Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky jaká je dobrá cena za použitý monitor dechu Babysense se dvěma podložkama? děkuji
@NNaattyy to nevím, ale dá se to půjčit většinou i v porodnici, nebo ti tam poradí kde to půjčit, já ho třeba nepoužívám vůbec, ale jestli budeš víc v klidu tak bych se informovala i na půjčovné
@NNaattyy .A vis si v nemocnici muzes monitor pronajmout? Ceny jsou od 100-150 mesicne takze na pul rok das kolem 700..Poohledni se v nemocnici ![]()
@NNaattyy chceš ho prodat nebo sehnat? u nás se dá půjčit za pár kaček měsíčně ![]()
@NNaattyy já koupila za 900,– i s certifikátem funkčnosti. Budeme ho používat déle než půl roku, takže se to určitě vyplatí, navíc ho pak prodám dál. Za mě je půjčit si monitor v porodce jako vyhodit peníze oknem
ideální asi je, půjčit si ho od kamarádky ![]()
@martina.se ..V kladensky ho pronajimaj za 115..Myslim ze je zbytecny to kupovat
Tak různě, když hledáš, tak se dvěmi podložkami jsem viděla od 550kč do 1500kč po jednom dítěti. Záleží jak si kdo nadsadí cenu.
Já udělala blbost, že jsem si při prvním půjčila v porodce i když jsem věděla, že druhé dítě chceme, zaplatila jsem 950 za půl roku a ještě jsme prodlužovali a za to bych měla svůj dvakrát.
Na aukru aktualne i za 500 - nikoli poprve. koukam, ze bych koupila jeste jeden, abych nemusela furt prendavat.