Chůvičky Philips sbc sc 467 - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
227
19.3.14 11:37

chůvičky philips sbc sc 467

Nemáte někdo zkušenost s chůvičkami philips sbc sc 467 ( žluté)? když je zapnu, tak se mi spojili akorát 2×. jinak vždycky za chvilku začne blikat červená kontrolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25094
19.3.14 11:42

M2 chvilku trvalo, než jsem se s nima naučila… pozor na nastavení kanálu a na silné zdi. A bliká ta spodní, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
19.3.14 11:48

No. poprvé když jsme je zkoušeli, tak se chytli hned. teď je mám i u sebe obě na stole i jsem je zkoušela dávat do jiné místnosti a pořád to bliká. bliká ta, jak svítí normálně zeleně, je tam napsané system check

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
19.3.14 11:52

@kititimititi Tak to je signál, to jo… a druhá má dobré baterky? Jak ta svítí. Pokud máš dobře nastavené stanice, tak by měli fungovat. Vedle nebo blízko sebe mi pískají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
19.3.14 11:56

Baterky jsme kupovali nové. ta co je u dítěte svítí pořád zeleně. ale ta rodičovská taky svítí zeleně, ale asi jen 20 vteřin a pak začne blikat to světlo. stanice jsem zkoušela všechny. jedině kde jsme to chytli bylo na stanici b. jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
19.3.14 11:58

@kititimititi To je fakt divný… a nemáte v okolí někoho, kdo je má taky (nejste v paneláku).
Ale já, když jsem je koupila, tak jsem je taky nemohla pořád jakoby rozchodit a pak to šlo. Máš návod, neděláš něco podle toho špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
19.3.14 12:10

Do návodu jsem koukala a nic jsem nevykoukala. tak uvidíme. snad se to rozejde. v paneláku nejsme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
19.3.14 12:12

@kititimititi Tak víc neporadím. Akorát jeslti jsou nové, tak zkusit obchod, jestli nejsou poruchové.
Já na ně nedám dopustit, šlapou jak blázen, měla je půjčené i kamarádka a to jsem je kupovala použité. Jsou hodně citlivé, fakt super.
Tak snad je rozchodíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport