Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@JayLee píše:
hele však jo jako je to citit podstatne dele nez jen obycejna avivaz a fakt to provoni skrinja to jako muzu a fakt na tom ujizdim aktualne
cena ale hrozná. ![]()
Cena je hrozna napoprve.. nedavam to do kazdeho prani, jen kdyz mam naladu. a je to super. Moc se mi to libi. Jinak to je skvele na lozni..
Také jsem spokojená s kuličkami od lenoru, suším prádlo v sušičce a opravdu skoro všechnu vuni vytáhla, pouze voněl vzduch, ale po použití kuliček nádherné voní…doporucuji
@meryka píše:
Také jsem spokojená s kuličkami od lenoru, suším prádlo v sušičce a opravdu skoro všechnu vuni vytáhla, pouze voněl vzduch, ale po použití kuliček nádherné voní…doporucuji
kolik tam toho sypeš? Plné víčko nebo od pohledu?
Ted mam moznost testovat lenor kulicky a jsou super doporucuji krasne voni pradlo i celej byt jen by mohly byt levnejsi
Holky, v Makru je teď na ně akce, za nějakých 135 Kč. Vy mě snad ukecáte ![]()
@Burj Chalifa píše:
Holky, v Makru je teď na ně akce, za nějakých 135 Kč. Vy mě snad ukecáte
Ty sis je od toho července ještě nekoupila?
Ty to řešíš, jako kdyby sis kupovala auto, bože, tak v nejhorším vyhodíš 2 stovky.
@Adinal píše:
Ty sis je od toho července ještě nekoupila?
Ty to řešíš, jako kdyby sis kupovala auto, bože, tak v nejhorším vyhodíš 2 stovky.
nekoupila, peru v Surfu, takže to prádlo vonělo od něj ![]()
@Burj Chalifa píše:
nekoupila, peru v Surfu, takže to prádlo vonělo od něj
Surf jsem ještě neměla, tak ho také vyzkouším.
@Adinal píše:
Surf jsem ještě neměla, tak ho také vyzkouším.
opravdu krásně voní, nic jiného už nechci nakupovat.
Ahojki, já mám vyzkoušené ty modré, fresh a chválím si je. Prádlo voní svěže a dlouho. I můj muž, který nesnáší navoněné prádlo byl spokojený. Mamča měla ty zlaté a taky chválí.
Ručníky jsou po vyprání hebké, a to se mi moc nestávalo. Já jsem spokojená hodně.
Navíc, nemusíš dávat hodně kuliček do bubnu a i tak opravdu krásně voní. Jana Plačková
Pozitiva - Vůně
Svěžest
Negativa - Vyšší cena
Dostala jsem šanci s komunitou trnd vyzkoušet vonné perličky lenor Unstoppables. Právě zkouším modré balení a jsem nadšená, bezva mi voní prádlo i celý byt. A každý mě zastavuje a ptá se" v čem peru ", že prádlo voní na dálku ![]()
Určitě mám v plánu vyzkoušet růžové i zlaté balení vonných perliček lenor Unstoppables. Můj závěr - káždému vřele doporučuji vyzkoušet!
@Berousik píše:
A nevyfouka vam tu vuni susicka?
Trochu jo, když srovnám prádlo ze sušičky a prádlo, které suším mimo.
Ale pořád to krásně voní.
Hlavně ručníky a povlečení.
@Adinal píše:
Trochu jo, když srovnám prádlo ze sušičky a prádlo, které suším mimo.
Ale pořád to krásně voní.
Hlavně ručníky a povlečení.
Diky, zkusim je ![]()