Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte maminky, budeme se stěhovat a chceme si to tentokrát zařídit už na hotovo. Rada bych nějaké reference na sedací soupravy, pohovky atd… jsme ochotni do toho vložit max 40 000,–. Máme také tři malé děti, takže svincik vsude. Jakému materiálu se vyhnout? Aby šla sedačka dobře čistit a nebyla brzo plná šmouh a fleků. Zároveň bychom rádi nějakou větší a zároveň i rozkládací, aby měly kde spát návštěvy… ![]()
Díky!
Já četla „pohodlná sekačka do obyváku“ Už mi asi z toho vedra hrabe. ![]()
@Artuše píše:
Ahojte maminky, budeme se stěhovat a chceme si to tentokrát zařídit už na hotovo. Rada bych nějaké reference na sedací soupravy, pohovky atd… jsme ochotni do toho vložit max 40 000,–. Máme také tři malé děti, takže svincik vsude. Jakému materiálu se vyhnout? Aby šla sedačka dobře čistit a nebyla brzo plná šmouh a fleků. Zároveň bychom rádi nějakou větší a zároveň i rozkládací, aby měly kde spát návštěvy…
Díky!
Máme sedačku phase.
Naše stála krapet víc, ale je boží. Raraši jí dávají zabrat, ale fakt stačí voda, ubrousek a všechno jde vyčistit.
My mame tuto. Sedacka byla za 41 tis a taburetka necelych 9 tis.
Teď jsem našla z druhé ruky sedačku z mater Alcantra… prý by to mělo jít snadno čistit…a vypadá fakt luxusně! Za 12 900,–. Mrkneme na ni zítra. Za tu cenu… zda se mi to rozumnější, než se nervovat jak rychle to ty děcka zničí. ![]()
To jsou teda palby
my mame kozenou za 17 tis.
no a teda udrzba je jedna radost zvlast s ditetem ![]()
@Adebe píše:
To jsou teda palbymy mame kozenou za 17 tis.
no a teda udrzba je jedna radost zvlast s ditetem
Pravá kůže?
My máme z Leny Holešov tuším Madonu cca 5,5 roku. Stála cca 30 tisíc, je to tvar U s relaxem a rozkládacím dvousedákem. Velmi pohodlná. Látka taková ta klasika v čokoládové barvě. Velmi praktická
.
https://www.sconto.cz/…anamera.html
Máme tuhle a na to, co na ní prcek vyvádí, vypadá po roce pořád stejně ![]()
@Denčii xxxlutz Stodulky, vystavena je hned vedle jejich restaurace v poslednim patre obchodniho domu. Maji asi 70 barev latek, umelych kuzi a pravych kuzi.
Ale nasla jaem ji i u nejake firmy na webu, bych musela pohledat, kdyby Te to zajimalo.
Puvodne jsme chteli kozenou od Rihy, za 130 tis., ale vzhledem k tomu, ze cekame prcka, koupili jsme tuhle obycejnou levnou a za 3 roky koupime kozenou.
M vcera sedeli v te z druhe ruky a luxus!!pan to taha nekde z Rakouska. Je fakt obrovska. A za tu cenu…to ji i ty decka muzou znicit
![]()
Bych zašel do nějakého velkého obchoďáku s nábytkem a tam si to ideálně odzkoušel, ať vím, co mi padne.