Centrum onko prevence

Anonymní
7.5.25 09:14

Centrum onko prevence

Dobry den,

docházela nekterá z Vas dlouhodobe do COP kvuli zmenam na deloznim cipku? Nechteji mi udelat konizaci, objednala jsem se na konec mesice jeste k profesoru Slámovi, jinak chodim jinam do COP, mam nastavené zatím jen kontroly co pul roku…ale uz to trva dlouho.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
659
7.5.25 13:47
@Anonymní píše: Více

Záleží co vidí na čípku zda je to lepší nebo horsi někdo chodí do centra třeba i 1 rok,3 roky záleží na těch změnách jedonre že jdete pro druhý názor profesor Sláma je TOP…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.25 15:47

@Lenca118 ja uz takto chodim dost let, pry je to nepatrne a nemam se bat, proto jdu jeste k panu profesorovi.

• Citovat
  • Upravit
659
7.5.25 16:32

Tak je to dobre že jdete i pro druhý názor není centrum jako centrum no…držím vám palečky a hpv vám dělali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.25 17:11

@Lenca118 uprimne ja vubec nevim, jsem hlidana v prazskem Motolu, delali ale vysledky presny nevim…biopsii mi delali taky

• Citovat
  • Upravit
823
7.5.25 21:04

Také chodím co půl roku už několik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.25 22:35

@Jiřina a vazne? A muzu vedet kolik cca? A kolik vam je let? Ja totiz vsude ctu jak hned jdou na konizaci zensky🙈A ja uz jsme nervozni z toho, chodite do COP nebo jen ke svému gyndari?

• Citovat
  • Upravit
823
8.5.25 07:05

Já chodím už asi 5 let a je mi 22. Furt jsem krvácela z čípku. No zjistili, že je zjizvený rozbředlý a jsou tam změny a drobný nález. Vysoké hpv udělali biopsii a zjistili, že je to nezhoubné a nepatrné tak to zatím jen hlídají. Chodím do cop jednou za půl roku a každého čtvrt roku ke svému gyndaři. Držím Vám palce ať jste v pořádku a všechno dobře dopadne.❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
8.5.25 07:08
@Jiřina a píše: Více

Vysoké HPV? řekli vám typ HPV a dělají vám LBC cytologii a biopsie jim ukazuje vždy to stejne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
8.5.25 07:10

Ano jsou lékaři kteří pošlou ženu na konizaci už z toho důvodu že neví zda není nález víc uvnitř čípku taky biopsie není 100% bere se malí kousíček tkáně jde třeba může bejt nic a i kousek dál může bejt napadena tkáň…proto někdy jsou lékaři více obezřetní a taky záleží na typu HPV…atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
8.5.25 07:54

Ano řekli mi typ hpv, ale už si to nepamatuji přesně musela bych se podívat pokud vás to bude zajímat mužů to vyhrabat.
Právě biopsii mi dělali jenom jednou a říkali, že je to nezhoubné a malé a budou čekat jak se to vyvrbí. Od té doby chodím jen na kontrolu. co jim přišlo nejvíce divné bylo to že je ten čípek zjizveny jako po operaci prý a rozbředlý jako před porodem. Také mi to přijde divné, že biopsii udělala jenom jednou, ale říkám si snad ví co dělá. jsem mladá, blbá a laxní asi se musím víc zajímat no a poprosit o tu biopsii znovu. Já chodím do kolínské nemocnice k paní Adámkové tak doufám, že nic nepodcenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
8.5.25 08:15
@Jiřina a píše: Více

To bych řešila určitě třeba jako paní primo se objednat k lékaři profesor Sláma je TOP…jedna biopsie za 5 let 🤔 jak jsem psala neni centrum jako centrum a ne každý lékař je úplně ok už jsem četla že někteří lékaři jsou někdy k tomu laxní…na vašem místě bych šla ještě pro názor a vystreni jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.25 08:52

No ja prave 4roky, minule jsem se pana doktora ptala a on mi rekl, ve Vasem pripade z toho rakovina nebude nebojte! Ale hlava se boji to je jasne, proto jdu i k panu profesorovi a kdyz i ten rekne ze je to ok, prestanu spekulovat. Ja chodim co pul roku do COP a jednou za rok ke sve gyndarce ta dela jen ultrazvuk a pta se tak klasicky….ja mam maly dite, a jeste bych chtela jedno…Ted jsem nekde cetla ze prave zemrela zena 34c na rakovinu delozniho cipku, jako ja se snazim verit doktorum, ale cervicek obcas hloda.

• Citovat
  • Upravit
659
8.5.25 09:10
Určitě bych řešila s lékaři a hlavně nikdo nemůže říct že rakovina vam určitě nehrozí 🫣 https://m.youtube.com/watch?…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
8.5.25 09:10

@Jiřina a Určitě bych řešila s lékaři a hlavně nikdo nemůže říct že rakovina vam určitě nehrozí 🫣 https://m.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí