Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Uvažujeme o koupi nových bezpečnostních dveří do bytu. Dnes jsem zjištovala cenu a pán mi řekl cca 20000-25000,– včetně zárubní, kování, montáže. Jedná se o 2 bezpečnost. Když jsem doma oznámila cenu tak se mi rodina vysmála, že je to přemrštěné, mně to přijde přijatelné.. Tak mě zajímá za kolik máte vy ostatní.
Dveře jsou to nej nejdůležitější, a co vím, je to kolem 30 tisíc i víc, takže cena určitě je v pořádku a hlavně je udělejte co nejdřív.
My máme starý bezpečnostní a už 2 měsíce po nastěhování nás vykrádali, ale dveře to ustály ![]()
Je to v pořádku, ale klidně si nech udělat několik nabídek a porovnej.
No my jsme kupovali dřevěný, bezpečnostní dveře přes známýho, takže se slevou a stály přes 20.000, ale bylo to asi před 5 rokama, takže myslím, že cena je adekvátní ![]()
@Svetlussska My máme bezpečností za cca 30 tisíc a rozhodně to nebyli ty nejdražší, které nám nabízeli…
@PufinkaS píše:
Uvažujeme o koupi nových bezpečnostních dveří do bytu. Dnes jsem zjištovala cenu a pán mi řekl cca 20000-25000,– včetně zárubní, kování, montáže. Jedná se o 2 bezpečnost. Když jsem doma oznámila cenu tak se mi rodina vysmála, že je to přemrštěné, mně to přijde přijatelné.. Tak mě zajímá za kolik máte vy ostatní.
Přesně za tolik.Next.
@PufinkaS píše:
Přemrštěné na 2. bezp. třídu… Je to vč. prací jako výměna zárubní, zednické zapravení, doprav apod?
Jinak naše firma dělá bezp. dveře Sherlock 3.-4. bezp. třída a je vč. těchto prací je to kolem 30tis