Sada lahviček avent

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33018
15.3.14 16:34

@miisenka A nemá problém jen s „pitím“ jako takovým? Můj ze začátku taky z toho hrnku odvařený nebyl, spíš to jen žužlal. Pořádně pít začal až tak okolo 8měsíce, do té doby měl potřebu jen zapít příkrm. Nedávno si zkrouhnul kojení z 6 na 4 za den a zase o něco lépe pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
15.3.14 16:35
@offi píše:
@Svistice ja se necertim, jen me nezajima komentare, ze flaska neni potreba, kdyz vim, ze vsude kde jsem byla v kontaktu s miminama vsude byla sama lahev. teta mela snad 5lahvicek a vse vyuzila.

Jestli to nebude tím, že je všichny coby nezkušené mrvomatky nakoupily :think: já jich tu mám taky hejno… 2 aventky k odsávačce (jo, odsávačku jsem využila, lahvičky byly jako bonus), pak asi 3 od nuku, které jednu dobu byli v těch boxech na gyndě, MAM, kterou tedy mladší i tu a tam použije a pak ještě nevím jáká, co byla jako bonus k nějakému nákupu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
15.3.14 16:48

@miisenka http://detske-hrnky-a-pitka.heureka.cz/…0-ml-ruzovy/ tady to je on. dostala jsem ho od sestřenky, když se malá narodila (nebyl koupený cíleně). Je tam jedna dírka a prostě to teče. Pítko je tvrdý, je to jak takový ty hrnky, co byly za nás… samo to teče a to jí evokuje občas popotáhnout sama. Nějaké tahaní dudlu nebo netekoucí savičky nepřipadá v úvahu. Ale musím ji pořád hlídat, jinak by byla celá mokrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
15.3.14 23:26
@avm3 píše:
@miisenka http://detske-hrnky-a-pitka.heureka.cz/…0-ml-ruzovy/ tady to je on. dostala jsem ho od sestřenky, když se malá narodila (nebyl koupený cíleně). Je tam jedna dírka a prostě to teče. Pítko je tvrdý, je to jak takový ty hrnky, co byly za nás… samo to teče a to jí evokuje občas popotáhnout sama. Nějaké tahaní dudlu nebo netekoucí savičky nepřipadá v úvahu. Ale musím ji pořád hlídat, jinak by byla celá mokrá.

diky..skusim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
15.3.14 23:27
@Svistice píše:
@miisenka A nemá problém jen s „pitím“ jako takovým? Můj ze začátku taky z toho hrnku odvařený nebyl, spíš to jen žužlal. Pořádně pít začal až tak okolo 8měsíce, do té doby měl potřebu jen zapít příkrm. Nedávno si zkrouhnul kojení z 6 na 4 za den a zase o něco lépe pije.

tak on pije, ale ozuzlava vsetko..mam NUK a MAM a cuca to jak dudlik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
16.3.14 10:05
@miisenka píše:
tak on pije, ale ozuzlava vsetko..mam NUK a MAM a cuca to jak dudlik..

To dělal s měkkým pítkem. Po týdu jsem mu dala tvrdé pítko (oficiálně od 18 měsíců) a přestal mít tendenci to žužlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.14 10:09
@Svistice píše:
To dělal s měkkým pítkem. Po týdu jsem mu dala tvrdé pítko (oficiálně od 18 měsíců) a přestal mít tendenci to žužlat.

aha..no ja mam od NUK i to tvrde pitko, ale to je to co tece, ze nesaje..tak to skusim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
16.3.14 10:46

@miisenka Já mám hrnek od Aventu s tou membránou, aby to jen tak nevytékalo. Hrnky s tvrdým pítkem ale bez membrány dostal k Vánocům, ale moc se nechytly. Vadilo mu, jak to nečekaně teče. Teď jeden znovu oprašuji na čaj, ale dítě musí být pod dozorem, jinak je jak vodník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.14 10:57
@Svistice píše:
@miisenka Já mám hrnek od Aventu s tou membránou, aby to jen tak nevytékalo. Hrnky s tvrdým pítkem ale bez membrány dostal k Vánocům, ale moc se nechytly. Vadilo mu, jak to nečekaně teče. Teď jeden znovu oprašuji na čaj, ale dítě musí být pod dozorem, jinak je jak vodník.

daj pls odkaz ktory mas.. :mrgreen:
Mam doma uz asi 8 hrnkov, takze este nejaky dokupim.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
16.3.14 11:23

@miisenka Mám přesně tenhle: http://www.slune-cz.cz/…y-a-drzadly/
Origoš byl s měkkým pítkem, já rovnou koupila i to tvrdé. Po tom týdnu, kdy mi přišlo, že s měkkým to nikam nevede, jsem vyměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.3.14 12:16
@Svistice píše:
@miisenka Mám přesně tenhle: http://www.slune-cz.cz/…y-a-drzadly/
Origoš byl s měkkým pítkem, já rovnou koupila i to tvrdé. Po tom týdnu, kdy mi přišlo, že s měkkým to nikam nevede, jsem vyměnila.

tak tento este nemam..diky.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport