Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky potrebovala bych od vas radu, chci zainvestovat do lepsiho teplomeru nasla jsem dobrou recenzi na Thermofocus a Thermoflash ale vubec nemuzu rozhodnout ktery mam koupit? Ktery by jste mi poradili aby byl presny a cenove do 2500kc? ![]()
Já mam od dr.Maxe z lékárny za 700,– a super
měří lidi, vodu, mistnost
http://www.drmax-lekarna.cz/…rt-1-ks.html
@irenakovarova ja mam ten Thermoflash, uz vic jak rok a spokojeni. A to jsme ho vyuzili fakt hodne, hlavne kdyz jsme byli mesic v nemocnici, kde jsme museli merit teplotu nekolikrat za den. Myslim, ze oba co jsi napsala jsou dobre, takze neudelas chybu ani u jednoho ![]()
Já taky teď vybírám. Máme doma 3 klasické digitální teploměry a ani jeden pořádně nefunguje. Asi půjdu do teploměru Termofocus.
Líbí se mi víc.
Termoflash, kupovala jsem za 1600 i s poštou a je fajn. Měří teplotu, vodu, místnost, má podsvícenej displej, tři barvy podle toho, jestli je normální teplota, zvýšená, horečka, takže vidíš ve tmě hned, jak je dítě na tom, změřeno snad během sekundy..
@lucynka25 my ho máme, taky, ale je asi nějaký zmatený pokaždé naměřil jinou teplotu ![]()
@KarolinaPac to naměří každej, záleží na té odchylce… já tím termoflashem měřím tak třikrát po sobě a beru si průměr
Diky vsem, tak jsme vcera s manzelem prohlizeli na internetu tepl. a libi se nam Thermofocus VisioFocus tak snad neudelam chybu.Uz jsem mela z Lidlu Silvercrest tepl.stal za nic ale to se nedivim za ty penize, potom Thermoval Duo Scan stal kolem 900kc a nic moc, ted mam Medisanu a taky nejsem spokojena. Malej uz v zadecku merit nechce a kdyz davam pod rucicku tak se vzteka. Objednam ho uvidime treba bude lepsi kazdopadne dekuji vsem za kazdy prispevek ![]()
Holky, když už jste u těch teploměru. Zajimalo by mě jestli se u něho něco odečíta, nebo je to ta teplota co člověk naměří
myslím u miminek.
U techto tepl.se neodecita se nic akorat kdyz merite rychlobezkou v zadecku tam se musi odecist ![]()
Děkuju v zadečku vím, že se odečíta, právě mě to napadlo jestli to není, tak i tu těchto. Naměřila jsem vždy právě jinou teplotu. Děkuju ![]()
@KarolinaPac jak psali holky musite zmerit aspon tri krat a z toho vyhodnotit prumer ![]()
My máme doma Thermoval Duo Scan, byl to dárek a ze začátku jsme s ním trochu bojovali, ale po chvilce nacvičování jsme s ním všichni spokojeni
Teplotu měřím dětem na čele a během 3 sekund je hotovo ![]()
Zitra mi dorazi Visiofocus stal 2000kc tak jsem na to zvedava doufam ze uz konecne nebudu muset vracet zpet ![]()