Dudlíky od Difrax

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
576
20.3.14 11:49

dudlíky od Difrax

Ahoj holky,
nemáte někdo zkušenost s dudlíky od Difrax? Malé bude za chvíli 6 měsíců a bude potřebovat jiný dudlíček. Nemá ráda takové ty skosené od Nuku, Avent taky nechce, jen kulaté. Našla jsem od BIBI, ale ty zatím dělají jen do 6m. A dnes jsem objevila i od Difraxu, jen nevím jak jsou na tom z kvalitou…nenašla jsme žádné info ani jejich ofiko stránky, co by byli v češtině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
20.3.14 11:51

@rachele používala jsem u syna a byla jsem spokojená. Co jsem načetla, tak by měly být s kvalitou jako MAM, Avent… Pak jsme přešli na MAM a Tommee Tippee, protože Difrax se u nás špatně shání.

• Citovat
  • Upravit
2647
20.3.14 11:56

U nás vedl dlouho MAM - jsou kulatý… Teď je ale prokousává, tak jsme koupili Difrax 18+ (jo, jo, ostuda) a velká spokojenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
20.3.14 12:09

@ninabu No mam je takový polo kulatý (trochu spláclý ) a já si myslím, že mi ho bude flusat jako ten od Aventu. ¨
@Billi A psali tam někde, že nemá BPA? Jinak si šikovná, já našla jen takové ty řeči, že to dítě uklidňuje atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
20.3.14 12:16

@rachele myslím, že to bylo přímo na krabičce - škrtlé BPA. My je dostali, tak jsem to předem nezkoumala. Navíc teď je sice v předpisech, že to obsahovat nemá, ale stejně to tu a tam ujede i u kvalitních značek :zed:

• Citovat
  • Upravit
12067
20.3.14 12:29

@rachele nase mala chce jen Difraxy, ty kulate takze za me super. kvalitni urcite jsou, a maji krasne vzory. co se me jen neosvedcilo je ta snurka s koralky, je moc hezky ale ta sponka nejde nikam pridelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
20.3.14 15:09

Holky díky moc za info…jdu je objednat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
20.3.14 15:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat