Lenor vonné perličky do praní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5672
11.12.16 21:07
@Berousik píše:
Diky, zkusim je :)

V Makru jsem je teď kupovala za 145 ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.12.16 21:08
@Adinal píše:
V Makru jsem je teď kupovala za 145 ;).

Makro mam dost z ruky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
11.12.16 21:13
@JayLee píše:
Fakt dlouho voni pouzivam je uz jak dlouho a podstatne lepsi nez avivaz ;)

Avivaz nepouzivam kvuli susicce. Sice mam vuni do susicky, ale nic moc…tak me napadlo tohle. Zkusim a uvidim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.8.17 10:28
@Adinal píše:
@Markett3 Já mám jinou zkušenost. Když vyperu povlečení s kuličkami, dám do skříně a třeba za 3 měsíce vyndám, tak nádherně voní.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.8.17 10:34

Perličky jsem vyzkoušela poprvé, ale spíš jsem to chtěla na povlečení a ručníky a musím říct… za mě velká spokojenost. A stačilo dát jen čtvrt víčka na jednu pračku. Voněl mě celý byt… Je to dražší záležitost, proto používám jen na ložní prádlo a osušky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.8.17 10:40
@Belanecka píše:
Cena je hrozna napoprve.. nedavam to do kazdeho prani, jen kdyz mam naladu. a je to super. Moc se mi to libi. Jinak to je skvele na lozni..

Mě na jednu pračku stačí jen čtvrtka odměrky a prádlo voní krásně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.7.18 22:52

Holky, koupila jsem si taky ty kuličky a vůbec se mi při praní nerozpustí, ať peru na jakýkoliv program. Pračku nepřecpávám. Kolegyním i mamce se rozpouští dobře. Čím to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
17.7.18 23:02

@Tamtama nemuze to byt moc tvrdou vodou? Prodavaji se takove tabletky celkem levne Tako se jmenuji je to na zmekceni vody,nebo zkusit Calgon ale ten uz je docela drahej. Me se take rozpousti dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.7.18 11:18

Taky jsem s tím měla problém, ale u nás je extrémně tvrdá voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.7.18 20:59

Jak poznám, že máme tvrdou vodu? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
18.7.18 21:31

@Tamtama Tohle jsem nasla:Použití testovací pásků, kterými se měří vápníková tvrdost vody. Tyto testery jsou velmi dostupné.
Jak použít testovací pásek
Tester - pásek se na okamžit (cca 1s) ponoří do vody a po sléze se přebytečná voda setře. Pásek se zhruba po minutě zbarví do určitého odstínu, který se pak porovná s přiloženou stupnicí na obalu. Tyto kapesní testery tvrdosti vody umožňují velmi rychle a jednodušše zjistit tvrdost vody v místě odběru. Myslim si ze urcite v Horbachu a pod. je budou met nebo v lepsich domacich potrebach nebo potrebach pro kutily a zahradkare. A podle toho pak pouzivas zmekcovace vody,ale moje mamka dava zmekcovac vzdy do prani kdyz pere na vyssi teploty chrani tim i pracku pred vodnim kamenem.Ale mohlo by to pomoci i v rozpousteni tech perlicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
19.4.19 15:22

Holky vracím se ke kuličkám Lenor, jak funguji? Mám kuličky - nemám návod :lol:. Kolik sypete do bubnu cca kuliček? A kuličky nasypu na začátku praní přímo do bubnu k prádlu a prášek na praní normálně nahoru do dávkovače pračky? Přeci neperu kuličky hned od začátku s práškem? Jak to celé funguje? Jsme na chatě a nemám možnost zaběhnout do obchodu přečíst návod. Díky moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
25.5.20 13:42

Holky, a jak je to se svěžestí v poměru kuličky versus škrobenka z??

Škrobenka mi připadá dokonalá, může být tohle ještě lepší?

jde mi o to aby prádlo ve skřínidlouho vydrželo voňavé. Na mně pak při nošení tolik vonět nemusí.

Tak řeším zda provoní víc skřín tohle nebo škrobenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.4.22 18:58

Nevím co je škrobenka ale vyzkoušejte parfémy na praní. Nikdy jsem neměla nic co by vydrželo tak dlouho vonět a provonět celý byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
25.4.22 19:17
@LussyB píše:
Nevím co je škrobenka ale vyzkoušejte parfémy na praní. Nikdy jsem neměla nic co by vydrželo tak dlouho vonět a provonět celý byt.

A k cemu je dobry, aby pradlo intenzivne vonelo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný