Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Prosim o vas nazor na tuto sadu, podle toho co pisou mi prijde uzasna, ale dite zatim zadne nemam tak nemam s nicim jinym zkusenosti http://detske-lahve.heureka.cz/…specifikace/#… davame dohromady vybavicku, tak budu rada za vase nazory a rady.
Tak pak jsou takové věci do výbavy zbytečné. Jako koupit to můžeš, ale já třeba tuhle lahvičku a klasický dudlík mám, dala jsem to malé v půl roce s vodou a absolutnbě netuší, co má dělat. tka jsem koupila netekoucí pítko a taky nic… takže pije z hrnečku od canpol babies, co prostě teče a sem tam se jí podaří si i potáhnout…
Takže tak. Jestli budeš doma a nebudeš muset odstříkávat - jestli se nehceš vracet do práce nebo tak, tak tohle potřebovat půl roku nebudeš. Případně kup jen jednu lahvičku a pítko - na trošku vody, když budou hice.
My máme tyhle lahvičky Avent, a jsou bezvadný. Syn cumlá kakao z větší ještě ve 2,5 letech, jen jsme mu ustříhli tu špičku.
Za nás, jsou využité na maximum. ![]()
Máš tam 22 recenzí, a všechny vesměs pozitivní, nevím, co víc chceš slyšet. ![]()
@offi ja si ji koupila a lituju… pouzivala jsem ji skoro tri mesice, ptz.jsem kojila jen castecne… klidne ti ji prodam
Jako lahvicky ok, dudlik mala nechtela, kartac na myti byl za tyden k. o. Kdybych tehdy vedela o Mam lahvicce samosterilizacni, usetrila bych si spoustu prace i penez… pokud nevis, jestli ji budes potrebovat, nekupovala bych… mne se flasky vali ve skrini a staci ta jedna od Mamu.
Příspěvek upraven 15.03.14 v 15:51
@Cosmos To jo, lae ona teprve chystá výbavu… to se mi zdá předčasné.
Avent je supeer, že vše funguje se vším… Ale třeba první pila z čehokoliv, mladší to prostě neumí.
@offi píše:
Kojit budu dokud to pujde.
Tak k čemu takové hejno lahviček?
@offi Nekupuj žádné lahvičky dopředu, pokud chceč kojit. Kdyby to náhodou nešlo, tak se dají kdykoliv dokoupit. Já se bez klasické lahve obešla víc jak 6 měsíců.
Lepší než sada flašek je mít doma zásobu různě velkých stříkaček a infůzní sadu.
Edit: Kdybch se nevracela do práce, fungujeme bez lahve do teď.
Příspěvek upraven 15.03.14 v 15:54
@j.a.n.i1 treba na caj, mam zkusenost, ze teta mela u sebe kdyz nekam jela az 3flasky.
No já vám nevím, my jsme střídali dvě ty větší lahvičky, 4 jsme neměli. A pravda, až od doby, kdy jsem přestala kojit (9m)… Ale od té chvíle byl na nich syn závislej, měl v tom UM nebo čaj. Jednu lahvičku bych doma teda měla určitě, a k tomu jednu krabici UM. Jeden neví, kdy přestane kojit.
Tady jde o to, že ta sada jako celek se asi vyplatí cenově.. Ale nevím, jaké to má ty dudlíky.. jestli jsou dírky menší, větší..? 4 se stejně malou dírkou jsou na nic, to je fakt.
@Svistice ta sada mi vychazi vyhodneji cenove nez jedna lahvicka.
@offi píše:
@j.a.n.i1 treba na caj, mam zkusenost, ze teta mela u sebe kdyz nekam jela az 3flasky.
Kojené dítě žádnou extra tekutinu nepotřebuje. Až začneš dávat příkrmy, dáš dítěti učící hrnek. Pokud je potřeba dodávat nějaké extra tekutiny třeba při nemoci, dodášbuď stříkačkou, lžičkou, přes panákovou skleničku nebo učící hrnek.
Jinak moje dítě z flašky vzalo akorát mlíko. Vodu pije z učícího hrnku (když nechci mít vodníka) nebo z panákové sklenky.
@offi píše:
stejne bych radila koupit jednu a vyckat. pokud budes v pohode kojit, tak ti jednu bude do jistoty stacit (ja jsem zastancem toho, ze i pri kojeni je fajn mit doma jednu lahvicku a male baleni UM). a kdyz nebude potreba nahrazovat kojeni, tak az ji vyzkousis s vodou nebo cajem, tak muzes prikoupit dalsi od stejne znacky.
ono pokud bude davat poprve nekdy v 6m, tak uz vubec nemusis mit nejakou malou pidi lahev, i savicku uz budes potrebovat vetsi.
@offi píše:
Pokud to budeš používat. Když Ti to bude ležet v almaře, jsou to vyhozené peníze. ![]()