Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenca118 máte pravdu je to nejspíše špatný přístup paní doktorky. Musím říct že mi to divné nepřišlo a ani jsem se nad tím pořádně nikdy nezamýšlela, proč neudělá tu biopsii vícekrát. Ono asi co si člověk nevydupe sám tak nemá.
Moc děkuji za doporučení pana Slámy zkusím ho vyhledat a poprosit o kontrolu.
@Jiřina a když bys te chtěla zde je třeba skupinka na fb https://facebook.com/…50296407151/ jsou tam ženy které mají podobne jako vy nebo šli na konizaci atd..určitě řešit a ptát se jde o vaše zdraví 🍀 🍀
Holky, pardon ze Vam takto tykam…mne to nejak vlezlo do hlavy a uz druhej den jsem z toho na svetsku….rikam si, ze to uz bude urcite vsude po tele, ctyri roky mi delaj jen cytolku jestli tu lepsi nevim😔 Misto těhotenství druhyho budu resit hrbitov…Ze manzel najde novou zenu a maminku pro malyho, ten ze si me nebude pamatovat
Spím sotva ctyri hodky denne, a az 23.5. bych mela k mudr Slamovi, to jeste vypada, ze mi nakonec do toho vleze menstruace a budu to posouvat😔
Dobré ráno, zlatíčko to je jasné že se Bojís je to lidské a přirozené. Nádech, výdech zkus být nad věcí a myslet pozitivně. Vím lehce se to říká a je to skoro nemožný až neproveditelný, ale máš určitě skvělou rodinu a pro co žít. Věřím tomu, že budeš v pořádku a ty musíš věřit taky a nedělat předčasně závěry. Určitě by nebylo od věci zajít za praktickým lékařem a zdelit svoje obavy myslím ze by ti mohl napsat třeba lexaurin.
Na řešení hřbitova budeš mít ještě spoustu času uvidíš.
Pokud chceš můžeš napsat soukromou zprávu
Nevím jestli na to věříš. Když měl můj malý synovec leukémii Mama vyhledala léčitele Ladislava na Facebooku a opravdu nám pomohl mužů ti dat i kontakt pokud budeš mít zájem. Umí skvěle pracovat a podpořit v nejtěžší chvílích
@Jiřina a dekuju si hodna! Ja jsem o dost starší nez ty, mela bych bejt ten kdo stoji pevne a utesuje druhe. Manzela stryc ktereho mame moc radi umira na rakovinu, proto me to asi tak semlelo…Hubuju si ze jsem treba se vic neptala, nezajimala, kdyz ja doktorum na jednu stranu verim😔Ja si nasla jen onko centrum kam dochazim na ty kontroly, a beru houby na podporu imunity, vic nedelam😣 Uz treti den jsem spala asi jen 4h to se taky dost znacne podepsalo na psychice…
@Anonymní píše: Více
Asi takhle šla bych pro názor k jinému lékaři jak se říká není každé centrum stejně dobre teď čtu že jdeš k profesorovi Slámovi SUPER…ten je top a když sám řekne že není třeba nic zatím dělat dá se mu na 100% věřit když je stres a málo spánku zrovna to je důvod kdy tělo cítí že může zaútočit na čípek třeba..proto to chce klid hlavně spánek klidně pouzit bylinky ( https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?…(K1)%2520%257C%25202%2520%257C%2520ROAS%26utm_id%3D22344698352%26gad_source%3D1%26gad_campaignid%3D22344698352%26gbraid%3D0AAAAADle0Gtit90Bcg_aEkOo_iT5JALez%26gclid%3DCj0KCQjw8vvABhCcARIsAOCfwwp8czLDVtoWgAzk5qG1QqsYOA8ix1BgKiomWvBEplyihPXJf2RFZ88aAhNIEALw_wcB ) měla jsem tyto když jsem náhle přišla o mamku 2020 a 2021 šup HPV pozitivní a HSIL nález na čípku - konizace - rok na to hysterektomie…opravdu chce to klid tělo bojuje potom jinak si nápis na papír otázky které tě zajímají + i to lepší vysetreni LBC cytologii, lepší pohled na cipek atd…držím palce bude to dobré
@Lenca118 moc dekuju
Ja se jinak citim dobre, jen jsem velky stresar! Zeny v nasi rodine se dožívají vysokého veku (mozna hloupé ale trosku me to uklidňuje, taková milosrdná lez)…Ja mam treba dobrou imunitu, nejsem pralticky vůbec nemocna, antibiotika jsem nemela leta, sportuju, otužuji se…s jídlem obcas hřeším, k panu profesorovi jdu 23.5., tak se malicko bojim…Ale pry je strasne hodny!😊Dneska se budu snažit vyspat, jsem pak cely den jak prejeta…
Dobry vecer holky, tak se snazim bejt v klidu a nemyslet na to, nejde mi to…Vzdycky kdyz pozoruju ditko moje tak si rikam, chci tu bejt abych ho videla nastupovat do skoly, tanecni, maturitak…chci videt jeho deti🙈ted mi z niceho nic pri usinani, septal maminko a co se stane kdyz umre maminka i tatinek?😔
uplne me to bodlo u srdce, ten jeho strach v hlase😢
Zrovna tohle právě škodí nejvíc vím to podle sebe skrze smrt mamky se to rozjelo pak výsledky atd..a ničemu to nepomůže i kdyby něco se tam objevilo má to řešení ( konizace, hysterektomie ) a to už to beru podle sebe opravdu to chce otočit myšlenky jinam…
@Lenca118 ahoj, uz mam po vysetreni u pana profesora Slamy a nalez skoro neznatelny, vezme si me do pece a zatim kontroly co pul roku…a HPV negativni!!! Ale bude hlidat i tak😊
Tak super zprávy je dobře že bude čípek hlídat někdy HPV spí tak je lepší že jsou kontroly 🍀 🍀
To je skvělé! Moc gratuluji. Test HPV teď budu také řešit. Mohu se zeptat, jaké změny jsi měla? Jaký výsledek cytologie? A jak pak doktor vysvětluje, že mohou změny být, když HPV negativní?
Jaky jsem mela presne nevim🤷♀️Ale jsem ve sledovani od 8/2021 takze predpokladam, ze ty nejhorsi ne asi…Z biopsie byl nalez LSIL, byla delana po porodu, a porodem se nalez i hodne zlepsil ale uplne nevymizel… takze me vlastne do ted sledovali. Dochazela jsem do Motola kde byla pece skvela, jen mi nikdo nic poradne nevysvetlil, sla jsem si tedy pro druhy nazor k panu profesorovi. Mozna ode me sprosté ale ja po tech skoro 4letech chtela nazor i jineho lekare. Pan profesor u Apolinare po testech a vysetreni rekl, ze nalez je “krasny”…Ukazal mi na obrazovce muj cipek a vse vysvetlil…Planujeme jeste jedno dite, takze to jen podporil. Konecne opadly me obavy, a nabídl mi prejit do jeho pece. Jeste ale jednou opravdu pisu ze v Motole je taky spickova pece, jen kdyz muzu k panu profesorovi ktery je spicka v republice pres cipky, tak jsem se rozhodla prejit do jeho pece. Jinak posledni rok beru medicialni houby, jeste musim omezit ten muj stres ale jsem hypersenzitivni a uzkostna, takze to nejde jen tak😄 🙈Probral semnou i to ze se mi strasne meni cyklus (30-40dni) ze urcite mam rakovinu…tak vysvetloval, ze to s tim vubec nesouvisi, coz ja ani ve svym veku nevedela😄Proste dokud jsem se ptala, tak vysvetloval 😊 ❤️
Moc děkuju!! A držím palce, ať už je s čípkem jen vše v pohodě. Já jsem to samé, také úzkostnější a potřebuji vysvětlení/uklidnění. S na MUDr. Slámu jsem slyšela jen samá superlativa.
A ještě jen dotaz, dříve byl hpv test pozitivní?