Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je to novinka a dost drahá. Vyzkoušel to už někdo, může ohodnotit? Je mi jasné, že firmy musí přicházet stále s novými věcmi, toto mi připadá jako zbytná věc. Na druhou stranu, kdo by neměl rád voňavé prádlo. A když jsme u toho praní - co nový prostředek Surf? Voní to pěkně a v nádobě dost intenzivně - očichala jsem oba druhy, voní po vyprání prádlo více než u jiných prostředků?
Ty vonné kuličky mě zklamaly. Nic moc.
Surf jsem ještě nezkusila.
@radúna píše:
Ty vonné kuličky mě zklamaly. Nic moc.
Surf jsem ještě nezkusila.
aha, takže vyhozené peníze. Díky, právě jsi mi ušetřila skoro dvě stovky.Do tekutých Surfů jsem strkala sosák a oba moc hezky voní.
Nějak se mi mění ---nevím co.
Dřív jsem to milovala, tu vůni prádla po aviváži, teď extrémně navoněné prádlo nemusím a najela jsem na Ringo (navoněný ocet). Co vím, že fungovalo nejvíc, tak to bylo Cocolino, to drželo jak veš, ta vůně
ale musí ti sednout, no. ![]()
A máš sušičku? Tam se toho pak dost vyvětrá, ale Cocolino přežilo i sušení. Vůně do sušiček jsem nezkoušela a ani už zkoušet nebudu, ale třeba je ten efekt lepší než aviváž ![]()
Lenor - nevím
, nepoužívám a ani se nechystám.
Surf - teď ho testuji. Dostala jsem nejdřív v Globusu vzorek na 4 praní a pak si koupila gel. Prádlo fakt voní intenzivněji než u jiných pracích prášků a voní příjemně
Voní pěkně i po týdnu ve skříni ![]()
@bartsch píše:
Lenor - nevím, nepoužívám a ani se nechystám.
Surf - teď ho testuji. Dostala jsem nejdřív v Globusu vzorek na 4 praní a pak si koupila gel. Prádlo fakt voní intenzivněji než u jiných pracích prášků a voní příjemněVoní pěkně i po týdnu ve skříni
V Penny teď mají na něj akci.
Surf je uzasnej, nejen že nádherné voní a to dlouho ale i krásné pere čokoládu z bilyho trika dál bez problémů. Za mě jednička. Kuličky nebyli špatný ale dost drahy spas
@lachtanice86 píše:
Mám je doma a jsem spokojená
no to je slovo do pranice. Dáváš ještě aviváž nebo jen prášek s perličkami. Tož jsem zase nahlodaná, intenzivně voňavé věci všeho druhu mám totiž moc ráda.
@Burj Chalifa miluju hodně navonene takže dávám i aviváž, ale kupovala jsem je v akci kdy ke kuličkam byly i 2 litry aviváže zdarma ![]()
@lachtanice86 píše:
@Burj Chalifa miluju hodně navonene takže dávám i aviváž, ale kupovala jsem je v akci kdy ke kuličkam byly i 2 litry aviváže zdarma
Když už jsme u těch akcí - v Tetě je akce perličky za 180 a k tomu půl litru aviváže v hodnotě 40 Kč. Ovšem furt se mi to zdá drahé.
Na kolik dávek Ti pikslička vydržela?
@Burj Chalifa píše:
Je to novinka a dost drahá. Vyzkoušel to už někdo, může ohodnotit? Je mi jasné, že firmy musí přicházet stále s novými věcmi, toto mi připadá jako zbytná věc. Na druhou stranu, kdo by neměl rád voňavé prádlo. A když jsme u toho praní - co nový prostředek Surf? Voní to pěkně a v nádobě dost intenzivně - očichala jsem oba druhy, voní po vyprání prádlo více než u jiných prostředků?
Ten lenor nevím, zdá se mi dost drahý a recezne na něj nejsou moc dobré tak ho ani kupovat nebudu, ten Surf, no včera jsem koupila na bílé prádlo, v obchodě mi voněl moc ale po vyprání to žádný zázrak nebyl, zkusila jsem bez aviváže ale ještě jsem ak dala ještě eno máchání s ní. Na barevné nevím, třeba bude lepší.
@arinecka Na bílé nevím, mám ten fialový na barevné prádlo. Voní pěkně a intenzivně
a to dávám máchání navíc, jako aviváž trochu octu
a suším venku ![]()
@Burj Chalifa Že bych si zajela do Penny?
S praním v Surfu jsem zatím spokojená. Dík za tip ![]()
Příspěvek upraven 11.07.16 v 20:02
@Burj Chalifa Já ty kuličky mám moc ráda, zrovna dnes jsem si přinesla další balení domů. Před tím jsem měla růžové, teď ty modré.
Prádlo krásně voní, příjemně, nijak přehnaně, vůně dlouho vydrží. Hlavně ručníky, povlečení, prostě super.
Je to dražší, ale mně to za to stojí.
Na kolik praček to je Ti přesně nepovím, ale odhaduju tak 20? Ale je to fakt jen hrubý odhad.
A dávám i aviváž.
@Adinal píše:
@Burj Chalifa Já ty kuličky mám moc ráda, zrovna dnes jsem si přinesla další balení domů. Před tím jsem měla růžové, teď ty modré.
Prádlo krásně voní, příjemně, nijak přehnaně, vůně dlouho vydrží. Hlavně ručníky, povlečení, prostě super.
Je to dražší, ale mně to za to stojí.
Na kolik praček to je Ti přesně nepovím, ale odhaduju tak 20? Ale je to fakt jen hrubý odhad.
A dávám i aviváž.
a jak to dávkuješ? ta pikslička je docela mrňavá. K tomu Surfu a akci v Penny - jdu se podívat - tak 2,8 l- za 129 Kč.