Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
nemáte někdo zkušenost s dudlíky od Difrax? Malé bude za chvíli 6 měsíců a bude potřebovat jiný dudlíček. Nemá ráda takové ty skosené od Nuku, Avent taky nechce, jen kulaté. Našla jsem od BIBI, ale ty zatím dělají jen do 6m. A dnes jsem objevila i od Difraxu, jen nevím jak jsou na tom z kvalitou…nenašla jsme žádné info ani jejich ofiko stránky, co by byli v češtině.
@rachele používala jsem u syna a byla jsem spokojená. Co jsem načetla, tak by měly být s kvalitou jako MAM, Avent… Pak jsme přešli na MAM a Tommee Tippee, protože Difrax se u nás špatně shání.
U nás vedl dlouho MAM - jsou kulatý… Teď je ale prokousává, tak jsme koupili Difrax 18+ (jo, jo, ostuda) a velká spokojenost!
@ninabu No mam je takový polo kulatý (trochu spláclý ) a já si myslím, že mi ho bude flusat jako ten od Aventu. ¨
@Billi A psali tam někde, že nemá BPA? Jinak si šikovná, já našla jen takové ty řeči, že to dítě uklidňuje atd.
@rachele myslím, že to bylo přímo na krabičce - škrtlé BPA. My je dostali, tak jsem to předem nezkoumala. Navíc teď je sice v předpisech, že to obsahovat nemá, ale stejně to tu a tam ujede i u kvalitních značek ![]()
@rachele nase mala chce jen Difraxy, ty kulate takze za me super. kvalitni urcite jsou, a maji krasne vzory. co se me jen neosvedcilo je ta snurka s koralky, je moc hezky ale ta sponka nejde nikam pridelat