Pohodlná sedačka do obyvaku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
413
11.7.16 20:58

Pohodlná sedačka do obyvaku

Ahojte maminky, budeme se stěhovat a chceme si to tentokrát zařídit už na hotovo. Rada bych nějaké reference na sedací soupravy, pohovky atd… jsme ochotni do toho vložit max 40 000,–. Máme také tři malé děti, takže svincik vsude. Jakému materiálu se vyhnout? Aby šla sedačka dobře čistit a nebyla brzo plná šmouh a fleků. Zároveň bychom rádi nějakou větší a zároveň i rozkládací, aby měly kde spát návštěvy… :think:
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12272
11.7.16 21:05

Já četla „pohodlná sekačka do obyváku“ Už mi asi z toho vedra hrabe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
11.7.16 21:06
@Artuše píše:
Ahojte maminky, budeme se stěhovat a chceme si to tentokrát zařídit už na hotovo. Rada bych nějaké reference na sedací soupravy, pohovky atd… jsme ochotni do toho vložit max 40 000,–. Máme také tři malé děti, takže svincik vsude. Jakému materiálu se vyhnout? Aby šla sedačka dobře čistit a nebyla brzo plná šmouh a fleků. Zároveň bychom rádi nějakou větší a zároveň i rozkládací, aby měly kde spát návštěvy… :think:
Díky!

Máme sedačku phase.
Naše stála krapet víc, ale je boží. Raraši jí dávají zabrat, ale fakt stačí voda, ubrousek a všechno jde vyčistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
11.7.16 21:20

My mame tuto. Sedacka byla za 41 tis a taburetka necelych 9 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
11.7.16 21:44

Teď jsem našla z druhé ruky sedačku z mater Alcantra… prý by to mělo jít snadno čistit…a vypadá fakt luxusně! Za 12 900,–. Mrkneme na ni zítra. Za tu cenu… zda se mi to rozumnější, než se nervovat jak rychle to ty děcka zničí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
11.7.16 21:54

@Jogrr odkud máte? Se mi líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
11.7.16 21:57

To jsou teda palby :roll: my mame kozenou za 17 tis. :mrgreen: no a teda udrzba je jedna radost zvlast s ditetem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
11.7.16 22:18
@Adebe píše:
To jsou teda palby :roll: my mame kozenou za 17 tis. :mrgreen: no a teda udrzba je jedna radost zvlast s ditetem :potlesk:

Pravá kůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.7.16 22:24

My máme z Leny Holešov tuším Madonu cca 5,5 roku. Stála cca 30 tisíc, je to tvar U s relaxem a rozkládacím dvousedákem. Velmi pohodlná. Látka taková ta klasika v čokoládové barvě. Velmi praktická :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
11.7.16 22:37

@carambol ano prava. je fakt ze byla v akci ale i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
12.7.16 11:30

https://www.sconto.cz/…anamera.html

Máme tuhle a na to, co na ní prcek vyvádí, vypadá po roce pořád stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
13.7.16 21:03

@Denčii xxxlutz Stodulky, vystavena je hned vedle jejich restaurace v poslednim patre obchodniho domu. Maji asi 70 barev latek, umelych kuzi a pravych kuzi.
Ale nasla jaem ji i u nejake firmy na webu, bych musela pohledat, kdyby Te to zajimalo.

Puvodne jsme chteli kozenou od Rihy, za 130 tis., ale vzhledem k tomu, ze cekame prcka, koupili jsme tuhle obycejnou levnou a za 3 roky koupime kozenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
13.7.16 21:07

M vcera sedeli v te z druhe ruky a luxus!!pan to taha nekde z Rakouska. Je fakt obrovska. A za tu cenu…to ji i ty decka muzou znicit :kytka: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
14.7.16 08:36

@Jogrr díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.7.16 10:09

Bych zašel do nějakého velkého obchoďáku s nábytkem a tam si to ideálně odzkoušel, ať vím, co mi padne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný