nezlob se, nechci být moralista, ale proč každých 14 dní spíš s nějakým jiným chlapem? to se s někým seznámíš, hned lezete do postele, rozejdete se a za 14 dní další? a hned sex? nemusíš na to odpovídat, ale zní to tak, no lehké zboží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.24 14:28
@stinga píše: Více

To je snad jedno a jak to s tím souvisí, navíc to byla docela vyjimka od zimy jen tihle 3🤣

• Citovat
  • Upravit
78489
13.7.24 14:35

no jen mě to zarazilo, jasně že to s tím nesouvisí, ale sama to zmiňuješ,
tak mě zarazilo, že se zřejmě s každým vyspíš a rozejdeš, nebo on - to bych do budoucna nedělala takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.24 14:39

Ne neberu, to bych napsala. Tak posouvat nevim, ale tady jde fakt o hnede spineni cely měsíc, docela hojne některé dny, hned par dnů po skončení te predesle Ms a po tom sexu
A po tom dalším sexu se to rozjelo v krvaceni, ale bez bolesti. A už týden a pořad jasná krev. Ale zas ne moc. Neobvykle zkratka vse

• Citovat
  • Upravit
36404
13.7.24 15:12

No nejspíš ti ten na pár šťouchů předal nějaký pěkný dáreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.24 15:16
@JancaS84 píše: Více

přesně, infekce, zánět nebo čistě poranění během styku (ale to pár šťouchů asi neudělá)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.24 15:17
@JancaS84 píše: Více

Hmm vypada to tak. Hlavně to bylo hrozne fiasko s nim to skoncilo hroznym konfliktem jako nikdy s nikym🤣těch par stouchu chvíli bylo bez ale pak sem chtěla kondom a už mu moc nestal, takže už nic nebylo. Tak jsem se do nej slušně pustila. Byl dost starsi 44l

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.24 15:22

Jako myslím, že to tu moc lidí nezajímá, jak to probíhalo, nějaký konflikt? Máš snad spíš nějaký zdravotní problém ne? Kolik je třeba vůbec tobě, že jemu 44?

1. jsi asi trošku (dost) nezodpovědná
2. možná nás tady trollíš
3. pokud máš takový problém, moc vtipný to není (teda jako já bych u lékaře asi byla dřív, než měsíc hodně špinit)
4. běž k lékaři

vyřešeno. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.24 15:28

Do teď sem žádný problémy neměla. A objednavala jsem se začátkem července jenže me objednala až na konec července. Objednavam se jinam, protože moje gyn skoncila, nebyla jsem tam přes rok

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa