Bezkontaktní teploměr Hartmann Thermoval duo scan

507
19.3.14 15:02

bezkontaktní teploměr Hartmann Thermoval duo scan

Ahoj holky, právě jsem si koupila tento teploměr, protože prcek má teplotu 39 a když he vysleču tak děsně brečí…ani se mu nedivm! No, ale já jsem mu přiložila teploměr, tam se mě ukázala teplta 37…on faktuplně hoří a po odečtu v zadečku má 39,1. Myslíte, že měřím špatně? pokud znáte…poradte jak na merení nebo jiný spolehlivý bezkontaktní teplomer děkuji…omlouvam se za chyby pisu v rychlosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Thermoval Duo scan?

Přidejte zkušenost s Thermoval Duo scan
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
519
19.3.14 15:10

@Vuninka mám úplně ten samý problém se stejným teploměrem… už jsem se na to ptala v lékárně, kde mi poradili vyměnit baterky. To jsem udělala, ale teploměr stále neměří přesně. Holky měly taky teplotu přes 39°C a tento teploměr mi ukazoval 36,1°C a to jak v uchu, tak na čele… :nevim: Zbytečně vyhozené peníze :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
19.3.14 15:11
@Vuninka píše:
Ahoj holky, právě jsem si koupila tento teploměr, protože prcek má teplotu 39 a když he vysleču tak děsně brečí…ani se mu nedivm! No, ale já jsem mu přiložila teploměr, tam se mě ukázala teplta 37…on faktuplně hoří a po odečtu v zadečku má 39,1. Myslíte, že měřím špatně? pokud znáte…poradte jak na merení nebo jiný spolehlivý bezkontaktní teplomer děkuji…omlouvam se za chyby pisu v rychlosti :mavam:

Bezkontaktní teploměry jsou na…, neměří přesně. I 2 stupně rozdíl je normální. Doporučuji koupit digitální a měřit u menších dětí v zadečku nebo u větších dětí rtuťovým v podpaží.

• Citovat
  • Upravit
25218
19.3.14 15:17

Je na nic, není nad měření v zadečku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
19.3.14 15:18
@ruckis píše:
@Vuninka mám úplně ten samý problém se stejným teploměrem… už jsem se na to ptala v lékárně, kde mi poradili vyměnit baterky. To jsem udělala, ale teploměr stále neměří přesně. Holky měly taky teplotu přes 39°C a tento teploměr mi ukazoval 36,1°C a to jak v uchu, tak na čele… :nevim: Zbytečně vyhozené peníze :cert:

Já jim to tam půjdu vrátit! vzdyt stál 800!!! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
19.3.14 15:18
@kvetinka56 píše:
Bezkontaktní teploměry jsou na…, neměří přesně. I 2 stupně rozdíl je normální. Doporučuji koupit digitální a měřit u menších dětí v zadečku nebo u větších dětí rtuťovým v podpaží.

to je jasny ale u toho my place uz tak je mu zle a jeste ho do toho vysliknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
19.3.14 15:19
@avm3 píše:

to asi opravdu ne vím že bezkontaktní měli v porodnici ale co to bylo za znacku nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
19.3.14 15:22

No on to není bezkontaktní teploměr ale čelní/ušní. Mám ho taky a jsme spokojená. Měřím převážně na čele.
Jak měříš? Je potřeba ho přiložit doprostřed čela na kůži, netlačit a jemně s ním po začátku měření pohybovat směrem ke spánku. Až dlouze pípne, tak máš naměřeno. U nás funguje spolehlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
19.3.14 15:24

@Vuninka Nema napriklad zpocene celo? To pak ukazuje bezkontaktni teplomer min…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
19.3.14 15:29
@avm3 píše:

no já se měřím pod rukou :andel: :kytka:
Moje mládě to od malička nesnášelo (mě by to taky nebylo příjemné), tak mám digitální (hodně rychlý) a jsem spokojená s měřením pod rukou u celé rodiny 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
19.3.14 15:32

@Krčka Tak já starší už taky, ale co to šlo, tak v prdýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
19.3.14 15:32
@74paja píše:
@Vuninka Nema napriklad zpocene celo? To pak ukazuje bezkontaktni teplomer min…

není vubec spocený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
19.3.14 15:34

@Vuninka Taky je dulezity, aby teplomer a dite byli cca pul hodinu ve stejne mistnosti. tzn. ze neni vhodne mit teplomer nekde, kde je trebas chladneji, pak prejit do jine mistnosti, kde meris a je tam napriklad tepleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
19.3.14 15:37

Taky zvažuji vrácení teploměru a zakoupení nějakého obyčejného…Tento mi nikdy nenaměřil více než 36.5°C nejčastěji nám naměří kolem 34°C. A to měřím tak, že dám na čelo a pomaličku posunuju směrem ke spánku. A v uchu taky neměří stejně. Za mě - jednoznačně šmejd!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
19.3.14 15:44

Tak zrovna tento teplomer jsem chtela jit zitra koupit :cert: Ja uz si nevim rady. Ty celni uz jsme meli dva a prijde mi, ze oba meri na prd. Mam sice i do zadecku a do podpazdi ale proste ho neudrzim v klidu tak, abych ho mohla namerit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí