Lenor vonné perličky do praní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5672
11.7.16 20:12

@Burj Chalifa Vždy jedno víčko na pračku. Surf jsem nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
11.7.16 20:17

Ty perličky voněj krásně před vhozením do pračky :-D Ta vůně na prádle vůbec nevydrží, by mě zajímalo kde přišli na to že to voní 12 týdnů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
11.7.16 20:19

@Markett3 Já mám jinou zkušenost. Když vyperu povlečení s kuličkami, dám do skříně a třeba za 3 měsíce vyndám, tak nádherně voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.7.16 20:21
@Markett3 píše:
Ty perličky voněj krásně před vhozením do pračky :-D Ta vůně na prádle vůbec nevydrží, by mě zajímalo kde přišli na to že to voní 12 týdnů :D

přišli na to v oddělení marketingu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33370
11.7.16 20:27
@bartsch píše:
@arinecka Na bílé nevím, mám ten fialový na barevné prádlo. Voní pěkně a intenzivně :think: a to dávám máchání navíc, jako aviváž trochu octu :think: a suším venku :think:
@Burj Chalifa Že bych si zajela do Penny? :think: S praním v Surfu jsem zatím spokojená. Dík za tip :kytka:Příspěvek upraven 11.07.16 v 20:02

Tak prádlo bylo vyprané dobře to jo :mrgreen: ale nepřišla mi ta vůně tak úžasná jako v balení, venku nesuším ale je fakt že prádlo usušené na sluníčku voní. Zkusím i ten na barevné a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
11.7.16 20:29

Já jsem půl dne chodila po pracovišti a furt říkala, že tu někdo pěkně voní…a ejhle pak jsme se dopátraly k tomu, že kolegyně má v těch kuličkách vypranou podprdu!! Cítila jsem to i přes pracovní oděv…takže taky zvažuji koupi. Teď jsou v Tescu za 160,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.16 20:35

Ono je to hlavne o zvyku. Ked zmenim avivaz, tak mi po prani vonia cely byt snad cely den. Teda, ked vybehnem von a zase sa vratim, ked smrdim doma, tak tu vonu necitim.
A kazda avivaz vonia intenzivne pri prvom pouziti, ked doberam flasku, tak ju citim jedine kym davam do pracky.
A ked zmenim avivaz, a po mesiaci, dvoch, troch, vyberiem zo skrine pradlo v predchadzajucej voni, tak ho citim tiez hodne intenzivne. Aj ked si tam spokojne lezalo dlhu dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
11.7.16 20:49

Zítra zrovna budu zkoušet, koupila jsem tak. uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.7.16 21:07
@kve-tinka píše:
Já jsem půl dne chodila po pracovišti a furt říkala, že tu někdo pěkně voní…a ejhle pak jsme se dopátraly k tomu, že kolegyně má v těch kuličkách vypranou podprdu!! Cítila jsem to i přes pracovní oděv…takže taky zvažuji koupi. Teď jsou v Tescu za 160,–

jsi mě normálně nahlodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.10.16 20:50

Slozeni

Holky,
vsechny chceme voňavé prádlo, ale složení těchto kuliček, a mnoha dalších podobnych produktu, je škodlivé, nekdy az toxické pro vodní organismy. Nepodporujte výrobu a prodej výrobku, ktere škodí přírodě. Misto toho dejte do prádla par kapek čistého esencialniho oleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
17.10.16 21:41

@JayLee neteř říkala, že jsou úžasný ložní prádlo i po měsíci ve skříni pořád krásně voní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
17.10.16 21:42
@Zuzankv píše:
Holky,
vsechny chceme voňavé prádlo, ale složení těchto kuliček, a mnoha dalších podobnych produktu, je škodlivé, nekdy az toxické pro vodní organismy. Nepodporujte výrobu a prodej výrobku, ktere škodí přírodě. Misto toho dejte do prádla par kapek čistého esencialniho oleje.

Sice jsi mi jako nováček s jedním a hned takovým příspěvkem podezřelá, ale nemůžu jinak než souhlasit. Jen když jsem viděla tu reklamu, tak to bylo první, co mě napadlo.
Kolik toho oleje dáváš, moc nevěřím tomu, že bude mít takovou sílu, jak aviváž? Díky

Tak jako tak, mě je navoněné prádlo spíš protivné, takže si vystačím jen s práškem, sem tam s minimem aviváže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
17.10.16 22:13

Asi taky prubnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.10.16 08:39

Ahoj neunavna pisatelko,
Jsem nováček a asi jim zůstanu. Normálně se do diskuzi nezapojuji, ale řekla jsem si, ze ted to nebude na škodu, mozna dokonce prospěšné :) Toho oleje dávám par kapek - cca 5 kapek do gelu na prani, ktery vkládám do bubnu. Neni to tak intenzivní vůně jako po avivazi, ale to mi nevadi. Aviváž navic škodí pružnosti materiálu. Vice kapek jsem nezkousela. Vyber vůni a značek je obrovsky - jen je treba rozlišovat čistě přírodní a chemicky vyrobeny olej.
Jen jeste k Te škodlivosti - dávám si pozor na to co kupující hodne veci delam doma - ne z kosmetiky, ale z jidla - nekupuji žádné polotovary. Kdyz si začnete všímat složení napřed. I vůni do domácnosti apod. budete překvapeně, u kolika je napsané, ze jsou pro vodní organismy toxické :( A to uz vubec nemluvím o používáni Roundapu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.10.16 08:40

A jejda, píšu to na tabletu a on některá slova opravuje na nesmysly :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný